kanka bu neeeeeeeeeeeeeee :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Evet yarın Zibinimin doğum günüolumunekankayizsmile
Abla İst.gelince ben sana ısmarlarım.Şeniz
haftanın hergününe farklı renk :icecream: :roflol: :roflol: :roflol:
kanka suan yagmir yagiyo Çok üzgünüm çoook bugün yüzmeye giderken kocuk giydim sempatiksalakcinni o kadan soguk yane
sırnaşık şeysırnaşık şey olma miiii :roflol:muz bardak sosis sucuk hepsinin ortak bi yönü var dime kanka :icecream: he bide dondurmayi unutmamak lazim :roflol::roflol::roflol:
ya hem biktim hemde yaz cocuguyum :lepi: ama ne yazikki burda tam yazi yasayamadik hicboshayallersmile yaz bile olsa hava serin oluyo abla iyimi sempatiksalakcinni
aman abla almiiim beeenn sırnaşık şey hic sevmem vicik vicik camur oluyo heryanin kötükedihüso sonra buz gibi donarim ben :dilcikar: keske hep yaz olsa :roflol:
anammmmmm zibinimindami dogum günü yariiiiiiiiiinn :sm_cool: inanamiyorummmmm yarin herkescikler burda olsun dogum günününüzün serefine 2.kanalaada geceriz güzelce kutlarizz :sm_cool:
delikafadulden ay bi yasima daha girdim :roflol::roflol:düsünsene kanka ne fanteziler yapilir la onlan :icecream:
:1shok: abla bulsana o resmi :roflol::roflol:
:roflol::roflol: en tangalisindan sırnaşık şeysırnaşık şey
bul o resmi bul bul bul banane banane bananeeee :roflol::roflol::roflol::roflol:
kanka bu neeeeeeeeeeeeeee :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ahanda buna benziyordu yoksam bumuydudelikafadulden
ank ablaaaaaasempatiksalakcinni sana kendi ellcaaaaazlarimnan :smiley-cool: dogum günü pastasi yaptiiiiiiiiiimmm hihoyyyt nasiillll begendiniz miiii -tatlicadiarzu-
Buldum kankaaa al sanaaaaasırnaşık şeysırnaşık şeydelikafadulden ay bi yasima daha girdim :roflol::roflol:düsünsene kanka ne fanteziler yapilir la onlan :icecream:
:1shok: abla bulsana o resmi :roflol::roflol:
:roflol::roflol: en tangalisindan sırnaşık şeysırnaşık şey
bul o resmi bul bul bul banane banane bananeeee :roflol::roflol::roflol::roflol:
:teytey::teytey:ahanda buna benziyordu yoksam bumuydudelikafadulden
olumunekankayizsmile
bak doğru hatırlamışım konusu geçmişti çünkü
tamam canısı sen söle ben gelirim
ayyy evet yaz kış takar artık hehehehehe delikafadulden
oralar soğuk demekki sende bıktın tabi soğuktan bilmiyorumkismile
niye sevmiyon kızz kalın belli işte ne güzel sıkı sıkı tutuyon bardağı sempatiksalakcinni :roflol: :icecream:
yarın gece burdayım 3.kanala başlarız artık kaydirigubbakcemile :lepi: kaydirigubbakcemile2
ank ablaaaaaasempatiksalakcinni sana kendi ellcaaaaazlarimnan :smiley-cool: dogum günü pastasi yaptiiiiiiiiiimmm hihoyyyt nasiillll begendiniz miiii -tatlicadiarzu-
kız şeker istermisin çeyizine takke :roflol: :roflol:
pastami görünce hepinize sus geldi demiiiiiiiiiiiiiiiiiii:roflol::roflol: yoksa begenmediniz miiii:mymeka:
ne tür bi takkee olduguna bagli abla sempatiksalakcinnien yaraticisindan olmasi lazim :roflol::roflol::roflol: öyle her fantezi takkesini begenmem ben sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey klasima uymazsa olmaz :smiley-cool:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysempatiksalakcinnisırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyfıstık sen istermisin fantezi takkesi :roflol: :roflol:
resmi baska siteden caldimya ondan olmadi sempatiksalakcinni durun bidaaa yüklicem gözünüz kalcek :roflol::roflol::roflol:pastan görünmedi canım kafamçokkarıştı
Bebelere balooooooonnn:roflol::roflol::roflol:
Herriiiiff çeyizinde getirsn o zamansempatiksalakcinni
Bence bu kk da olan kılıftır.
Çünkü kenarında pemce kürt var.sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?