15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

Kankaaaaaaaa yiyemeyeceğin
muzuuuuuu soyma demiş ünlü düşünür.:roflol::roflol::roflol:
:roflol: biliom kanka sırnaşık şey aklima bu geldi bende birden takkesini soy muzunu ye diyiverdimi sırnaşık şey

kızım anca yeter onlara çokkkk ip yer şapkalarrrrrr aklinialirimsmile :roflol:
sırnaşık şeysırnaşık şey ip yetermiki :roflol:

kanka hele ben geberdiiimmm :roflol::roflol::roflol: kanka simdi bisi dicem olmicek:icecream::roflol::roflol::roflol:
astim kendimi kanka sırnaşık şeysırnaşık şey yoldan cikardin beniii :roflol::roflol::roflol::roflol:
sırnaşık şeysırnaşık şeybaliklamami dalcan kanka :roflol::roflol: ne gacisin hee korku morkuda yok :roflol::roflol: direk fantezi yapcak sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

ünlü düşünür kim acabaaaaaa delikafadulden

hiç yabancı gelmiiiiii bana :jeyyar: :icecream:
sırnaşık şey muzcu sheker olmasin sakin o :roflol:

Ben derim ki bi iki boy büyüğünü alalım.:roflol::roflol:
Çekme ihtimali yüksekCADIARZU
:roflol::roflol::roflol: ne cekicek kanka sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

:roflol::roflol: ay geberdiiimmm sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey kanka bunu bilmekte ne var:roflol::roflol: zencilerin herbiyani büyük sempatiksalakcinni elleri, agizlari, burunlari, disleri, ayaklari, totolari sempatiksalakcinni say say bitmez -tatlicadiarzu-:roflol: e haliyle baska biyerleride büyüktür kannimca :roflol::roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

İlmekleri bol alırsan çekmezzz sempatiksalakcinni

naniknanik naniknanik :roflol:

kız onu ben dediydimmmm zenci menciiii al anacım anahtarını sırnaşık şey sırnaşık şey

aldm bile :hooray:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

sadece zıbına uyar:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kilitsiz olmaz abi bak ben 27 senedir anahtarı boynumda benden habersiz mişeyemiyor guclubacismile :

:hulya: :hulya: giydirdim taktı kilidide :roflol: :roflol: :roflol:

taaaa kendisiiiiiiii delikafadulden delikafadulden

sadece zıbına uyar:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kolay gelsin sanaaaa :hulya: :hulya:

geç diğer tarafa çekelm kanka:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol:tut sunun ucunu döseyelim abiiiisırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

Kankaaaaaaaa ya koparsaaaaaaa:roflol::roflol::roflol:
Muzumu çektirmem ben neyse hali kabulümdür:roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol:

mişiycem gülmekten ya:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
mise kanka mise yabanci yok nasilsa:roflol:

nerde diğer kankalarrrr kesin gece gelirler
aslııı kınovv amonra chess nirdesiniz yahuuuuu
chessmisempatiksalakcinni abla o buraya ugramayali yillar oliii:roflol::roflol: 3.kanala gectik diye haber etsek gelirler hemen:roflol:

kopmaz o kopmaz :hooray::roflol::roflol::roflol:
esnek:lepi: onun için tut ucunu ne kadar uzatsak kar
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
esnek delikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

Tut şunun ucunu o zaman döşeyelim abiiisırnaşık şeysırnaşık şey

nereye döşüycez

kankaa partnerin behlülse korkun kalmaz :roflol::roflol::roflol::roflol:çekiyo korkuuyu o elektrik süpürgesi hortuumu var belülün:roflol::roflol::roflol::roflol:
direk dalcam bihter dalıyodu ama

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kilitsiz olmaz abi bak ben 27 senedir anahtarı boynumda benden habersiz mişeyemiyor guclubacismile :

ben dondurdum da geldimmmmmmm buraya sırnaşık şey sırnaşık şey :icecream:

Ablaaaaaa seni de kendimize benzettik iyi mi?:roflol::roflol::roflol:

yani varya beni baştan çıkardınız sırada şimdi phili var demii

philicim sen uyma bunlara yoldan çıkaracaklar senide sırnaşık şey

ay geberdim :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Daha muzu göremedim ama görürsem soyarımboshayallersmiledelikafadulden

görrüz görrüz :kedi::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol: 27 sene haaa delikafadulden vayyy anahtar sen nelere kadirmissinbak simdi bu anahtar isi kafama yatti sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

Ablaaaaaa seni de kendimize benzettik iyi mi?:roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol: bize takila takila yakinda sicilide yükselir kanka sırnaşık şeysırnaşık şey nede olsa sloganimiz takil mapisdaslara hayatini yasa :hooray::roflol:

:roflol:kanka asil partnerin behlülse dahada cok korkman lazim:roflol::roflol: o sincik bihtere alisiktir :roflol::roflol:seni bian bihter sanarsa hadi:roflol::roflol: bide fazla hirpalarsa delikafaduldenahanda söyle olursun -tatlicadiarzu-şutarafagittisırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…