delikafadulden:roflol:Şemsiye lazıııımm başlarına yağmur da yağabilir.
:roflol::roflol:
kanka sanmiom bence adi var ama kendisi yoktur:roflol::roflol: büyük hayal ediyon iyi güzelde sonra hayal kirikligina ugramayasin sırnaşık şeysırnaşık şey sen her ihtimale karsi kendini hazirla kanka :roflol::roflol::roflolkanka behlül goccaman herüf kesin aaskerde goccamandır :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
büyük düşün büyük iste kanka :hooray::roflol::roflol::roflol:
ben b üyük örcem ay geberdim delikafadulden:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
her gün için 7 renk olocek bizim ki :teytey::hooray::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
kilit olmaz kaybederim ben:roflol::roflol::roflol::roflol:
kurukafa sempatiksalakcinnikızzzzzzz bu neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ablam çk beğendm örüyom bile bak :hulya::roflol: senden nbr
selmmmm zibinnn nre haber kız beğendin mi takkeleri
senin irfana alcam bunlardannnn sırnaşık şey sırnaşık şey takar artıkın bunları :roflol: :roflol:
örr kızz bunlardan işte
değişik takar koçennnnn :roflol: :roflol:
fıstıkkk gördümmm pastayı bana uyar hemen dilimlede yitek bariii sırnaşık şey sırnaşık şey
:roflol::roflol::roflol:
:roflol:hakkat kanka behlül bu aralar cok sismanladi sırnaşık şeysırnaşık şey acaba heryeri birmi kilo aliyo sempatiksalakcinni:roflol::roflol::roflol: ama görünüse aldanmamak lazim sırnaşık şeysırnaşık şey adamda karizma var ama belkide bamyadir ne biliyon :roflol::roflol::roflol: ay noluyo bana sapittimmm delikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şey biri beni durdursun :roflol::roflol::roflol:
delikafadulden yuh kanka ben her geceye 3 dediydim sen 7 dedin costun lan :roflol::roflol: ama dogru sende haklisin behlülün yaninda bide irfan var :roflol::roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
kanka behlül goccaman herüf kesin aaskerde goccamandır :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ben b üyük örcem ay geberdim delikafadulden:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
her gün için 7 renk olocek bizim ki :teytey::hooray::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
:roflol::roflol::roflol: bence kesin bamya sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyYine mi bamyaaaaaaa:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kanka ne furuyoonmafoldumben saka yaptimmdiii sempatiksalakcinni gel yamacima la :jeyyar: Şeniz:mymeka::mymeka:lülülülülülü
o ne la :roflol:Çifter çifter muya giysempatiksalakcinni
:roflol::roflol::roflol: ne bilion kanka belki büyügü büyük gelir delikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sen en iyisi kücük-orta-büyük boy olaranktann ör sempatiksalakcinnisırnaşık şeysırnaşık şey her ihtimale karsi hazirlikli olmak lazim nede olsa:jeyyar::roflol:
iyide abla 7 az degil mi sempatiksalakcinni bence hergün icin en az 3 renk örülmeli sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey :jeyyar:
bence önce takkeleri hazırlayınki,sonra şapa oturmayı yazık üşürler yada güneş geçer kafalarna heeeeeeeee bak bişey daha aklıma geldi kilitte takabilirsiniz bunlara :roflol: :roflol: :roflol:
naylon ipten örecem yırtar o:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: neme lazım bak başladm bile örmeye:hulya::dance::dance::dance::dance::dance::dance:
hakkat kanka haklisin:roflol: hem elif sempatiksalakcinni hem peyker sempatiksalakcinni hem bihter sempatiksalakcinni hemde nihal sempatiksalakcinni bu kadannn kisi bindiyse vardir bi bildikleri :roflol::roflol:ablam çk beğendm örüyom bile bak :hulya::roflol: senden nbr
irfanada örcem yalnız ona takımlarına uygun olması lazım :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kanka bihter inmiyodu üstünden:roflol::roflol: hiç bamya yermi o :roflol::roflol::roflol::roflol::dance::dance::dance:
behlül kilo aldıkçaaskerde alıyo ohh sefam olsnzemuszemus
coştum ya :dance::dance::roflol::roflol::roflol::roflol:
delikafadulden:roflol::roflol::roflol::roflol: ya ödünc isterlerseeee sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyboynuna asarsın soranlarada aşkımın sadakat kilidi dersin :roflol: :roflol: :roflol:
demi yani önce takkeler hazır olsun giydirsinler herüflereee şapa otururlar nasılsaaaa delikafadulden:roflol::icecream:
banane ya büyük işte:hooray::hooray::roflol::roflol::roflol: la olum fantezilerimde raat bırakın bari :mymeka::mymeka::mymeka:büyük işte:umursamaz: büyütez olum anla:roflol::roflol:delikafadulden:roflol:
kanka sanmiom bence adi var ama kendisi yoktur:roflol::roflol: büyük hayal ediyon iyi güzelde sonra hayal kirikligina ugramayasin sırnaşık şeysırnaşık şey sen her ihtimale karsi kendini hazirla kanka :roflol::roflol::roflolcikolocin bozulursa nederik biz :roflol::roflol:
sırnaşık şeykilit isi saglam degil kanka :roflol: hem kaybedersin hemde acana kadar oooo delikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şey
kurukafa sempatiksalakcinni
tam hizmet yani kanka:lepi::roflol::roflol::roflol::roflol:Kilit işini merak etmeyin kapıda çilingir bekliyor olacaktır.
Benim sizlere armağanım:roflol::roflol::roflol:
boynuna asarsın soranlarada aşkımın sadakat kilidi dersin :roflol: :roflol: :roflol:
:roflol::roflol: ilk basta ya bamyaysa dedim ama 4 kadin abla sempatiksalakcinni bence kesin XXL'dir:roflol::roflol:
ya ekstra bişeyyy olursa XXL meselaaaa :1shok: :roflol:
demi yani önce takkeler hazır olsun giydirsinler herüflereee şapa otururlar nasılsaaaa delikafadulden:roflol::icecream:
kızzz naylon ip keser ören bayan kullan daha sağlammmmm
ipinnn kaç nomaraaaaaa :dance: :dance: :icecream:
klkanka fikrimi degistirdim zaten bencede büyük:rolfol::roflol::roflol::roflol: icini rahat tut seeeen :lepi::jeyyar:banane ya büyük işte:hooray::hooray::roflol::roflol::roflol: la olum fantezilerimde raat bırakın bari :mymeka::mymeka::mymeka:büyük işte:umursamaz: büyütez olum anla:roflol::roflol:
tam hizmet yani kanka:lepi::roflol::roflol::roflol::roflol:
sadakat kilidi:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ya ekstra bişeyyy olursa XXL meselaaaa :1shok: :roflol:
ören bayan en sağlam en büyük nomero hangisiyse o:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
biiyozki konuuşuyoz lahakkat kanka haklisin:roflol: hem elif sempatiksalakcinni hem peyker sempatiksalakcinni hem bihter sempatiksalakcinni hemde nihal sempatiksalakcinni bu kadannn kisi bindiyse vardir bi bildikleri :roflol::roflol:
delikafadulden:roflol::roflol::roflol::roflol: ya ödünc isterlerseeee sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
delikafadulden:roflol::roflol:kanka koptuuuuummmmmmmmmmmmmm :roflol::roflol::roflol::roflol:Herbiryerinden çeker yine büyütürüz:roflol:
Spagetti yaparız bamyayı:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
redlight bacım korkma
Biz dostuz:roflol::roflol::roflol:
kanka önce takke olcaeeeeeekkkkk:jeyyar: isin tadi ordaa :icecream: sonra soyceeeeeenn sempatiksalakcinni sonrada yiceeen muzuuu :roflol::roflol::roflol: kendi kankaaaa :roflol::roflol:anladin sen onuu sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyönce takkaziz olsn aklinialirimsmiletakke sonraki iş puhahaaa:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Herbiryerinden çeker yine büyütürüz:roflol:
Spagetti yaparız bamyayı:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
redlight bacım korkma
Biz dostuz:roflol::roflol::roflol:
klkanka fikrimi degistirdim zaten bencede büyük:rolfol::roflol::roflol::roflol: icini rahat tut seeeen :lepi::jeyyar:
pasto olm senle ank ablamin dogum günü pastasi :roflol:ank ablam o kadan cokk begendiki pastayi klavyesi tutuldu cevap yazamadi baaak sırnaşık şey
:roflol:hakkat kanka behlül bu aralar cok sismanladi sırnaşık şeysırnaşık şey acaba heryeri birmi kilo aliyo sempatiksalakcinni:roflol::roflol::roflol: ama görünüse aldanmamak lazim sırnaşık şeysırnaşık şey adamda karizma var ama belkide bamyadir ne biliyon :roflol::roflol::roflol: ay noluyo bana sapittimmm delikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şey biri beni durdursun :roflol::
delikafadulden yuh kanka ben her geceye 3 dediydim sen 7 dedin costun lan :roflol::roflol: ama dogru sende haklisin behlülün yaninda bide irfan var :roflol::roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
Şemsiye lazıııımm başlarına yağmur da yağabilir.
kanka behlül goccaman herüf kesin aaskerde goccamandır :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
her gün için 7 renk olocek bizim ki :teytey::hooray::sm_cool::sm_cool
Yine mi bamyaaaaaaa:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Çifter çifter muya giysempatiksalakcinni
ablam çk beğendm örüyom bile bak :hulya::roflol: senden nbr
irfanada örcem yalnız ona takımlarına uygun olması lazım :roflol::roflol::roflol::ro
kanka bihter inmiyodu üstünden:roflol::roflol: hiç bamya yermi o :roflol::roflol::roflol::roflol::dance::dance::dance:
behlül kilo aldıkçaaskerde alıyo ohh sefam olsnzemuszemus
coştum ya :dance::dance::roflol::roflol::roflol::rofl:
:roflol::roflol::roflol: bence kesin bamya sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
kanka ne furuyoonmafoldumben saka yaptimmdiii sempatiksalakcinni gel yamacima la :jeyyar: Şeniz
o ne la :roflol:
delikafaduldendelikafadulden
kanka ya büyük dublör kullandilarsa serada sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyören bayan en sağlam en büyük nomero hangisiyse o:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
biiyozki konuuşuyoz ladelikafadulden o sera sahnesini minikle çekerler mi sence:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kanka önce takke olcaeeeeeekkkkk:jeyyar: isin tadi ordaa :icecream: sonra soyceeeeeenn sempatiksalakcinni sonrada yiceeen muzuuu :roflol::roflol::roflol: kendi kankaaaa :roflol::roflol:anladin sen onuu sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?