15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

abla boynuna tak dion iyi hosta ya ödünc isterlerse kilidi delikafadulden:roflol::roflol::roflol:

muya terliktesempatiksalakcinni ne alaka onu sormustum sırnaşık şeysırnaşık şey

:roflol::roflol: ilk basta ya bamyaysa dedim ama 4 kadin abla sempatiksalakcinni bence kesin XXL'dir:roflol::roflol:

anca yeter yaniiiii sempatiksalakcinni

Herbiryerinden çeker yine büyütürüz:roflol:
Spagetti yaparız bamyayı:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
redlight bacım korkma
Biz dostuz:roflol::roflol::roflol:

nereye büyütüyon nan
lastik mi bu naniknanik :roflol:

kızzzzz ne ettin xxl akannehir

ay ne bileyim burada çok fazla zenciler varrr sırnaşık şey
aklıma geldi bi an :kedi:

ören bayan en sağlam en büyük nomero hangisiyse o:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

biiyozki konuuşuyoz ladelikafadulden o sera sahnesini minikle çekerler mi sence:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

en böyüüğüüüüü60 nomeraaaa :roflol: :roflol:

takım taklavat diyo ya :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:takım hazırda ustası esik irfanımın gidemde ustası olam:roflol::roflol::roflol::roflol:

behlülün ateşi yeter kanka:roflol::roflol::roflol::roflol:

kanka geberdimmmmmm sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey bacaklarima vura vura gülüyom hemde yumruklaaa sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
kendimi astim kanka :jeyyar: zincirlerimi kirdim bu gece :jeyyar::roflol: sana geliyom kaydirigubbakcemile soy beni yi beni kanka delikafaduldenay ne dioomm sırnaşık şeysırnaşık şey
ohaaaa direk fantezi yapiyo tirbiyesizz:roflol: eccik romantik ol la:roflol::roflol: kabuklu kabuklu gitmez :roflol: allah muhafaza bogazinda kalir kanka sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

zencimi delikafadulden ondan hele ondan XXL dedin seeen :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: ay geberdiiimmmm sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

takım taklavat diyo ya :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:takım hazırda ustası esik irfanımın gidemde ustası olam:roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol: kanka olmusken tam olsun ama beaaa :icecream::roflol::roflol::roflol:

delüüüüüü feriştah seniiiiiii sırnaşık şey sırnaşık şey

abla boynuna tak dion iyi hosta ya ödünc isterlerse kilidi delikafadulden:roflol::roflol::roflol:

muya terliktesempatiksalakcinni ne alaka onu sormustum sırnaşık şeysırnaşık şey

vermeyecen sende anahtarıııı
benim o diycennnn sempatiksalakcinni

sen gitt hadiii usta çırakkk olunnnn :CüvCüv: sırnaşık şey

kızım anca yeter onlara çokkkk ip yer şapkalarrrrrr aklinialirimsmile :roflol:

kanka öüyorm burda:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: hop dur yasakkelimeadres yanlış nereye geliyon kanka :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
aş kndini kanka içindeki seksü garıyı ortaya çıkar:roflol::roflol: patlamaya hazır volkanı bulduk la :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

bunca yıl bekledm kanka bekleyeemm lmaz::roflol::roflol::roflol:
diirek olaya gircem ne diyim ben uçtum
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kilit isi saglam degiil abla :roflol::roflol:unutalim onu biz sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

zenciyide biliyi ya bilmediği yok :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

tam olsn di mi ohh
:hooray::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

delüüüüüü feriştah seniiiiiii sırnaşık şey sırnaşık şey

sen gitt hadiii usta çırakkk olunnnn :CüvCüv: sırnaşık şey

usta kim çırak kim bilemem ama alırım irfonun anahtarını:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Ben derim ki bi iki boy büyüğünü alalım.:roflol::roflol:
Çekme ihtimali yüksekCADIARZU

İlmekleri bol alırsan çekmezzz sempatiksalakcinni

aklinialirimsmileaklinialirimsmile:icecream:

naniknanik naniknanik :roflol:

kız onu ben dediydimmmm zenci menciiii al anacım anahtarını sırnaşık şey sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…