kızlar kk'nın sayfaları bi tuhaf,sizdede öylemi?
len delüü napıyon özledınmı benııŞeniz
ŞenizŞeniz
Len zilli karı sen beni özledin mi?:dilcikar:
Know gitti heeee:a015::a015:
Zibiiiiiiiiiiiinnn,fıstııııııııııııııkkk,philemon ablaaaaaaaaaasempatiksalakcinni
Aslııııııııııı,knooooooowww:sinifsinif:
browni die bı kızla tartısma gibi bişi olmus hemde kknow aa repte ahlaksız bişi yazmıs knowda gıtmıs sucu yokkennboshayallersmile
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeybuda benden vıstıkasırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
kanka begenmedin mi:roflol: la kafasini salliyoya o bakimdan seyttimdiiisempatiksalakcinni:roflol::roflol:
Fıstık kankaaa o benim yani öyle mi?sempatiksalakcinni
oyy tesekkür ederim ablacim Şenizkızlarrr bir türlü denk gelemedik.
ben bu gün makyaj topiklerindeydim,bu aralar makyaja takmış durumdayım.fstk senin göz makyajı topiğinde gördüm.makyajında güzel,gözlerinide çok beğendim.değmesin.
kinovuma nolmus la ohaoldumsmile az kalsin beni mapusa tiktiriyodun sira kinovuma mi geldi kank:mymeka:yunofuuummmmm :a015::a015:dün bizimkide arızalandı çağırdk yaptı şükür:lepi: en sevdiğimtişörtler makinedeydi sositososito anam tarkan çalıyo zemuszemus oynaaklığım üstümde yinezemuszemus
pardon kanka :kedi: Allah tüm mehmetçiklerimiizi korusn :Saruboceq: turkbayragi onlar sayesinde uyuyoruz geceleri:Saruboceq: bayrak sana canım fedaturkbayragi
bende izliyorm sabahları :hulya: çayda içiyorm:içelim: oh :hulya:
kanka:1shok: dün vıstıkın kanına girdim sen mi etkilendin aklinialirimsmile netttinde banlandn la mafoldumben
nirdsin la sen:mymeka: artk bizi beğenmiyo musn:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
bulduğu resme bağlıymış manyak kankam sempatiksalakcinniolumunekankayizsmileya kelebek buldm sana namıssız aklinialirimsmile küsme la yerimseniben
patron:smiley-cool: sen yokken hiç banlamadı bizi :hulya: ama bizdde rahat durdk valla :lepi: inanması zor de mi ohaoldumsmile:roflol::roflol::roflol:
dansöz nasl size dansöz bile getirttim :dance::dance::teytey::teytey:heyt be kankalarm benm :asigim: yirim sizi :asigim: kknın meşhr 15lileri Şeniz:roflol::roflol:
herifler nasl la oynak bunlar harbiden la fatmagülün herifine benziyi
:roflol: kanka güzel cirkin diye ayirt mi ediom ben sanki:mymeka: orda sadece 5 hatun var :umursamaz: biz kac kisiyiz ha:mymeka: sen, ben, kendim, aslim, kinovum, ank ablam, phil ablam:mymeka: resmi eklemissin seni kirmamak adina söyliyiverdim öyle sempatiksalakcinni hem benim kankam tabikide cirkin degil:mymeka:, kankaya bak kankalarinin arasini bozup dagitmaya calisiyo sırnaşık şeysırnaşık şeyfotoyu blur bulmaz ekledimbayanssulusmile dimek o sensin ha kendiye netmişsin :mymeka::mymeka çirkin değil bi kerem :mymeka: neyse foto bu sonuçta zemuszemus bende kolundaym olur olum yaşlanmışz bu bizim 40 yıl sonraki halimiz:roflol::roflol::roflol::roflol:
takıntım grip gibidir delikafadulden:roflol::roflol:sanada bulaşmış kanka nasl msjları yvarlaynca rahat oluyo insan de miaklinialirimsmile:roflol::roflol:
hemde naslsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey:roflol::roflol:
tamamlamışsn la :roflol::roflol::roflol::roflol:
vvıstıkı çağırmak isteince bolca sırnaşık koyun gelir osırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey:roflol::roflol:
burdaaŞeniz
:gitme: bunda banlik bisi yokki ama:gitme::gitme:http://www.kadinlarkulubu.com/derdi...-birsey-duzgun-gitsin-yaa-2.html#post15254911
şuna bakın burda tartışmış.galiba bunun için gitmiş.emin değilim ama
hangi yarismabilmiyorumkismileokudum.yaaaa nazar değdi kıza,önce yarışmayı kazandı sonra mapus.
Asliiiiiimmmm Şeniz bebem napioonnn ŞenizŞenizpardon yaa o kızda banlanmısss onunla tartısmamıs ah edt gıdıncee ne hale düştükk:1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?