- 20 Mart 2008
- 142.081
- 214.225
- 1.423
- 60
en sonunda bende hayalet paltosu alıcam delikafadulden
evet açtığı topikte
bilioruuum bikerede snei online görmedimki :roflol::roflol: eyvaaahhhhh eyvahedigeldismile takip altindayiz deseneeee eyvahedigeldismile bundan sonra senin hakkinda dedikodu yaparken dikkat etmemiz gerek yaniisempatiksalakcinni:roflol:sırnaşık şeysırnaşık şey
zaten görünmez dolaşıyom gözüm her an üstünüzde ona göre :1ninca:hiç bir konuda bu kadar olmamıştı kesin rekor kırılmıştır herhalde :lepi: benim banım 1 gündü ama :enbuyukkk:
madamX alıntı yaptığı için inşallah ayvayı yemez.eyvahedigeldismile
yasakmıydı ya alıntı yapmak
offf kötüymüs o zaman yaaaa :1no2:gittim ilaçlar bile fayda etmedi.
:roflol:dikersin seeeeeeeeeeeen:roflol::roflol::roflol:
açtığı topikte demi
dikmemmi direği yaa :lepi:hemde en afilli olnından diktim gamyoncuiremsu :icecream: :roflol: gelir belkide bıyıklımızzz
hee koğuş ağası olarak kayıp listesi lazım delikafadulden
delikafadulden hadi bakalim simdiden hayirli olsunen sonunda bende hayalet paltosu alıcam delikafadulden
gecenlerde eksinda karsilastim chessleBu arada chess de yok hiç gözükmüyor haberi olan varmı bilmiyorumkismile
görmesek bile anliyoruz senin oldugunu nabeeerrr:jeyyar:
al valla çok zevkli oluyor :1ninca: kimseler görmüyor seni sempatiksalakcinni
ya yasak olmasa bile konu sahibi sikayet etse ceza alir
yasakmıydı ya alıntı yapmak
yukarda alinti secenegi var ona tiklayinca cikiyo ilk quote'nin icinde = yazip alintiladigin üyenin nickini, iki ][ bunlarin arasinada istedigin cümleyi kopyalayip yapistirirsin oluröyle çoklu mesaj yazdığınız zaman,arasından seçip alıntı yapmasını bilmiyorumbilmiyorumkismile
avusturyadayim a.sfıstık sen yurtdışında hangi ülkedesin?
benim çocukluğumda almanya'da geçti
offf kötüymüs o zaman yaaaa :1no2:
ohoooo isin is valla:roflol::roflol: o kadaaann cok kayip varki o liste yap yap bitmez artik sempatiksalakcinnisırnaşık şeysırnaşık şey
delikafadulden hadi bakalim simdiden hayirli olsun
gecenlerde eksinda karsilastim chesslebana rep vermis bende reple hic ugramaz oldun fln yazdim cevap yokkaydirigubbakcemile3
biri benim msjimi alinti yapsa konusunda bende sikayet ederim kaydirigubbakcemile3
yukarda alinti secenegi var ona tiklayinca cikiyo ilk quote'nin icinde = yazip alintiladigin üyenin nickini, iki ][ bunlarin arasinada istedigin cümleyi kopyalayip yapistirirsin olur
ama zahmetli oluyo en iyisi mesaji tümden alintilayip cevap vermek:)
cikiyo yan yana ilk quote'nin icinde = yazip alintiladigin üyenin nickini su sekilPhilemon .!.:yaz sonrada iki quote'in arasina istedigin cümleyi kopyalayip yapistirirsin olur
avusturyadayim a.s
yaaa sonra trye kesin dönüsmü yaptiniz
zaten yavaşım artık akşam olur ben cevaplayana kadar.akannehir (bu smileyinakannehir bayılmak mı)
bilioruuum bikerede snei online görmedimki :roflol::roflol: eyvaaahhhhh eyvahedigeldismile takip altindayiz deseneeee eyvahedigeldismile bundan sonra senin hakkinda dedikodu yaparken dikkat etmemiz gerek yaniisempatiksalakcinni:roflol:sırnaşık şeysırnaşık şey
evet bencedeee :lepi: zaten kk'nin en büyük toplu katliami olarak tarihe gectik :sm_cool::sm_cool: biz 15liler asla unutulmicaaazzzz :sm_cool:
patron bikeresinde biyere "ikinci bi katliam yaptirmayinbana tatil dönüsü" yazmisti :teytey:buda demek oluyoki biz 15liler bi ilkizzzz :lepi:
ayni seyi bende düsündüm valla :2mesajlarin sahibi sikayet ederse kötü olur akannehir
bilmemki ama yazan kişiler konularının tiye alındığını görürse belki itiraz ederler.
offf kötüymüs o zaman yaaaa :1no2:
ohoooo isin is valla:roflol::roflol: o kadaaann cok kayip varki o liste yap yap bitmez artik sempatiksalakcinnisırnaşık şeysırnaşık şey
delikafadulden hadi bakalim simdiden hayirli olsun
gecenlerde eksinda karsilastim chesslebana rep vermis bende reple hic ugramaz oldun fln yazdim cevap yokkaydirigubbakcemile3
biri benim msjimi alinti yapsa konusunda bende sikayet ederim kaydirigubbakcemile3
yukarda alinti secenegi var ona tiklayinca cikiyo ilk quote'nin icinde = yazip alintiladigin üyenin nickini, iki ][ bunlarin arasinada istedigin cümleyi kopyalayip yapistirirsin olur
babam emekli astsubay,emekli olunca alman'yaya gitmiştik.
ank06 sende anadolu yakasındamısın?
limonda çok güzel kokarbugün kızla beraber magosaya gittik her evin bahçesinde limonağaçları olur baktım kimse yok kopardım biraz helal edin dedim bahçaye bakarak sempatiksalakcinni nasıl kokuyor varya mis gibi eve gütürcem onları sırnaşık şey biraz yürüdük incir ağacı var neyse onunsahibi varmış dedim koparmak istiyom yaşlı bir teyze al kızım dedi kopar tükkan senin dedi :dance: ondan da kopardım ama sert daha nasıl canım çekti o anada varya odaya geldik yıkayıpyedim biraz sertti ama başka ağaç neyim filanbulsaydım kesin dalardım bahçelere bugün tam haylazlık günümdü resmen delikafadulden delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?