15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

aaa balım oku önceki sayfaları nasl etmedik guclubacismileettk kanka :mymeka:
sana slm bile yolladk niye banlandığın konusunda tahmn bile yürüttük :hulya:
gell gell bi öpem Şeniz bi daha Şeniz
diyiver hele niye ban yedin :hulya: şu takıntılı kız için mi
:smiley-cool:

evet o kız için bide brownı bacı eksi rep verip salak yazmıs topiğede küfür yazmıs şikayet ettim ben banlandımsempatiksalakcinni
Banlımıydın ki?Neden,nasıl oldu?boshayallersmile

Hoşgeldin o zaman opuyorumnanaktan
2 gun banlandım abla
benım adım neden gecmediiii:dilcikar:
alsanaalsanasmilesempatiksalakcinni

evet o kız için bide brownı bacı eksi rep verip salak yazmıs topiğede küfür yazmıs şikayet ettim ben banlandımsempatiksalakcinni

2 gun banlandım abla

alsanaalsanasmilesempatiksalakcinni

ben kızın konularına baktm zaten sen kötü bi şey demedin ki :sm_confused:
salak ha :mymeka::dilcikar:
neyse geçti gitti
:teselli:

sırnaşık şeysırnaşık şey patron editi kaldirdi herkesi kendine küstürdü kanka sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
sırnaşık şeysırnaşık şey yaprak dökümü diyo manyakk :roflol::roflol::roflol: dogru dion kanka üye dökülümü yasaniyo sempatiksalakcinni
heee bosu bosuna yaziom ama kanka baksana o kadannn sey yazdim:umursamaz: ama hickimse tenezzül edip cevap vermemis:mymeka::dilcikar: yazmicam bundan sonra kalcaniz geyiksiz o olcak:dilcikar:

Fasci karısı olayını yan topicten duyduuuuuuumm
Philemon ablaaaaa günaaaydıııııııınnnopuyorumnanaktan
Amaaaaaaaaaaann edit gelmese de olur. artııııııııııııkkk.
yan topic hangi topic kanka sempatiksalakcinni ne diyolardi onlar nerden biliyomus CADIARZU
ama eger öyle olsaydi 2.üyelik diye yazardi CADIARZU
bak iste:mymeka: sussana senn:mymeka:

Bak nokta koymuşum yanlış yere ediitt lazım galiba:roflol:
sırnaşık şey gördün mü istee sırnaşık şeysırnaşık şey
hiç merak edilmemişiz:a015:
anammm kimler gelmiiiiiiiiiissssssssssssssss :sm_cool: hosgeldin laaa ŞenizŞeniz özledik seniii olumunekankayizsmile
:mymeka: valla beni cileden cikaricak bunlar:mymeka: olm o kadaann yorum yaptik sayfalarca yazdik :mymeka: tirnaklarinlan ugrasccana -tatlicadiarzu- dönüp gecmisi okusan diom kaydirigubbakcemile he bide cok zahmet olmazsa cevap versen diyoom:mymeka::dilcikar:

okumuyoki kanka :umursamaz:

benım adım neden gecmediiii:dilcikar:
al bi tane daha:mymeka: la asli garisi o kadaaan sey yazdim sana simdide gelmis adim gecmedi diyo:mymeka::dilcikar:
tamam ya anlasildi bundan sonra ben hiiiccc iki saat alinti yapmicam :dilcikar: kalin geyiksiz baaaaaaaaaneeee :dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:

nere gidiyonnnn lenn:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…