15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

limonda çok güzel kokar
dikkat et rehin almasınlar seni babamın arkadaşı seneler evvel bulgaristandan geçerrken yolun kenarında mısırları görüp koparmış,hapis cezası vermişlerdi.

yok ya allahtan bişey olmadı olmazda zaten insanlar yoldan geçerken bile koparıyor atık
ama nasıl güzel koukuyor varya elimde kaldı kokusu

desene onun için kaynaştık.

bende anadolu yakasındayım kadiköye bağlıyız.

evet ya tesadüf hemde
bizim asker eşleri topiğimiz var
gelsene sende oraya

sırnaşık şeysırnaşık şey ya görünmeden gelip bide su smili ekleyince şutarafagitti iyice ruh gibi oluyosun:roflol::roflol:
hayir yaaa olmaaaz sırnaşık şey zaten bidaha öyle katliamda yapilcagini sanmiyorum:roflol: etiket secenegide kaldirildi zaten mirmirmirmir

sırnaşık şeysırnaşık şey ohh demeyin diregi bulanlarin keyfine o zaman :roflol::roflol::roflol: yasadilar desene :roflol: hem hazir direge hemde kiyafetlere kondular :roflol:
chess cok pis islak islak bakan hocasiyla mesguldür sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey ondan görünmüyodur kesin sırnaşık şeysırnaşık şey

avusturya güzel hele şatoları falan,aklımda kalan şatolar.
evet güzel ama türkiyemin yerini aslaaaa tutamaz turkbayragiturkbayragi keske türkiyede yasasam :gitme:

babam emekli astsubay,emekli olunca alman'yaya gitmiştik.
kac sene kaldiniz orda

abla varyaa okurken geberdiiim gülmekteeeeeeeennn sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey helal edin demis bahceye bakarakkkkdelikafadulden:roflol: sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyohh yarasiiinnnn sırnaşık şeysırnaşık şey hazir haylazlik yapmisken daha cok koparsaydin barii :roflol::roflol: hem helallikte almissin bahceden :roflol::roflol:

limonda çok güzel kokar
dikkat et rehin almasınlar seni babamın arkadaşı seneler evvel bulgaristandan geçerrken yolun kenarında mısırları görüp koparmış,hapis cezası vermişlerdi.
:1shok: ay inanmiyoruumm :1shok:
off canim cekti ama yaaaaaaaaaaaa :gitme: banada yolla limooooooooonnn :gitme:

bana müsade çok uykum geldi yarın görüşürüz hepinize iyi geceler opuyorumnanaktan
iyi geceler ablaciiimmm bende cikyiorum görüsürüzzŞeniz
phil abla öptüüm Şeniz

ben cikyiorum beeelkiii birazdan geri gelirim ama belkii:roflol:

fazla kalmadık 6 veya 7 sene geçmiş zaman.biz duramadık fazla türkiye hasretiyle geri döndük.turkbayragi

Bu ne kk imiş herkez için bitmiş.
Kan kaybediyoruz herkez üyelik iptali yaptırıyor.
Başka topiclerden ark.da gidiyorboshayallersmile

Kk da hazan mevsimi başladı,yaprak dökümüsempatiksalakcinni
Fıstık kankaaa ne çenesi düşük karısın naaaaannn:sm_cool::roflol::roflol:

Fasci karısı olayını yan topicten duyduuuuuuumm
Philemon ablaaaaa günaaaydıııııııınnnopuyorumnanaktan
Amaaaaaaaaaaann edit gelmese de olur. artııııııııııııkkk.

Fasci karısı olayını yan topicten duyduuuuuuumm
Philemon ablaaaaa günaaaydıııııııınnnopuyorumnanaktan
Amaaaaaaaaaaann edit gelmese de olur. artııııııııııııkkk.

güüüüünaaaydııınnn canımopuyorumnanaktan

daha ben edit'i öğrenemeden edit kalktı,ama edit dönüyor.

dönüyormuş yazacaktım.edit nasıl kullanılıyor bilmiyorumkismile ::kedi:

selamlarr ne haber edit tuşu alıntı yapın yanında idi yanlış yazdığın zaman yada eklediğin resim çıkmadığı zman düzeltme yapabiliyordun ama son zamanlarda yeni üyeler konu açıp içini siliyorlardı ..

Asker eşleri bölümü var ana sayfada eşlerimiz ve meslekleri diye topik var oradan bulabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…