ayni anda yazmisiz:)
ben varimya:mymeka::dilcikar:
hiç merak edilmemişiz:a015:
Selam :))kimsecikler yok bu gece
MadamX
burdayım şekerrrr
deli uykuya ihtiyacım var ama uyuyamıyorum
deliricem aylardır uyku düzenim alt üst:sinifsinif:
uyku sorununmu var canım hani yorgunluktan da uyunmaz ya o olabilirmi acaba
deli uykuya ihtiyacım var ama uyuyamıyorum
deliricem aylardır uyku düzenim alt üst:sinifsinif:
çok fena sorun abla hem de
yorgunluktan değil aksine kendimi
fazla enerjik hissediyorum içime süperman kaçmış
gibi sanki.
sabaha karşı uyuyobiliyorum
ceset gibi kalkıp işe gidiyorum
akşama kadar insanın uykusu gelir
yorulur erkenden sızar de mi
yok ne mümkün
netcem böle bilmiyorum
bu akşam uyku beni yendi,kanepede uyumuşumakannehir şimdi uyandım tek gözüm kapalı yazıyorumsempatiksalakcinni
kızlar yatmışsınız.fıstıkda sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeygelmiş ama bi yazmış çıkmış.kızzz bu akşamda erken uykun geldi,
ank06 burdamı,değil mi anlamıyorumopuyorumnanaktan aşada bi hayalet var ama kim bilemicem gerçi bu mesajı yazana kadar oda gider herhal
aynen amonra bende öyleyim ama bu akşam artık kanepede sızmışım.
ben aylardır böyleyim gidip uyumaya çalışayım
olmassa gelirim napimlaelaelaelaelae
ank06 sen nasılsın? bugün nereleri gezdiniz? denize girebildiniz mi?
meraklısempatiksalakcinni insan don getirir moklu gezdim 2 gunsempatiksalakcinniben bi kınovun msjlara bakıp geleyim.neden banlandı bu kız CADIARZU
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnikötükedihüsookudum.yaaaa nazar değdi kıza,önce yarışmayı kazandı sonra mapus.
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5ŞenizŞeniz:
Know gitti heeee:a015:
Zibiiiiiiiiiiiinnn,fıstııııııııııııııkkk,philemon ablaaaaaaaaaasempatiksalakcinni
Aslııııııııııı,knooooooowww:sinifsinif:
ahlaksız bişisempatiksalakcinnidelikafadulden salak yazdı delikafadulden sonracıma konudada mıçın yerse anlarsın yazdı ben banlandım hem hakaret hem ban yok arkadaş delikafaduldenbrowni die bı kızla tartısma gibi bişi olmus hemde kknow aa repte ahlaksız bişi yazmıs knowda gıtmıs sucu yokkennboshayallersmile
ağlıonuzda bi ziyaret gelen yok -tatlicadiarzu-:gitme: bunda banlik bisi yokki ama:gitme::gitme:
Asliiiiiimmmm Şeniz bebem napioonnn ŞenizŞeniz
ah fasci ahh:gitme: ah edit ahhhh:gitme: ah oky ahhh:gitme: ahhh kinov ahhh:gitme: kankalar:1ninca: akilli uslu duralim birbirimizden kopmayalim laaaynnnnn:mymeka:
fistikiniz sizi seviyoooooooooooooooooo:asigim:
la sen benlen konusma:sinifsinif: burda kıprıs aşkıylan yanan birine bunlar yazılırmıbilmiyorumkismile ah ah o havası nasıl bogazından geçiii bilmem:umursamaz::2::2:Aloooo iyi geceler ben geldimmmmmherkesler iyidir umarım burda havalar çok sıcakkkk bugün denize gittik yüzdük güzelcene derslerde başladı ama akşamları burada dışarı çıkıp dolaşıyoruz kaydirigubbakcemile .
Okypete ye ne oldu ya üyelik iptali gözüküyor ayrıldımı şimdi buradan inşallah öyle değildir ya çok üzülürüm sonra giderse gitmesini istemiyorum geri dönsün artık kaydirigubbakcemile3
he ispikci hemen yetiştir ben şaka yaptıydımeyvahedigeldismilevalla herkes iyi degil:gitme: okymizin üyeligini iptal ettiler bidaha geri gelmicek galiba umarim geri gelir
kinovumuz seni kiskaniyodusempatiksalakcinni simdi o oralarda geziyodur beni briakti gitti diyodusempatiksalakcinni oda banlandi :gitme::gitme::gitme::gitme:
bak hala anlatıo abla mabla demem alsanaalsanasmile
selamm canım nehabr nasılsın ben geziyom valla deniz turları yapıom burada sıcacıktı deniz bugün opuyorumnanaktan
geldim kızzzz vıstık senden ne haber okiye üzüldüm ya keşke gitmeseydi iyi olurdu kınova ne oldu ya yarışmayla mı ilgili bişey yoksa demin bir yazısını gördüm saç boyamayla ilgili acaba omu dedim opuyorumnanaktan
aslı saman altından su yürüten cinsten şifreli yayına geçtiğimiz an damlıo buraya azgın karısempatiksalakcinnihaa bende diyorum bu ali kim sempatiksalakcinni meger bizim asliymiiiiiiiiiiisss sırnaşık şeyasli en son pazartesi sendromuna girmisti sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey bugün sali hatta carsamba olduguna göre cikmistir sendromdan sırnaşık şeysırnaşık şey
aslıııı :mymeka: hani benm adım ha :mymeka: nerde ha nerde özlemedin mi la beni öyle olsn:dilcikar:
resmi beeğendiyseniz sorun yok hihoyyyt maksat eğlence kanka:sm_cool::dance:
hakkaten ben seni yoldan çıkartıyodm kınov etkilendi heralde CADIARZUkınov kankaokuyun mu güzel cvplar vermişsin aklinialirimsmileaklinialirimsmile ama banı haketmedin la:umursamaz:
demek dansöz benm haa puhahaaadelikafadulden:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kınovun konusunda bi şey yok:sm_confused: haklı konu sahibi çok takıntılı kızlık zarı takıntısıda var puhaha:roflol::roflol::roflol: yıllarca benmki yerinde durdu takıntı yapmadm:roflol::roflol: hiç anlamıyom hiç mirmirmirmir
he la hakaret bilem yedim brovnı arkadasım bana mıcın dedisempatiksalakcinni
ay buda bana gıcık bak nasılda imrendire imrendire soruoalsanaalsanasmilesempatiksalakcinniAblaaaaaaaa
Döndün mü gıbrıstan?sempatiksalakcinni
Denize de girdin hee:sinifsinif:
Sıcak mı abla çok mu güzel Kıbrıs?
Ay kendimi Emrahın kardeşi Gülcan modunda
hissettim abi abiiii ablaaaa:roflol::roflol::icecream::icecream:
geldimde tükan kapalısempatiksalakcinni:roflol: asliya bi koca lazim oda bu gece lazim sırnaşık şeysırnaşık şey demi asli la :roflol:
aynen laaa beni yoldan cikariyodun ama kinovum gitti :gitme: neyse yarin geliyomus hasret sona eriyo
:mymeka:
geldimde la siz uslanmısınız yatmısınız:roflol: coktan cözdü bile kanka:lepi:
sorma laaa aaahhhh ahhh ne günlerdi beaaaneyse la ank abla kibristan dönsün kinovum mapisdan ciksin ne gece yayinlari yapariz biz yine kanka :jeyyar: aslida zaten hazir olda bekliyo gece yayinlarini sırnaşık şeysırnaşık şey
he la niko unuttu bizi :umursamaz: akasiada kkya küsmüs :2: özel msjla konustuk benneyaptımki mjoyy uzun zamandir kkya girmemis CADIARZU mavi zaten gitti :2: daha baska hangi 15li kayip kanka la aklima gelmiyo suan akannehir
Philemon abla iste 15 kisi bu etiketler yüzünden banlandi:roflol:
* !!!kaynana kaynar kazana!!!
* ÖlÜm ÖlÜm dedİĞİn nedİr kİ gÜlÜm
* 15 kişi sizi gözetliyor..
* 15 tane kelle
* aŞk her Şey deĞİl
* aboowww
* agda bile yapamazsin yaaa evlenme sakin
* akşam yatmazsabah kalkmaz gelin
* allah akıl fikir versin
* amanin boooww
* arabadabeş evde onbeş
* ask bu iskenceye degermi yaww
* banyo sırası haftada bir geliyor
* bayramda100kişi olurlar
* behlül olsa duvara tırmanır
* behlülolsahicdurmagitderimamabucekilmezkianam
* ben anneme tahammül edemiyom.kaldı elin anası
* bi dublekse gelin gidemedim ona yanarım :)
* bile bile intihar
* bir arabaya kaç fil biner
* biri bizi gözetliyor:)
* düştün kk kadınlarının eline
* demetinşarkısısizeuymaz:)
* eltigörümcekaynanakayınpederkayınabovvvvv
* eniyiçözümintiharet
* evde kim yokki
* evine
* evli mutlu çocuklu sülaleli:)
* gelin
* gelin olduğumu bilemedim tüh wah
* gidecegimeltimde
* hoopp sağ baştan say
* huzur yok
* kıllı şaziye
* kafasız gelin
* kalk leeenn anam otureceek
* kayinvalidemin
* kaynana istimada
* kendim ettim kendim buldum
* killi killi gezmek istemiyosan o eve gitmee
* koğuş uyan sağ baştan say..
* koğuş yemek hazır
* koğuşş kalk
* olacak
* pazardan aldım bir tane eve geldim 15 tane
* sürü halinde yaşayan yeni bir canlı ırkı bulundu
* sankimherifbehlül
* sek sek sekerekten
* sen kafayımı yedin
* soyha gelin kalkkk calis yatma
* tek ÇÖzÜm ayrilik
* testere 15 :)
* van mınıt kelam van mınıt :)
* yıka bulaşıkları güçük gelin
* yemek sırası kimde
* yeni gelin kimse onda tabi
* yine mi bamyaa....
kirmiziyla isaretlediklerim benim etiketlerim:roflol:
kankalarim copy paste yapin etiketlerinizi kirmiziyla isaretleyinde eccik nostalji yapalim:roflol:
alintilamayin la copy paste yapin alintilayinca birbirine karisiyo:roflol:
yarın bol,bol gezersiniz bu günün acısını çıkarırsınız artık.kızın kaçıcı sınıf?
benimde bu gün dışarda işlerim vardı onları hallettim kadıköyde akşam 6'da dişçide randevumuz benim kıza tel takıldı saat 9'da eve geldik.açık hava iyi geldi herhalde uyumuşum.
meraklısempatiksalakcinni insan don getirir moklu gezdim 2 gunsempatiksalakcinni
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnikötükedihüso
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
ahlaksız bişisempatiksalakcinnidelikafadulden salak yazdı delikafadulden sonracıma konudada mıçın yerse anlarsın yazdı ben banlandım hem hakaret hem ban yok arkadaş delikafadulden
ağlıonuzda bi ziyaret gelen yok -tatlicadiarzu-
la sen benlen konusma:sinifsinif: burda kıprıs aşkıylan yanan birine bunlar yazılırmıbilmiyorumkismile ah ah o havası nasıl bogazından geçiii bilmem:umursamaz::2::2:
he ispikci hemen yetiştir ben şaka yaptıydımeyvahedigeldismile
bak hala anlatıo abla mabla demem alsanaalsanasmile
aslı saman altından su yürüten cinsten şifreli yayına geçtiğimiz an damlıo buraya azgın karısempatiksalakcinni
zaten kim haklı yere banlanıoki sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni:umursamaz:
kınovun konusunda bi şey yok:sm_confused: haklı konu sahibi çok takıntılı kızlık zarı takıntısıda var puhaha:roflol::roflol::roflol: yıllarca benmki yerinde durdu takıntı yapmadm:roflol::roflol: hiç anlamıyom hiç mirmirmirmir
he la hakaret bilem yedim brovnı arkadasım bana mıcın dedisempatiksalakcinni
ay buda bana gıcık bak nasılda imrendire imrendire soruoalsanaalsanasmilesempatiksalakcinni
nan çok kıskanç gördümmm seni
sen banlı gezerken ben cirit atıyom burda
yarın yüzecem senin yerinede yaparım merak etme
cumarteside kesin girnedeyimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?