15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

:jeyyar::uhm:fisfisfis:1shok:gamyoncuiremsu:a015::çok üzgünüm:a.sbenneyaptımkihihoyyytsüprizzzzzalkisalkisalkis:1closedeyes::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

delikafaduldenbuyrunnnnnnnnnŞeniz:gitmehaoldumsmilekaydirigubbakcemile3:sinifsinif:guclubacismile:hulya:lmaz:eyvahedigeldismilekaydirigubbakcemile2sempatiksalakcinni:kedi:boshayallersmileakannehirkaydirigubbakcemile:umursamaz:bilmiyorumkismileolumunekankayizsmilesositosositolaelaelaelaelaebayanssulusmilekaydirigubbakcemile5:2::jeyyar:hihoyyytsengözlerimebaksanabalkisalkisalkiskötükedihüsosüprizzzzzvereliniortak-tatlicadiarzu-:1shok:şakkıdısenağlamaturkbayraginaniknanikdelikafaduldenşutarafagittibuyrunnnnnnnnnÇok üzgünüm çoookŞenizcokacimcoookÇok üzgünüm çoookyasakkelime:mymeka:
:içelim::sm_confused:sırnaşık şeynaniknanikşakkıdımirmirmirmir:içelim:
:1closedeyes::1rolleyes:klava::asigim::sm_cool::teselli::dilcikar::1hug:a.s.:smiley-cool::sm_confused::içelim::teytey::enbuyukkk::hooray::uhm:fisfisfismirmirmirmirgamyoncuiremsu:a015::dance::tomato::çok üzgünüm:benneyaptımki:1no2:a.s:icecream::CüvCüv:yasakkelime

huuuuuuuuuuuuuu huuuuuuuuuuuu nerdesiiiiiniiiizzzzzzzzz

bir türlü kavuşamaduuuukkaydirigubbakcemile2zemuszemusbayanssulusmile

burdayım lennn özlmmii gavırrrŞenizlülülülülülüyou da gitmiş püfffff

browni die bı kızla tartısma gibi bişi olmus hemde kknow aa repte ahlaksız bişi yazmıs knowda gıtmıs sucu yokkennboshayallersmile

buda benden vıstıkasırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

Fıstık kankaaa o benim yani öyle mi?sempatiksalakcinni
kanka begenmedin mi:roflol: la kafasini salliyoya o bakimdan seyttimdiiisempatiksalakcinni:roflol::roflol:

oyy tesekkür ederim ablacim Şeniz

kinovuma nolmus la ohaoldumsmile az kalsin beni mapusa tiktiriyodun sira kinovuma mi geldi kank:mymeka:yunofuuummmmm :a015::a015:

:roflol::roflol: tabi olm buldugun resme bagli şakkıdı kolaymi benle öyle barismak sengözlerimebaksanabne sandin la sen beni:mymeka::dilcikar:sırnaşık şeysırnaşık şey

puahahahhahahahaha :roflol: patron benim yokluguma dayanamayip kendini tatillere vermis kanka sırnaşık şey gecenlerde koguslarin önünden söyle geciyodum bide ne duyuyim mapisdaki hatin bacilar dedikodu yapiyolardi aklinialirimsmilesempatiksalakcinni yaaaa kankaaaa böyle istesırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey patron viztik yokken ben kimi banlicam ne edecem :çok üzgünüm: demistir kanka:roflol:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey tabi hakli adam :1rolleyes: ben olmayinca kknin tadi tuzu olmuyo beaaaa :smiley-cool: ben geldim benim gelmemle birlikte patronda kkya ayak basti sırnaşık şeysırnaşık şey

dansözzz züpperrrr:lepi: ayni saana benziyo la:roflol::roflol:

:roflol::roflol: diomya kanka tipkisinin aynisi sanki herif sırnaşık şeysırnaşık şey

:roflol: kanka güzel cirkin diye ayirt mi ediom ben sanki:mymeka: orda sadece 5 hatun var :umursamaz: biz kac kisiyiz ha:mymeka: sen, ben, kendim, aslim, kinovum, ank ablam, phil ablam:mymeka: resmi eklemissin seni kirmamak adina söyliyiverdim öyle sempatiksalakcinni hem benim kankam tabikide cirkin degil:mymeka:, kankaya bak kankalarinin arasini bozup dagitmaya calisiyo sırnaşık şeysırnaşık şey

kanka takinti makinti ama mesaj sayisini yükseltmeye birebir:jeyyar:bundan sonra bendemi ayni taktigi uygulasam netsem sempatiksalakcinni ay aman cok yorucu oluyo sırnaşık şeysırnaşık şey

http://www.kadinlarkulubu.com/derdi...-birsey-duzgun-gitsin-yaa-2.html#post15254911

şuna bakın burda tartışmış.galiba bunun için gitmiş.emin değilim ama
:gitme: bunda banlik bisi yokki ama:gitme::gitme:

okudum.yaaaa nazar değdi kıza,önce yarışmayı kazandı sonra mapus.
hangi yarismabilmiyorumkismile

pardon yaa o kızda banlanmısss onunla tartısmamıs ah edt gıdıncee ne hale düştükk:1shok:
Asliiiiiimmmm Şeniz bebem napioonnn ŞenizŞeniz
ah fasci ahh:gitme: ah edit ahhhh:gitme: ah oky ahhh:gitme: ahhh kinov ahhh:gitme: bu ne la benneyaptımki bütün sevdigimiz seyler teker teker gidiyo senağlama zaten diger mapisdaslarda briakti bizi:mymeka: nikon akasia:mymeka: ugramiyo zilliler:dilcikar:
kankalarim bundan sonra birbirimize daha sıkı sıkıı baglanmamiz lazimmmm olumunekankayizsmile gerci biz zaten birbirimize bagliydik zemuszemus kiskananlar catlasin lülülülülülü neyse ne diyodum : sayimiz günden güne azaliyo kankalar:1ninca: akilli uslu duralim birbirimizden kopmayalim laaaynnnnn:mymeka:
fistikiniz sizi seviyoooooooooooooooooo:asigim:

Aloooo iyi geceler ben geldimmmmm herkesler iyidir umarım burda havalar çok sıcakkkk bugün denize gittik yüzdük güzelcene derslerde başladı ama akşamları burada dışarı çıkıp dolaşıyoruz kaydirigubbakcemile .
Okypete ye ne oldu ya üyelik iptali gözüküyor ayrıldımı şimdi buradan inşallah öyle değildir ya çok üzülürüm sonra giderse gitmesini istemiyorum geri dönsün artık kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…