Boşver,buraya takılmak en iyisi,
ya ben senin gözleri bir yerden tanıyorum sanki,hiç yabancı gelmedi
Niye yakalanasın şeker bir suçunmu var :roflol:aneeey yakalandım mı acaba?
:roflol: asliya bi koca lazim oda bu gece lazim sırnaşık şeysırnaşık şey demi asli la :roflol:LEN MAnyak karı allah iiligini versınnn:roflol:dondurmamıda yalıyım:icecream:ablam özledık yaaaa sen olmayınca bu smıleyı yapanda yok dondiya yalayan:icecream::roflol::roflol:
evt acil evlenmem lazım benım herife dıyomda accıkda dur deyosırnaşık şeysırnaşık şey:roflol::roflol:
ablammm cabuk dön cabukkkkŞenizŞenizsenağlama
sırnaşık şeysırnaşık şeyabla cözmüssün beniii sırnaşık şeyaaaa 2.sayfaya gerilemişiz:sinifsinif:
zhebami,aslı,şeker kız,vıstık sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
bende yakında bu smile dilini çözecem galiba.delikafadulden:roflol:
:roflol::roflol::roflol:
begenmez miyiz kanka sen eklersinde ben begenmez miyim olumunekankayizsmilegeldim kanka geldim:smiley-cool: hep sen söyle bakim nerelerdesin :mymeka: iş garısı oldn kankalarını unuttn :dilcikar:çok özledim la toplu geyiklerimizi :sinifsinif:
burdayız abla opuyorumnanaktan sen nerdesn peki boshayallersmile hepten gitti bizim takım :gitme:
aslıııı :mymeka: hani benm adım ha :mymeka: nerde ha nerde özlemedin mi la beni öyle olsn:dilcikar:
resmi beeğendiyseniz sorun yok hihoyyyt maksat eğlence kanka:sm_cool::dance:
hakkaten ben seni yoldan çıkartıyodm kınov etkilendi heralde CADIARZUkınov kankaokuyun mu güzel cvplar vermişsin aklinialirimsmileaklinialirimsmile ama banı haketmedin la:umursamaz:
kanka sorma sen gittin ya patronda tatile gitti:roflol::roflol: fırsat bu fırsat dedi heralde bak şimdi iyileştin aklinialirimsmile hımm son durumuna bi bakalm CADIARZU evettttyavaş yavaş eski formuna dönüyosn eskisinden daha iyi olcan la :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
demek dansöz benm haa puhahaaadelikafadulden:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol: coktan cözdü bile kanka:lepi:3 sırnasık bi delphin bu vıztıgın meselaa sende cözen yakındaa:roflol::roflol:
kusum özledımmmmm yaaaaa tabı senıdeeee:kedi:ay bi toplasamadıkkkk vıztıkkk topiğine sahip cıkkkkdelikafadulden
kanka naptin yine:mymeka: bak bana:smiley-cool: kaybolanin konusunda ne kadannndaa uslucane yorum yaptimah kanka tuz bastn yarama :gitme: güzelde olsak çirkinde olsak kankalarmsnz :asigim: şaka yaptm kanka:içelim:
msj sayım yükseliyo ivet aklinialirimsmile :roflol:derdim vara girdim günler sonra :lepi: kaybolann konusuna yoorum yaptm kanka banlanmam inş :Saruboceq:
kınovun konusunda bi şey yok:sm_confused: haklı konu sahibi çok takıntılı kızlık zarı takıntısıda var puhaha:roflol::roflol::roflol: yıllarca benmki yerinde durdu takıntı yapmadm:roflol::roflol: hiç anlamıyom hiç mirmirmirmir
bütün sevdiklerimiz gidiyo baksana kimse kalmadı :gitme: nerde eski sohbetlerimiz gece yayınımızaklinialirimsmile
okynin mantıklı cvpları mafoldumben oky gel lütfen
ben uslu durcam artık.ceza puanm çok kanka bi de ben gitmeyeym sempatiksalakcinni
aman ha kanına girdim unut :mymeka:söylediklerimi gitme sende:teselli:Şeniz
niko hepten unuttu bizi :mymeka: akasyada yok
kınov mu,fasci mi acababoshayallersmile
:roflol::roflol: eveeeettt görüldügü üzere yine zirnasiga olan askimi bu mesajimla kanitlamis oldum tüm kk halkina :roflol::roflol: zirnasigiiimm:asigim: seni seviiiooommm Şenizsırnaşık şeysırnaşık şey__fstk .!.:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey¤ decemBer ¤ .!.:eveeet kaybolan da yalan çıktı hanımlar. şimdi dağılabilirsiniz.
:roflol::roflol: kanka la ne hainsin sırnaşık şeysırnaşık şey abla görüyo musun kankasinin gafini nasilda anlatiyo sırnaşık şeyrezil ediyo beni sempatiksalakcinni sorma abla tahrik yerine tahris yazdim rezilligime doymayim sırnaşık şeysırnaşık şeyeditte yokki geri düzeltiyim desem :sm_confused:annk ablam gelmşdelikafadulden hoşgeldn ablaŞeniz kıbrıs nasl corç kuluneyyle karşılaşırsn inş aklinialirimsmile:roflol::roflol::roflol::roflol:
abla vıstık neler söyledi bilsen puhaha:roflol::roflol: tahrik yerine tahriş yazmışaklinialirimsmile bende tAhriş derken yazdm aklinialirimsmile :roflol::roflol::roflol:
artık uslu duruyorm ceza puanımı azaltsam:Saruboceq: döncem sahalara :icecream::icecream:
demek ki neymiş:smiley-cool: çantada yedek dondurma taşımalıymışz:icecream::roflol::roflol::roflol: belül gibi iri çıkınca başla yemeye:icecream::roflol::roflol:delikafaduldenaklinialirimsmile:roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
cvp ver aslı:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sırnaşık şey kanka phil abla beni coktan cözdü guclubacismilezırnaşık vıstığın aha busırnaşık şey çözcen abla sende ağlıycak senn elinden smillerde:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bende seni özledim aslışım :asigim: özledin mi la gece yayınlarınıaklinialirimsmile:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
vıstık gelzırnaşık koyam belki gelirsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kankaaa:asigim:
sırnaşık şeysırnaşık şeyazguunnn garuuuuu sırnaşık şeysırnaşık şey aslii :jeyyar:enisteye söylicem ama senin gece yayinlarini nabeeerrr naniknanik sırnaşık şeyverdım ya yukardaaaa:jeyyar::jeyyar:
gece yayınları tam benlıkkk ulennn:kedi::roflol::roflol:
kaydirigubbakcemile3 geldim abla geldiiimmfııııııııııııııııııııııısssssssssssssttttttttttııııııııııkkkkkkkkkkkk nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnn sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
burdayiz ablazemuszemus sen nerdesin aklinialirimsmilenerdesinizzzzzz nan çıkın çıbıkkkkŞeniz Şeniz
:1shok:kanka ne diyon sen :1shok: nerden duydun bunu :1shok: diger nicki neymis bilmiyorumkismileBu arada fasci karısı 2.üyelikten ötürü banlanmışbilmiyorumkismile
çok kan kaybettik abla
okypete üyelik iptali
dilek banlı fasçi 2. üyelikmiş
neler oluyo bizeee:2:
sırnaşık şeysırnaşık şey allah seni napmasin topige bak sırnaşık şeysırnaşık şey olm alintiladigimiz mesajlarin sahipleri o topige gelirse naneyi yeriz ama sempatiksalakcinni ben tirsarim alinti yapmaya sırnaşık şey sen alinti yaptikca ben yorum yaparim sadece olar mii sempatiksalakcinnisırnaşık şeysırnaşık şeyDün bir topik açtım kimse gelmemiş :umursamaz:
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=15283491#post15283491
derdime çare bulun mafoldumben
oooo hamaratligin üstünde deseneeee zemuszemusSen neden yorgunsun acep bayanssulusmile
Sorma Philemon,üç gündür erişte kesiyorum boshayallersmile
:sm_cool::sm_cool: yihaaaaaaaaaaaaaaa niye pisman olalim kuzuuuuu :sm_cool: konu veya mesaj bosaltanlar, ekledigi resimleri silenler düsünsün onuGözünüz aydın edit geliyor,ama pişman olacaksınız
fıstıkım gelmişsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
fıstıkım buralara nerdesin canım.sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
iyi geceler ablaciiimiyi gecele fıstık
akasya nerelerde ya hiç uğramıyor oda
nikoda yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?