15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

Evet yarın Zibinimin doğum günüolumunekankayizsmile
Abla İst.gelince ben sana ısmarlarım.
Şeniz

bak doğru hatırlamışım konusu geçmişti çünkü
tamam canısı sen söle ben gelirim

haftanın hergününe farklı renk :icecream: :roflol: :roflol: :roflol:

ayyy evet yaz kış takar artık hehehehehe delikafadulden

oralar soğuk demekki sende bıktın tabi soğuktan bilmiyorumkismile
niye sevmiyon kızz kalın belli işte ne güzel sıkı sıkı tutuyon bardağı sempatiksalakcinni :roflol: :icecream:
yarın gece burdayım 3.kanala başlarız artık kaydirigubbakcemile :lepi: kaydirigubbakcemile2

ank ablaaaaaasempatiksalakcinni sana kendi ellcaaaaazlarimnan :smiley-cool: dogum günü pastasi yaptiiiiiiiiiimmm hihoyyyt nasiillll begendiniz miiii -tatlicadiarzu-

Eki Görüntüle 54965

Şöyle birşey mi aCABa?:roflol::roflol::icecream:

kanka bu neeeeeeeeeeeeeee :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ahanda buna benziyordu yoksam bumuydudelikafadulden

ank ablaaaaaasempatiksalakcinni sana kendi ellcaaaaazlarimnan :smiley-cool: dogum günü pastasi yaptiiiiiiiiiimmm hihoyyyt nasiillll begendiniz miiii -tatlicadiarzu-

ahanda bu resim işteeeee dediğimmm gibi demiii tam şapkadanlıkkk sempatiksalakcinni :roflol: :roflol:

hee canımmmm gözükmüyor bişey ya ellerine sağlık olsun canımcımmmm sen yaparsında bne yememmi Şeniz Şeniz

Buldum kankaaa al sanaaaaasırnaşık şeysırnaşık şey
kanka bu neeeeeeeeeeeeeee :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Doktor bu ne?:roflol::roflol:
ahanda buna benziyordu yoksam bumuydudelikafadulden
:teytey::teytey:
olumunekankayizsmile

Knka hani nerede?sırnaşık şeysırnaşık şey
Gözünü sevdiğimin editiii?:roflol:

pastami görünce hepinize sus geldi demiiiiiiiiiiiiiiiiiii:roflol::roflol: yoksa begenmediniz miiii:mymeka:

slm kankalarım olumunekankayizsmile
gece yayınına başlamışlar:roflol::roflol::roflol:
bi geçmişe gidip geleyim

fıstık sen istermisin fantezi takkesi :roflol: :roflol:
ne tür bi takkee olduguna bagli abla sempatiksalakcinnien yaraticisindan olmasi lazim :roflol::roflol::roflol: öyle her fantezi takkesini begenmem ben sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey klasima uymazsa olmaz :smiley-cool:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysempatiksalakcinnisırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

pastan görünmedi canım kafamçokkarıştı
resmi baska siteden caldimya ondan olmadi sempatiksalakcinni durun bidaaa yüklicem gözünüz kalcek :roflol::roflol::roflol:

kendi kanka
neler yazmışlar ya ölüyorum :roflol::roflol::roflol::roflol:
çeyizime model buldum bi kaç sayfa önde :roflol::roflol: beyaz takke yok yok başlık:roflol::roflol::roflol:
koceme örcem :dance::dance::dance:behlüle büyük boy bi çile iple küççüğü kesmez
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

zibiiin kankaaaaaa hosgeldiiinnn
kanka senle ank ablanin dogum gününüzün serefine pasta yaptiimm :sm_cool: hemde cuukk züpppeeerrr yemede yaninda yat o kadaaan cüceeeel yaneee :icecream:
isteeeeeeeeeeee buyrunuz pastaniiizzzzzzzzzzzsempatiksalakcinni nasiii begendiniz miiiiiii :roflol:

eveeeeeeeet cok begendiniz biliyorumsempatiksalakcinni sizi daha fazla bekletmeden servis ediyim bareeeeeeeee:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…