15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

ya amanınnnnnn demiii sempatiksalakcinni :roflol: :roflol:

süreli imiş herhalde 30 dakikada edit yapılması gerekiyormuş öle okudum :lepi:

30 dakika mı.şimdi daha çok yapasım geldimirmirmirmir:roflol::roflol:
alırım kanka ne demek iste her renk alim sana opuyorumnanaktan
artist yapcem seni :smiley-cool:al yazmalım filmini çekcez senle:lepi:delikafadulden

saçları var varda puhahaaaadelikafadulden:roflol::roflol::roflol:
yazamıyom len kalsn
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Evet abla 30 dk.imiş taksimetre aaayy yani editmetrenaniknanik

patron açtı taksimetreyi delikafadulden:roflol::roflol:

heeeee 30 dk imiş sen yap sonra editle demii
ama cezası var biliyon demi
konu silmek babında
imla hataları ve eklenmeyen resimler için edit yapabilecen

Evet kkanka kendi kendine:roflol::roflol:
Kapanışı sen yaptın açılışı da ben yapiore...sempatiksalakcinni

Günaydın geyiğin gülleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiolumunekankayizsmile
:roflol: kapanisi cosarak yaptim kanka :roflol:

delikafaduldenne rüyasi ablaaaa :roflol::roflol:

aynen kankaaam yaaa:asigim: ben sanaldaki dostluklara fln inanmazdim :icecream: sizi tanidiktan sonra fikrim degistiiii :asigim:

:roflol: ne takkeymis yaww:roflol: bu takke muhabbeti bizi 1 ay idare eder kanka sırnaşık şeysırnaşık şey
kanka :smiley-cool: anca bunu bulabildim la sırnaşık şey bidahakine dilimlenmemis bütün halinde servis ederiz sana sırnaşık şeysırnaşık şey ye yiyebildiigin kadaan :icecream: agzin garuu:jeyyar::roflol:

Neeeeee?:1shok::1shok::1shok:
Ben onları saçlı sanıyordum ne yani şimdi:roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol: kanka biz mapisdaslar ötel ksilikler oldugumuz icüürüü :smiley-cool: gogil bile sizin dogum günününüz serefine pasta koymus :roflol: ama saf gogil:mymeka: insan oraya muzlu pasta neyim koyar :icecream::roflol:

kanka anladik fantezi yapcan aninda dalcanda :roflol: bari masum köylü gizi fantezisi yap la sırnaşık şeysırnaşık şey herifi buldum derken aninda kacirma elinden delikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şey

hemde ne costum kanka :roflol::roflol:

evet delüyüm la varmi:roflol: kimin kankasiyimsempatiksalakcinni

kem küm abla haaa delikafadulden anladim ben o kem kümü :jeyyar::icecream::roflol:sırnaşık şey

edit geri gelmiiş :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
evettttt geldi kanka geldiiiiiiiiiiii :sm_cool::sm_cool: edit geldigini ögrendigim anda körliye 3 mesac yazdim vedeeeeee 3 kez edit yaptim kankee :icecream: :roflol:

delikafadulden:roflol::roflol: kanka allah cizirtini vermesin koptummm sırnaşık şeysırnaşık şey

:roflol: dogustan keller :roflol: ama sonradan saclanmiyolar mi abla delikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şey

ya 30 dakika bence süper hic yoktan iyidir:lepi: icerik bosaltmalari icin 50 mesajin altindaki üyelerin edit hakki olmasa sorun kalkar kannimca :icecream: bakalim körliyede yazdim bunu ne cevap gelicek he bide söylemesi ayiptir sempatiksalakcinni icerik bosaltanlar ve resim silenlerin üyeligi silinsin diye slogan atmaya basladim sempatiksalakcinni onlar yüzünden editimizden olduk :mymeka: yasasin kötülükkk kötükedihüso :melekyüzlüseytanfstksmili: sempatiksalakcinni

Neeeeee?:1shok::1shok::1shok:
Ben onları saçlı sanıyordum ne yani şimdi:roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol:aynen kanka bende sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
ank ablam bisey diyosa dogrudur :roflol::roflol::roflol: nede olsa tecrübe konusuyo:icecream: delikafadulden dimiii :roflol::roflol::roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

heyooooooooooooooooooooo
kendiii kankaaa
phil ablaaa

kızzzz fıstık rüyamda habire takke :hulya: rengarenk model,model :hulya:
sonrada satıyordum hemde kapış,kapış satılıyordu :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Kanka ümitlerimi kırdı hayallerimi yıktı ank ablam
Kıllı kıllı bilirdim ben:roflol::roflol::roflol:

Hatta esprisi bile var ama ban yerim diye korkuyorum:roflol::roflol::roflol::roflol:
heyooooooooooooooooooooo
kendiii kankaaa
phil ablaaa

:roflol:

Philemon abla gerçekten kel mi?
Acı gerçekle karşı karşıya mı geldimmafoldumben:roflol::roflol::roflol:

4000.mesajım editle geldiiiiiiiiiii:hooray::hooray::teytey::dance: :sm_cool:

Son düzenleme:

ben bilmem ank öyle söylüyorsa doğrudur :icecream::icecream:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kızzzz fıstık rüyamda habire takke :hulya: rengarenk model,model :hulya:
sonrada satıyordum hemde kapış,kapış satılıyordu :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
delikafadulden bilincatinda ne kadaann sakladiysan ürryalarina bilem girmisss sempatiksalakcinni:roflol::roflol:
bide satiyodum diyo:roflol::roflol:

:roflol: kanka niye ümitlerin kirilio la sırnaşık şeysırnaşık şey kilsiz olsa olma mi sempatiksalakcinnisırnaşık şeysırnaşık şey
kanka allani söyleeee esprisiniii :roflol::roflol: ban yersek toptan yerik la merah etme -tatlicadiarzu- anca beraber kanca beraber kanka:lepi: olumunekankayizsmile:roflol::roflol:

bide philemon ablaya soruyo sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey ank abladan duydugunun onayini alcek sırnaşık şeysırnaşık şey

ben bilmem ank öyle söylüyorsa doğrudur :icecream::icecream:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey görmedim duymaidm bilmedim dion yaneee sempatiksalakcinni abla yabanci yok delikafadulden oha ne diyom ben :roflol::roflol::roflol: uctuk yawww sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

kanka editleye editleye bi hal oldun la:roflol::roflol: yanliz yarim saat kankasempatiksalakcinni iyi degerlendirmek lazim sempatiksalakcinni mümkün olduguca cok edit yapakki hevesimizi alakk keleee :roflol::roflol: :yaslininelergibikonusanviztiksmili: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…