15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

zaten görünmez dolaşıyom gözüm her an üstünüzde ona göre :1ninca: hiç bir konuda bu kadar olmamıştı kesin rekor kırılmıştır herhalde :lepi: benim banım 1 gündü ama :enbuyukkk:
bilioruuum bikerede snei online görmedimki :roflol::roflol: eyvaaahhhhh eyvahedigeldismile takip altindayiz deseneeee eyvahedigeldismile bundan sonra senin hakkinda dedikodu yaparken dikkat etmemiz gerek yaniisempatiksalakcinni:roflol:sırnaşık şeysırnaşık şey
evet bencedeee :lepi: zaten kk'nin en büyük toplu katliami olarak tarihe gectik :sm_cool::sm_cool: biz 15liler asla unutulmicaaazzzz :sm_cool:
patron bikeresinde biyere "ikinci bi katliam yaptirmayinbana tatil dönüsü" yazmisti :teytey:buda demek oluyoki biz 15liler bi ilkizzzz :lepi:

madamX alıntı yaptığı için inşallah ayvayı yemez.eyvahedigeldismile

ayni seyi bende düsündüm valla :2 mesajlarin sahibi sikayet ederse kötü olur akannehir

gittim ilaçlar bile fayda etmedi.
offf kötüymüs o zaman yaaaa :1no2:
:roflol:dikersin seeeeeeeeeeeen:roflol::roflol::roflol:
ohoooo isin is valla:roflol::roflol: o kadaaann cok kayip varki o liste yap yap bitmez artik sempatiksalakcinnisırnaşık şeysırnaşık şey
en sonunda bende hayalet paltosu alıcam delikafadulden
delikafadulden hadi bakalim simdiden hayirli olsun
Bu arada chess de yok hiç gözükmüyor haberi olan varmı bilmiyorumkismile
gecenlerde eksinda karsilastim chessle bana rep vermis bende reple hic ugramaz oldun fln yazdim cevap yokkaydirigubbakcemile3

al valla çok zevkli oluyor :1ninca: kimseler görmüyor seni sempatiksalakcinni
görmesek bile anliyoruz senin oldugunu nabeeerrr:jeyyar:

yasakmıydı ya alıntı yapmak
ya yasak olmasa bile konu sahibi sikayet etse ceza alir
biri benim msjimi alinti yapsa konusunda bende sikayet ederim kaydirigubbakcemile3
öyle çoklu mesaj yazdığınız zaman,arasından seçip alıntı yapmasını bilmiyorumbilmiyorumkismile
yukarda alinti secenegi var ona tiklayinca cikiyo ilk quote'nin icinde = yazip alintiladigin üyenin nickini, iki ][ bunlarin arasinada istedigin cümleyi kopyalayip yapistirirsin olur
ama zahmetli oluyo en iyisi mesaji tümden alintilayip cevap vermek:)

zaten yavaşım artık akşam olur ben cevaplayana kadar.akannehir (bu smileyinakannehir bayılmak mı)

ay yanlis olmus edit yokki düzeltiyim
yukarda alinti secenegi var ona tiklayinca iki tane

zaten yavaşım artık akşam olur ben cevaplayana kadar.akannehir (bu smileyinakannehir bayılmak mı)

kaydirigubbakcemile3 yok yok ben toplu alintilari öyle yapiyodum ilk basta akannehir
allahtan sonra MQ'ya tiklamanin yeterli oldugunu ögrendim sırnaşık şeysırnaşık şey sende ögrenirsin zamanla
evet bak ne güzel bayiliyo akannehir kaydirigubbakcemile3

ben gözükmem online olarak ruhum geziyor sadece sempatiksalakcinni heeee valla tikkat edin sırnaşık şey sırnaşık şey elim üzerinizde ona göre :CüvCüv:
katliam yapılsada 15 kadar olmaz kesin :enbuyukkk: :roflol: :icecream:

bilmemki ama yazan kişiler konularının tiye alındığını görürse belki itiraz ederler.

görmezler inşallah

direğin üzerine 2 de kıyafet attım delikafadulden giyip dursunlar hehehehehehe
bnde görmiyorum bu aralar yada denk gelmedik hiç ceslee
ruhum bile yetiyor yaniiiii -tatlicadiarzu-

bugün kızla beraber magosaya gittik her evin bahçesinde limonağaçları olur baktım kimse yok kopardım biraz helal edin dedim bahçaye bakarak sempatiksalakcinni nasıl kokuyor varya mis gibi eve gütürcem onları sırnaşık şey biraz yürüdük incir ağacı var neyse onunsahibi varmış dedim koparmak istiyom yaşlı bir teyze al kızım dedi kopar tükkan senin dedi :dance: ondan da kopardım ama sert daha nasıl canım çekti o anada varya odaya geldik yıkayıpyedim biraz sertti ama başka ağaç neyim filanbulsaydım kesin dalardım bahçelere bugün tam haylazlık günümdü resmen delikafadulden delikafadulden

limonda çok güzel kokar
dikkat et rehin almasınlar seni babamın arkadaşı seneler evvel bulgaristandan geçerrken yolun kenarında mısırları görüp koparmış,hapis cezası vermişlerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…