Benim eşimde emekli astsubay 5sene olduemekli olalı bizde anadolu yakasındayız
limonda çok güzel kokar
dikkat et rehin almasınlar seni babamın arkadaşı seneler evvel bulgaristandan geçerrken yolun kenarında mısırları görüp koparmış,hapis cezası vermişlerdi.
desene onun için kaynaştık.
bende anadolu yakasındayım kadiköye bağlıyız.
sırnaşık şeysırnaşık şey ya görünmeden gelip bide su smili ekleyince
ben gözükmem online olarak ruhum geziyor sadece sempatiksalakcinni heeee valla tikkat edin sırnaşık şey sırnaşık şey elim üzerinizde ona göre :CüvCüv:
katliam yapılsada 15 kadar olmaz kesin :enbuyukkk: :roflol: :icecream:
görmezler inşallah
direğin üzerine 2 de kıyafet attım delikafadulden giyip dursunlar hehehehehehe
bnde görmiyorum bu aralar yada denk gelmedik hiç ceslee
ruhum bile yetiyor yaniiiii -tatlicadiarzu-
evet güzel ama türkiyemin yerini aslaaaa tutamaz turkbayragiturkbayragi keske türkiyede yasasam :gitme:avusturya güzel hele şatoları falan,aklımda kalan şatolar.
kac sene kaldiniz ordababam emekli astsubay,emekli olunca alman'yaya gitmiştik.
abla varyaa okurken geberdiiim gülmekteeeeeeeennn sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey helal edin demis bahceye bakarakkkkdelikafadulden:roflol: sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyohh yarasiiinnnn sırnaşık şeysırnaşık şey hazir haylazlik yapmisken daha cok koparsaydin barii :roflol::roflol: hem helallikte almissin bahceden :roflol::roflol:bugün kızla beraber magosaya gittik her evin bahçesinde limonağaçları olur baktım kimse yok kopardım biraz helal edin dedim bahçaye bakarak sempatiksalakcinni nasıl kokuyor varya mis gibi eve gütürcem onları sırnaşık şey biraz yürüdük incir ağacı var neyse onunsahibi varmış dedim koparmak istiyom yaşlı bir teyze al kızım dedi kopar tükkan senin dedi :dance: ondan da kopardım ama sert daha nasıl canım çekti o anada varya odaya geldik yıkayıpyedim biraz sertti ama başka ağaç neyim filanbulsaydım kesin dalardım bahçelere bugün tam haylazlık günümdü resmen delikafadulden delikafadulden
bana müsade çok uykum geldi yarın görüşürüz hepinize iyi geceler opuyorumnanaktan
:1shok: ay inanmiyoruumm :1shok:limonda çok güzel kokar
dikkat et rehin almasınlar seni babamın arkadaşı seneler evvel bulgaristandan geçerrken yolun kenarında mısırları görüp koparmış,hapis cezası vermişlerdi.
off canim cekti ama yaaaaaaaaaaaa :gitme: banada yolla limooooooooonnn :gitme:
yok ya allahtan bişey olmadı olmazda zaten insanlar yoldan geçerken bile koparıyor atık
ama nasıl güzel koukuyor varya elimde kaldı kokusu
evet ya tesadüf hemde
bizim asker eşleri topiğimiz var
gelsene sende oraya
iyi geceler ablaciiimmmbana müsade çok uykum geldi yarın görüşürüz hepinize iyi geceler opuyorumnanaktan
Fasci karısı olayını yan topicten duyduuuuuuumm
Philemon ablaaaaa günaaaydıııııııınnnopuyorumnanaktan
Amaaaaaaaaaaann edit gelmese de olur. artııııııııııııkkk.
güüüüünaaaydııınnn canımopuyorumnanaktan
daha ben edit'i öğrenemeden edit kalktı,ama edit dönüyor.
güüüüünaaaydııınnn canımopuyorumnanaktan
daha ben edit'i öğrenemeden edit kalktı,ama edit dönüyor.
dönüyormuş yazacaktım.edit nasıl kullanılıyor bilmiyorumkismile ::kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?