15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

fıstıkım buralara nerdesin canım.sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

:roflol: asliya bi koca lazim oda bu gece lazim sırnaşık şeysırnaşık şey demi asli la :roflol:

sırnaşık şeysırnaşık şeyabla cözmüssün beniii sırnaşık şey

begenmez miyiz kanka sen eklersinde ben begenmez miyim olumunekankayizsmile

aynen laaa beni yoldan cikariyodun ama kinovum gitti :gitme: neyse yarin geliyomus hasret sona eriyo

sırnaşık şeyiyilesiyom kankee sayendeeee sırnaşık şeysırnaşık şey hahaha yok kanka la eskisinden iyi olmak gibi bi iddiam yok boshayallersmile istemiyomda zaten delikafadulden artik akilli uslu bi kiz olceeem lülülülülülü banlanip sizden ayrilmaya niyetim yok kanka lmaz: ona göre sende akilli dur 70 puanin gidene kadar dert bölümüne ugrama:mymeka:

3 sırnasık bi delphin bu vıztıgın meselaa sende cözen yakındaa:roflol::roflol:

kusum özledımmmmm yaaaaa tabı senıdeeee:kedi:ay bi toplasamadıkkkk vıztıkkk topiğine sahip cıkkkkdelikafadulden
:roflol: coktan cözdü bile kanka:lepi:

ohaoldumsmileherkesi özledin bi beni özlemedin haaa haiiinn:mymeka::dilcikar:
benimki bugün barisma cabalarina girdi:kedi: o yüzden dükkani acamadim la kusuruma bakmayin:roflol::roflol: benim yerime siz acmissiniz artik bende kapatirimsırnaşık şeysırnaşık şey

kanka naptin yine:mymeka: bak bana:smiley-cool: kaybolanin konusunda ne kadannndaa uslucane yorum yaptim
kanka bak kaybolanin konusuna yazdigim mesaji alintiliyom sırnaşık şey
:roflol::roflol: eveeeettt görüldügü üzere yine zirnasiga olan askimi bu mesajimla kanitlamis oldum tüm kk halkina :roflol::roflol: zirnasigiiimm:asigim: seni seviiiooommm Şenizsırnaşık şeysırnaşık şey

anaaa kizlik zari konusumu var ben nasil kacirdim la onu :roflol: hemen bakmam lazim he la tartismayada girmemislerki seviyeli bi sekilde konustuklari halde ban almislar :gitme:

sorma laaa aaahhhh ahhh ne günlerdi beaaa neyse la ank abla kibristan dönsün kinovum mapisdan ciksin ne gece yayinlari yapariz biz yine kanka :jeyyar: aslida zaten hazir olda bekliyo gece yayinlarini sırnaşık şeysırnaşık şey

oky gibisi bulunmaz bidaha kanka :a015: oky gel gerii ::sinifsinif:

bi zahmet uslu dur kanka:mymeka: allah korusun sende gidersenohaoldumsmile napariz biz :mymeka:

he la niko unuttu bizi :umursamaz: akasiada kkya küsmüs :2: özel msjla konustuk benneyaptımki mjoyy uzun zamandir kkya girmemis CADIARZU mavi zaten gitti :2: daha baska hangi 15li kayip kanka la aklima gelmiyo suan akannehir

:roflol::roflol: kanka la ne hainsin sırnaşık şeysırnaşık şey abla görüyo musun kankasinin gafini nasilda anlatiyo sırnaşık şeyrezil ediyo beni sempatiksalakcinni sorma abla tahrik yerine tahris yazdim rezilligime doymayim sırnaşık şeysırnaşık şeyeditte yokki geri düzeltiyim desem :sm_confused:

kankaaa delikafadulden koptum la allah cezani vermesiiinn :roflol::roflol:bundan sonra öncelik olaranktan cantada dondurma tasimaliyiz:roflol::roflol: dondurma deyip gecmemek lazim haklisin :icecream:

sırnaşık şey kanka phil abla beni coktan cözdü guclubacismile
phil ablaa sen bilmion bak ben sana zirnasikla olan hayat hikayemi anlateem :jeyyar:
sinciiiiiiiiikkk zirnasikla olan askim ve 15lilerin hayat hikayesi taaaa mapis damlarina düsmeden önceee basladi sırnaşık şey
bak simdi kelam diye bi arkidisimizin topigi vardi sırnaşık şey killi kelam :roflol::roflol: 15 kisiyle ayni evde yasamayi sorun etmeyen ama killarini sorun eden kelam sırnaşık şeysırnaşık şey nisanlisida killiymis abla biliyonmu sırnaşık şey
sırnaşık şey neyse iste uzatmayim sempatiksalakcinni kelamin hayat hikayesinin özetini gecmezsem olmaz simdi sırnaşık şey
kelam konu sahibişutarafagitti cok killarim var nisanliminda cok kili varmis ama killi kadin sevmiyomus napcam ben diye bi konu acti sırnaşık şeysırnaşık şey neyse ondan sonra bi konu daha acti nisanlimin ailesiyle yani 15 kisiyle ayni evde yasicaz diye :1shok:
kisacasi kelamin cok kili varmis onu dert ediyomus ama nisanlisinin 15 kisilik ailesinin evine gelin gitmeyi dert etmiyomus:1shok:
bizde dedikki kelam kafayimi yidin aklini basina topla:mymeka: 15 kisilik ailede killarinida alamazsin gitme o eve dedik:roflol:
neyse öyle böyle derken kossskocaman kk o konuya toplandi, tabi basladik geyik yapmaya sırnaşık şeysırnaşık şey tabiiii geyigin olmazsa olmazi etiket sengözlerimebaksanab etiketleride doldurduk :roflol: birazdan o etiketleride göstericem sana:roflol: biz etiketleri doldurduktan sonra patron gelip etiketleri dolduranlari yani bizi birden banladi :1shok: kknin en büyük toplu katliaminii yapti kazen orda :roflol: 15 kisiyi birden banladi :roflol:
Tesadüfe bak abla 15 kisilik bi aile ve 15 kisi banlandik:roflol: o gün bugündür 15li mapisdas kankalari olduk:asigim: zirnasigima gelince zirnasigimla benim askim o topicte basladi:roflol: sırnaşık şey ne günlerdi beeeaaahhh boshayallersmile ayhh yine cenem düstüüüü sempatiksalakcinni

Philemon abla iste 15 kisi bu etiketler yüzünden banlandi:roflol:

* !!!kaynana kaynar kazana!!!
* ÖlÜm ÖlÜm dedİĞİn nedİr kİ gÜlÜm
* 15 kişi sizi gözetliyor..
* 15 tane kelle
* aŞk her Şey deĞİl
* aboowww
* agda bile yapamazsin yaaa evlenme sakin
* akşam yatmazsabah kalkmaz gelin
* allah akıl fikir versin
* amanin boooww
* arabadabeş evde onbeş
* ask bu iskenceye degermi yaww
* banyo sırası haftada bir geliyor
* bayramda100kişi olurlar
* behlül olsa duvara tırmanır
* behlülolsahicdurmagitderimamabucekilmezkianam
* ben anneme tahammül edemiyom.kaldı elin anası
* bi dublekse gelin gidemedim ona yanarım :)
* bile bile intihar
* bir arabaya kaç fil biner
* biri bizi gözetliyor:)
* düştün kk kadınlarının eline
* demetinşarkısısizeuymaz:)
* eltigörümcekaynanakayınpederkayınabovvvvv
* eniyiçözümintiharet
* evde kim yokki
* evine
* evli mutlu çocuklu sülaleli:)
* gelin
* gelin olduğumu bilemedim tüh wah
* gidecegimeltimde
* hoopp sağ baştan say
* huzur yok
* kıllı şaziye
* kafasız gelin
* kalk leeenn anam otureceek
* kayinvalidemin
* kaynana istimada
* kendim ettim kendim buldum
* killi killi gezmek istemiyosan o eve gitmee
* koğuş uyan sağ baştan say..
* koğuş yemek hazır
* koğuşş kalk
* olacak
* pazardan aldım bir tane eve geldim 15 tane
* sürü halinde yaşayan yeni bir canlı ırkı bulundu
* sankimherifbehlül
* sek sek sekerekten
* sen kafayımı yedin
* soyha gelin kalkkk calis yatma
* tek ÇÖzÜm ayrilik
* testere 15 :)
* van mınıt kelam van mınıt :)
* yıka bulaşıkları güçük gelin
* yemek sırası kimde
* yeni gelin kimse onda tabi
* yine mi bamyaa....

kirmiziyla isaretlediklerim benim etiketlerim:roflol:
kankalarim copy paste yapin etiketlerinizi kirmiziyla isaretleyinde eccik nostalji yapalim:roflol:
alintilamayin la copy paste yapin alintilayinca birbirine karisiyo:roflol:

tüm kankalarıma sevgilerbuyrunnnnnnnnn

kankaaa:asigim:
nerden buluon la bunlari sen boshayallersmile

verdım ya yukardaaaa:jeyyar::jeyyar:

gece yayınları tam benlıkkk ulennn:kedi::roflol::roflol:
sırnaşık şeysırnaşık şeyazguunnn garuuuuu sırnaşık şeysırnaşık şey aslii :jeyyar:enisteye söylicem ama senin gece yayinlarini nabeeerrr naniknanik sırnaşık şey
hakkat la siz enisteyle ne zamandir berabersiniz boshayallersmileeccik hayat hikayeni anlat la hep ben mi soracaaaam:mymeka: hadi dökül bebeeem :jeyyar:sırnaşık şeysırnaşık şey

kaydirigubbakcemile3 geldim abla geldiiimm sırnaşık şeysırnaşık şey

nerdesinizzzzzz nan çıkın çıbıkkkk Şeniz Şeniz
burdayiz ablazemuszemus sen nerdesin aklinialirimsmile

Bu arada fasci karısı 2.üyelikten ötürü banlanmışbilmiyorumkismile
:1shok:kanka ne diyon sen :1shok: nerden duydun bunu :1shok: diger nicki neymis bilmiyorumkismile

çok kan kaybettik abla
okypete üyelik iptali
dilek banlı fasçi 2. üyelikmiş
neler oluyo bizeee:2:

nannnn:mymeka: nerdesin:mymeka: hic ugramiyon ama yanimizaa:gitme::dilcikar:
hakkaten yaaa :gitme:
okymiz gittiiii :a015::a015:mafoldumben
kinovumuz banli :gitme:ama neyseki yarin geliyo :sm_cool:
fasci 2.üyelik :1shok::a015:
diger 15li mapisdaslar zaten topoge ugramiyo :umursamaz:
günden güne sayimiz azaliyo kankalar :2:

Dün bir topik açtım kimse gelmemiş :umursamaz:
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=15283491#post15283491
derdime çare bulun mafoldumben
sırnaşık şeysırnaşık şey allah seni napmasin topige bak sırnaşık şeysırnaşık şey olm alintiladigimiz mesajlarin sahipleri o topige gelirse naneyi yeriz ama sempatiksalakcinni ben tirsarim alinti yapmaya sırnaşık şey sen alinti yaptikca ben yorum yaparim sadece olar mii sempatiksalakcinnisırnaşık şeysırnaşık şey

Sen neden yorgunsun acep bayanssulusmile

Sorma Philemon,üç gündür erişte kesiyorum boshayallersmile
oooo hamaratligin üstünde deseneeee zemuszemus

Gözünüz aydın edit geliyor,ama pişman olacaksınız
:sm_cool::sm_cool: yihaaaaaaaaaaaaaaa niye pisman olalim kuzuuuuu :sm_cool: konu veya mesaj bosaltanlar, ekledigi resimleri silenler düsünsün onu

fıstıkım gelmişsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

eveeeeettt Şenizben geldiimmmmmmm zemuszemus
ammada cene yapmissiniz heeeeeeeeeeeeee kafamçokkarıştı yorum yapana kadar canim cikti vallaaaaaaa
sen nasilsin abla napiosuuun olumunekankayizsmile

abla iki saat yorum yazmakla ugrastim sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

anammmmmmmm yarabbii sükür bittiiiiiakannehir
ne cenesi düsük garilarsiniz laaaaa:mymeka: öldüm valla cevap vercem diye:roflol::roflol:

iyi gecele fıstık
iyi geceler ablaciiim
gidiyo musun yoksa :gitme: götür beni gittigin yere aplaaa birakma beniii senağlama
akasya nerelerde ya hiç uğramıyor oda
nikoda yok

ablaciiimm nasilsin Şeniz
ben konustum özel msj attim biyihli hatuna, sadece özel mesajlara bakip cikiyorum, yorum yapmiyorum artik dedi :sm_confused:
nikon uyusugundan haberim yok valla o diger topiclerden firsat bulamiyodur buraa gelmeye :dilcikar: nikoo:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…