kopmaz o kopmaz :hooray::roflol::roflol::roflol:
esnek:lepi: onun için tut ucunu ne kadar uzatsak kar:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol: biliom kanka sırnaşık şey aklima bu geldi bende birden takkesini soy muzunu ye diyiverdimi sırnaşık şeyKankaaaaaaaa yiyemeyeceğin
muzuuuuuu soyma demiş ünlü düşünür.:roflol::roflol::roflol:
sırnaşık şeysırnaşık şey ip yetermiki :roflol:
kızım anca yeter onlara çokkkk ip yer şapkalarrrrrr aklinialirimsmile :roflol:
kanka hele ben geberdiiimmm :roflol::roflol::roflol: kanka simdi bisi dicem olmicek:icecream::roflol::roflol::roflol:kanka öüyorm burda:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: hop dur yasakkelimeadres yanlış nereye geliyon kanka :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
aş kndini kanka içindeki seksü garıyı ortaya çıkar:roflol::roflol: patlamaya hazır volkanı bulduk la :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bunca yıl bekledm kanka bekleyeemmlmaz::roflol::roflol::roflol:
diirek olaya gircem ne diyim ben uçtum:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sırnaşık şey muzcu sheker olmasin sakin o :roflol:
ünlü düşünür kim acabaaaaaa delikafadulden
hiç yabancı gelmiiiiii bana :jeyyar: :icecream:
:roflol::roflol::roflol: ne cekicek kanka sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyBen derim ki bi iki boy büyüğünü alalım.:roflol::roflol:
Çekme ihtimali yüksekCADIARZU
:roflol::roflol: ay geberdiiimmm sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey kanka bunu bilmekte ne var:roflol::roflol: zencilerin herbiyani büyük sempatiksalakcinni elleri, agizlari, burunlari, disleri, ayaklari, totolari sempatiksalakcinni say say bitmez -tatlicadiarzu-:roflol: e haliyle baska biyerleride büyüktür kannimca :roflol::roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyzenciyide biliyi ya bilmediği yok :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
tam olsn di mi ohh:hooray::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
usta kim çırak kim bilemem ama alırım irfonun anahtarını:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
İlmekleri bol alırsan çekmezzz sempatiksalakcinni
naniknanik naniknanik :roflol:
kız onu ben dediydimmmm zenci menciiii al anacım anahtarını sırnaşık şey sırnaşık şey
kilitsiz olmaz abi bak ben 27 senedir anahtarı boynumda benden habersiz mişeyemiyor guclubacismile :
:hulya: :hulya: giydirdim taktı kilidide :roflol: :roflol: :roflol:
:roflol: biliom kanka sırnaşık şey aklima bu geldi bende birden takkesini soy muzunu ye diyiverdimi sırnaşık şey
kanka hele ben geberdiiimmm :roflol::roflol::roflol: kanka simdi bisi dicem olmicek:icecream::roflol::roflol::roflol:
astim kendimi kanka sırnaşık şeysırnaşık şey yoldan cikardin beniii :roflol::roflol::roflol::roflol:
sırnaşık şeysırnaşık şeybaliklamami dalcan kanka :roflol::roflol: ne gacisin hee korku morkuda yok :roflol::roflol: direk fantezi yapcak sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
:roflol:tut sunun ucunu döseyelim abiiiisırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeygeç diğer tarafa çekelm kanka:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol:Kankaaaaaaaa ya koparsaaaaaaa:roflol::roflol::roflol:
Muzumu çektirmem ben neyse hali kabulümdür:roflol::roflol::roflol:
mise kanka mise yabanci yok nasilsa:roflol:mişiycem gülmekten ya:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
chessmisempatiksalakcinni abla o buraya ugramayali yillar oliii:roflol::roflol: 3.kanala gectik diye haber etsek gelirler hemen:roflol:nerde diğer kankalarrrr kesin gece gelirler
aslııı kınovv amonra chess nirdesiniz yahuuuuu
esnek delikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeykopmaz o kopmaz :hooray::roflol::roflol::roflol:
esnek:lepi: onun için tut ucunu ne kadar uzatsak kar:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Tut şunun ucunu o zaman döşeyelim abiiisırnaşık şeysırnaşık şey
:roflol: biliom kanka sırnaşık şey aklima bu geldi bende birden takkesini soy muzunu ye diyiverdimi sırnaşık şey
kanka hele ben geberdiiimmm :roflol::roflol::roflol: kanka simdi bisi dicem olmicek:icecream::roflol::roflol::roflol:
astim kendimi kanka sırnaşık şeysırnaşık şey yoldan cikardin beniii :roflol::roflol::roflol::roflol:
sırnaşık şeysırnaşık şeybaliklamami dalcan kanka :roflol::roflol: ne gacisin hee korku morkuda yok :roflol::roflol: direk fantezi yapcak sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
:roflol::roflol::roflol: ne cekicek kanka sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
:roflol::roflol: ay geberdiiimmm sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey kanka bunu bilmekte ne var:roflol::roflol: zencilerin herbiyani büyük sempatiksalakcinni elleri, agizlari, burunlari, disleri, ayaklari, totolari sempatiksalakcinni say say bitmez -tatlicadiarzu-:roflol: e haliyle baska biyerleride büyüktür kannimca :roflol::roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
kanka benden önce dedin:roflol::roflol: ne demisler kalp kalbe karsi:roflol:Tut şunun ucunu o zaman döşeyelim abiiisırnaşık şeysırnaşık şey
kilitsiz olmaz abi bak ben 27 senedir anahtarı boynumda benden habersiz mişeyemiyor guclubacismile :
Ablaaaaaa seni de kendimize benzettik iyi mi?:roflol::roflol::roflol:
kanka benden önce dedin:roflol::roflol: ne demisler kalp kalbe karsi:roflol:
Ablaaaaaa seni de kendimize benzettik iyi mi?:roflol::roflol::roflol:
Daha muzu göremedim ama görürsem soyarımboshayallersmiledelikafadulden
körle yatan şaşı kalkarmış delikafadulden
tam gülemiyorumda burda adam karşımda oturuyor,çocuklar yanıma geliyor hihoyyyt
Abla kayıt mı donduruyon sen?:roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol: 27 sene haaa delikafadulden vayyy anahtar sen nelere kadirmissinkilitsiz olmaz abi bak ben 27 senedir anahtarı boynumda benden habersiz mişeyemiyor guclubacismile :
:roflol::roflol: bize takila takila yakinda sicilide yükselir kanka sırnaşık şeysırnaşık şey nede olsa sloganimiz takil mapisdaslara hayatini yasa :hooray::roflol:Ablaaaaaa seni de kendimize benzettik iyi mi?:roflol::roflol::roflol:
:roflol:kanka asil partnerin behlülse dahada cok korkman lazim:roflol::roflol: o sincik bihtere alisiktir :roflol::roflol:seni bian bihter sanarsa hadi:roflol::roflol: bide fazla hirpalarsa delikafaduldenahanda söyle olursun -tatlicadiarzu-şutarafagittisırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeynereye döşüycez
kankaa partnerin behlülse korkun kalmaz :roflol::roflol::roflol::roflol:çekiyo korkuuyu o elektrik süpürgesi hortuumu var belülün:roflol::roflol::roflol::roflol:
direk dalcam bihter dalıyodu ama:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?