15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

uyku sorununmu var canım hani yorgunluktan da uyunmaz ya o olabilirmi acaba

çok fena sorun abla hem de
yorgunluktan değil aksine kendimi
fazla enerjik hissediyorum içime süperman kaçmış
gibi sanki.
sabaha karşı uyuyobiliyorum
ceset gibi kalkıp işe gidiyorum
akşama kadar insanın uykusu gelir
yorulur erkenden sızar de mi
yok ne mümkün
netcem böle bilmiyorum

bu akşam uyku beni yendi,kanepede uyumuşumakannehir şimdi uyandım tek gözüm kapalı yazıyorumsempatiksalakcinni
kızlar yatmışsınız.fıstıkda sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey gelmiş ama bi yazmış çıkmış.kızzz bu akşamda erken uykun geldi,
ank06 burdamı,değil mi anlamıyorumopuyorumnanaktan aşada bi hayalet var ama kim bilemicem gerçi bu mesajı yazana kadar oda gider herhal

akşamları fazla çay kahve filan içiyorsan oda uykunu kaçıırır canım ya
demekki enerjini sabaha saklıyon sen
bide şey var aslında
gece yatınca insanlar
adrenalin yavaş yavaş azalırmış vücutta
oda uykuya girmeye engel olurmuş

bak bugün uyudun ne güzel
bende geziyom hayalet gibi burada
şimdilik burdayım
merak etme

yarın bol,bol gezersiniz bu günün acısını çıkarırsınız artık.kızın kaçıcı sınıf?
benimde bu gün dışarda işlerim vardı onları hallettim kadıköyde akşam 6'da dişçide randevumuz benim kıza tel takıldı saat 9'da eve geldik.açık hava iyi geldi herhalde uyumuşum.

ben bi kınovun msjlara bakıp geleyim.neden banlandı bu kız CADIARZU
meraklısempatiksalakcinni insan don getirir moklu gezdim 2 gunsempatiksalakcinni
okudum.yaaaa nazar değdi kıza,önce yarışmayı kazandı sonra mapus.
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnikötükedihüso
ŞenizŞeniz:
Know gitti heeee:a015:
Zibiiiiiiiiiiiinnn,fıstııııııııııııııkkk,philemon ablaaaaaaaaaasempatiksalakcinni
Aslııııııııııı,knooooooowww:sinifsinif:
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
browni die bı kızla tartısma gibi bişi olmus hemde kknow aa repte ahlaksız bişi yazmıs knowda gıtmıs sucu yokkennboshayallersmile
ahlaksız bişisempatiksalakcinnidelikafadulden salak yazdı delikafadulden sonracıma konudada mıçın yerse anlarsın yazdı ben banlandım hem hakaret hem ban yok arkadaş delikafadulden
ağlıonuzda bi ziyaret gelen yok -tatlicadiarzu-
la sen benlen konusma:sinifsinif: burda kıprıs aşkıylan yanan birine bunlar yazılırmıbilmiyorumkismile ah ah o havası nasıl bogazından geçiii bilmem:umursamaz::2::2:
he ispikci hemen yetiştir ben şaka yaptıydımeyvahedigeldismile
bak hala anlatıo abla mabla demem alsanaalsanasmile
aslı saman altından su yürüten cinsten şifreli yayına geçtiğimiz an damlıo buraya azgın karısempatiksalakcinni

zaten kim haklı yere banlanıoki sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni:umursamaz:

:roflol: asliya bi koca lazim oda bu gece lazim sırnaşık şeysırnaşık şey demi asli la :roflol:

aynen laaa beni yoldan cikariyodun ama kinovum gitti :gitme: neyse yarin geliyomus hasret sona eriyo
:mymeka:
geldimde tükan kapalısempatiksalakcinni
geldimde la siz uslanmısınız yatmısınız

arabada 5 evde 15sempatiksalakcinnidelikafaduldendelikafadulden

evet ya yarın şöle güzelcene bir yüzeyim demi
3. sınıfta canım bu sene dersleri bayağı bir ağır ama
allah herkesin evladına kolaylıklar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…