abla boynuna tak dion iyi hosta ya ödünc isterlerse kilidi delikafadulden:roflol::roflol::roflol:
yazdık ya nan beğendim diyeeeeee
ya dolu yağarsaaaaa kafalarına delikafadulden
kızım kiliti boynuna tak işte kaybetmessin sırnaşık şey
yessss canımmmm gene bamyaaagamyoncuiremsu
heheheheheheh delikafadulden
sen sor irfana takım taklafatlarını kaç bende giyiyir naniknaniknaniknanik :roflol:
muya terlikkkk markasııı
delikafadulden :icecream:
:roflol::roflol: ilk basta ya bamyaysa dedim ama 4 kadin abla sempatiksalakcinni bence kesin XXL'dir:roflol::roflol:
Herbiryerinden çeker yine büyütürüz:roflol:
Spagetti yaparız bamyayı:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
redlight bacım korkma
Biz dostuz:roflol::roflol::roflol:
kızzzzz ne ettin xxl akannehir
ören bayan en sağlam en büyük nomero hangisiyse o:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
biiyozki konuuşuyoz ladelikafadulden o sera sahnesini minikle çekerler mi sence:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kızım kiliti boynuna tak işte kaybetmessin sırnaşık şey
heheheheheheh delikafadulden
sen sor irfana takım taklafatlarını kaç bende giyiyir naniknaniknaniknanik :roflol:
delikafadulden :icecream:
kanka ya büyük dublör kullandilarsa serada sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
kanka geberdimmmmmm sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey bacaklarima vura vura gülüyom hemde yumruklaaa sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeydökül kanka dökül delikafadulden fantezili hatunumaklinialirimsmile:roflol::roflol:yalnız ben soymayı bekleyemem :icecream::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
muzu kabuklu yiycem la behlül-ü irfan muzu:lepi::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
zencimi delikafadulden ondan hele ondan XXL dedin seeen :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: ay geberdiiimmmm sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
anca yeter yaniiiii sempatiksalakcinni
nereye büyütüyon nan
lastik mi bu naniknanik :roflol:
ay ne bileyim burada çok fazla zenciler varrr sırnaşık şey
aklıma geldi bi an :kedi:
en böyüüğüüüüü60 nomeraaaa :roflol: :roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol: kanka olmusken tam olsun ama beaaa :icecream::roflol::roflol::roflol:takım taklavat diyo ya :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:takım hazırda ustası esik irfanımın gidemde ustası olam:roflol::roflol::roflol::roflol:
behlülün ateşi yeter kanka:roflol::roflol::roflol::roflol:
dökül kanka dökül delikafadulden fantezili hatunumaklinialirimsmile:roflol::roflol:yalnız ben soymayı bekleyemem :icecream::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
muzu kabuklu yiycem la behlül-ü irfan muzu:lepi::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
abla boynuna tak dion iyi hosta ya ödünc isterlerse kilidi delikafadulden:roflol::roflol::roflol:
muya terliktesempatiksalakcinni ne alaka onu sormustum sırnaşık şeysırnaşık şey
takım taklavat diyo ya :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:takım hazırda ustası esik irfanımın gidemde ustası olam:roflol::roflol::roflol::roflol:
behlülün ateşi yeter kanka:roflol::roflol::roflol::roflol:
zencimi delikafadulden ondan hele ondan XXL dedin seeen :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: ay geberdiiimmmm sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
:roflol::roflol::roflol::roflol: kanka olmusken tam olsun ama beaaa :icecream::roflol::roflol::roflol:
kanka geberdimmmmmm sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey bacaklarima vura vura gülüyom hemde yumruklaaa sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
kendimi astim kanka :jeyyar: zincirlerimi kirdim bu gece :jeyyar::roflol: sana geliyom kaydirigubbakcemile soy beni yi beni kanka delikafaduldenay ne dioomm sırnaşık şeysırnaşık şey
ohaaaa direk fantezi yapiyo tirbiyesizz:roflol: eccik romantik ol la:roflol::roflol: kabuklu kabuklu gitmez :roflol: allah muhafaza bogazinda kalir kanka sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
kilit isi saglam degiil abla
delüüüüüü feriştah seniiiiiii sırnaşık şey sırnaşık şey
vermeyecen sende anahtarıııı
benim o diycennnn sempatiksalakcinni
sen gitt hadiii usta çırakkk olunnnn :CüvCüv: sırnaşık şey
Kankaaaaaaaa yiyemeyeceğin
muzuuuuuu soyma demiş ünlü düşünür.:roflol::roflol::roflol:
ünlü düşünür kim acabaaaaaa delikafadulden
hiç yabancı gelmiiiiii bana :jeyyar: :icecream:
:roflol::roflol::roflol::roflol: kanka olmusken tam olsun ama beaaa :icecream::roflol::roflol::roflol:
delüüüüüü feriştah seniiiiiii sırnaşık şey sırnaşık şey
sen gitt hadiii usta çırakkk olunnnn :CüvCüv: sırnaşık şey
Ben derim ki bi iki boy büyüğünü alalım.:roflol::roflol:
Çekme ihtimali yüksekCADIARZU
geç diğer tarafa çekelm kanka:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Ben derim ki bi iki boy büyüğünü alalım.:roflol::roflol:
Çekme ihtimali yüksekCADIARZU
aklinialirimsmileaklinialirimsmile:icecream:
zenciyide biliyi ya bilmediği yok :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
tam olsn di mi ohh:hooray::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
usta kim çırak kim bilemem ama alırım irfonun anahtarını:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Kankaaaaaaaa ya koparsaaaaaaa:roflol::roflol::roflol:
Muzumu çektirmem ben neyse hali kabulümdür:roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?