15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

ank abla asagidaki sensin demiii:jeyyar: ne gizemli hatunsunnn boshayallersmile

iyiyim kızz saol turlayıp duruyom işte
bıyıklı bıktımı bizden de yazmıyor artık alsanaalsanasmile
nikonda kayıp ya oda unuttu bizi
dilek banlı yarın bitiyormuş

behlül olsa duvara tırmanır

koğuş kalk

ahaaaa bu benimdi işte sempatiksalakcinni

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey benim en koptugum etiketler ise sunlardi:
* sankimherifbehlül (zhebanimin etiketi:lepi:)
* soyha gelin kalkkk calis yatma
* kıllı şaziye

:roflol::roflol: sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey koptum yaaaaa sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey iste bu etiketler sayesinde ben zirnasiga asik olmustum sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ama manyak etiketler çıktı ortaya sempatiksalakcinni :roflol: içimizdeki canavarlar döküldü resmen sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

iyiyim kızz saol turlayıp duruyom işte
bıyıklı bıktımı bizden de yazmıyor artık alsanaalsanasmile
nikonda kayıp ya oda unuttu bizi
dilek banlı yarın bitiyormuş

ablaa :roflol: inanmican aklima ne geldi :roflol::roflol: direeekkkk delikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şey kibrisada diktin mi diregi sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sahi o topic noldu yaa :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
biyihli genel olarak kkdan sogumus hicbi topige yazmiyomus kk bitmis onun icin öyle dedi fazlasini bilemiyorum
nikon kayip balik nemo oldu sempatiksalakcinni haber alabilene ask olsun :roflol:
dilegimize kavusmamiza az kaldi:lepi: tek tesellimiz o valla allahtan bani yarin aciliyozemuszemus

o benim gençlik halimm sempatiksalakcinni şimdi daha da güzelleştim emmme :roflol: :roflol: estetikler sağolsun :jeyyar:
sırnaşık şeysırnaşık şey estetik yaptira yaptira görünmez oldun dimek haaaa sempatiksalakcinni vay anasiniiii :roflol::roflol::roflol: tuttum bunu ama :lepi: denemek lazim sırnaşık şeysırnaşık şey

ama manyak etiketler çıktı ortaya sempatiksalakcinni :roflol: içimizdeki canavarlar döküldü resmen sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
evet yaaaaaaa hemde ne manyak etiketler cikti sırnaşık şeysırnaşık şey ama süper konuydu stres filan kalmamisti :roflol: gül gül gebermistim:roflol: ama en cok banida ben yemistim:mymeka: siz 2 gün ben ise 1 haftaohaoldumsmile :dilcikar:
ama etiketten dogan dostlugumuza degdi

sırnaşık şey
heeee girne kalesine diktim hemde sempatiksalakcinni en tepesine isteyen çıksın diye gamyoncuiremsu döner dururlar nasılsa sırnaşık şey sırnaşık şey bedava :roflol: :roflol: anladımmm da sebeb var mutlaka soğuması için dönsün be sölede gelsin işte
nikooo için kayıp aranıyor yazısı yazcam başka çare yokkk vereliniortak
dilekte gelir nasılsa

zaten görünmez dolaşıyom gözüm her an üstünüzde ona göre :1ninca: hiç bir konuda bu kadar olmamıştı kesin rekor kırılmıştır herhalde :lepi: benim banım 1 gündü ama :enbuyukkk:

:roflol:dikersin seeeeennnn sırnaşık şeysırnaşık şey burdaki diregi götürmedin ama ordan bulup dikmissin yine bak sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
tabikide sebebi vardir ama detayini bilmiyorum maalesef:sm_confused: valla dedim gel diye ama gelip gelmicegi ona kalmis artik boshayallersmile
topigin cavusu olarak kayip yazisi senin isin olsun abla sırnaşık şeysırnaşık şey

geldim yine uykusuzluk problemi,her gece savaş yapıyorum uyumak içim.alsanaalsanasmile
uykusuzluk problemi mibilmiyorumkismile doktora gittinmi abla?

gittim ilaçlar bile fayda etmedi.

madamX alıntı yaptığı için inşallah ayvayı yemez.eyvahedigeldismile

açtığı topikte demi

dikmemmi direği yaa :lepi:hemde en afilli olnından diktim gamyoncuiremsu :icecream: :roflol: gelir belkide bıyıklımızzz
hee koğuş ağası olarak kayıp listesi lazım delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…