ya amanınnnnnn demiii sempatiksalakcinni :roflol: :roflol:
süreli imiş herhalde 30 dakikada edit yapılması gerekiyormuş öle okudum :lepi:
alırım kanka ne demek iste her renk alim sana opuyorumnanaktanŞeniz
Kanka evet boyum uzun ama al yazmam yok alsana banaaklinialirimsmile
Bilirim kanka gözlerin iyi görür şahin bakışlı kankaaaamm
Dürbün kankaaaamm:roflol::roflol:
:roflol::roflol:
Saç mı?sempatiksalakcinni
Abla zaten doğal saçları yok mu onun?:roflol::roflol::roflol:
Evet abla 30 dk.imiş taksimetre aaayy yani editmetrenaniknanik
30 dakika mı.şimdi daha çok yapasım geldimirmirmirmir:roflol::roflol:
alırım kanka ne demek iste her renk alim sana opuyorumnanaktan
artist yapcem seni :smiley-cool:al yazmalım filmini çekcez senle:lepi:delikafadulden
saçları var varda puhahaaaadelikafadulden:roflol::roflol::roflol:
yazamıyom len kalsn:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
patron açtı taksimetreyi delikafadulden:roflol::roflol:
anladm ablacımbuyrunnnnnnnnn
:roflol: kapanisi cosarak yaptim kanka :roflol:
Evet kkanka kendi kendine:roflol::roflol:
Kapanışı sen yaptın açılışı da ben yapiore...sempatiksalakcinni
Günaydın geyiğin gülleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiolumunekankayizsmile
delikafaduldenne rüyasi ablaaaa :roflol::roflol:günaydınnnnnnnnnnnnnnopuyorumnanaktan
fıstık hızını alamamış geyiğe devammm sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
size derken gece rüyamda ben uğraştım model model takkelerle :bbo: laelaelaelaelae
aynen kankaaam yaaa:asigim: ben sanaldaki dostluklara fln inanmazdim :icecream: sizi tanidiktan sonra fikrim degistiiii :asigim:kankam bidenem güzel gözlümopuyorumnanaktan olumunekankayizsmile bende iyi ki tanıdm sizi sositososito ya ben hiç sanal alemde böyle dostluklar bulacağımı sanmazdm buyrunnnnnnnnn
iyi ki varsınız kankalarm benm :asigim:ŞenizŞenizŞeniz
takıntı kanka naparsn :roflol::roflol::roflol::roflol:
ank ablamŞeniz canım mapısdaşım olumunekankayizsmile çok sevindim sizleri tanıdığıma
her şey gönlünce olsn ablam düğünümüüzde olur gelirsn inş :Saruboceqpuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
:roflol: ne takkeymis yaww:roflol: bu takke muhabbeti bizi 1 ay idare eder kanka sırnaşık şeysırnaşık şeyay ölüyorum:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
şu takke muhabbetine hala gülüyorum ya :roflol::roflol::roflol::roflol:şifreli sözlerimizden biri daha:lepi::roflol::roflol::roflol::roflol:
muzu niye dilimledin kanka :mymeka: hıı :mymeka: zaten :mymeka:zar zor buldk :mymeka: :roflol::roflol::roflol::roflol:
ben bütün halinde yiycem banane:umursamaz:
neyse takke örerken birleştiririm onuda puhahaa:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
içelimm:içelim:bayanssulusmile
kızım doğuştan keller zatennnn sempatiksalakcinni
ay geberme emi sennnnn naniknanik naniknanik
geçbir süre aslında konuyu açar yorumları beğenmesse içerik boşaltır bu sefer alır cezasını çekilir köşesine alsanaalsanasmile
:roflol: kanka biz mapisdaslar ötel ksilikler oldugumuz icüürüü :smiley-cool: gogil bile sizin dogum günününüz serefine pasta koymus :roflol: ama saf gogil:mymeka: insan oraya muzlu pasta neyim koyar :icecream::roflol:bizim yaşgünümüz o phil abla gogıl bizim için koydu:smiley-cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
kanka o bizim doğumgünümüz için:smiley-cool::hooray::hooray::dance::dance::dance::dance:
hakkaten ya ne coştuk gece:dance::dance::dance: bennasl güldüm burda:roflol::roflol: kardeşim diyo abla noldu diyemiyorum ki takke,fes behlül:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
oky gelmiycek mi boshayallersmile
kanka iyiki sanalda coşuyoruz benbu laflardan sonra reelde coşsaydm herüf kaçardı heralde karım hep istiyo diye:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
coşmuşsun kanka:teytey::teytey:
:roflol::roflol:delüü garı :roflol::roflol::roflol:
kem küm abla haaa delikafadulden anladim ben o kem kümü :jeyyar::icecream::roflol:sırnaşık şey
şeyyyy kem kümmm filannnn delikafadulden :roflol: :roflol:
ayyyy sorma ya gece çoştu zatenn vıstıkkkk :lepi:
ayyy allah iyiyliğini versin senin -tatlicadiarzu- kaydirigubbakcemile5
hainnn sapık seniiiiii bide keli görcem dioooo :roflol: :roflol:
tünaydınnn sanada fıstıkkkkk
hani bana hani banaaaaaaa takkeler sırnaşık şey alkisalkisalkis
heeeee canımmmmm
evettttt geldi kanka geldiiiiiiiiiiii :sm_cool::sm_cool: edit geldigini ögrendigim anda körliye 3 mesac yazdim vedeeeeee 3 kez edit yaptim kankee :icecream: :roflol:edit geri gelmiiş :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
delikafadulden:roflol::roflol: kanka allah cizirtini vermesin koptummm sırnaşık şeysırnaşık şeyŞeniz
Kanka evet boyum uzun ama al yazmam yok alsana banaaklinialirimsmile
Bilirim kanka gözlerin iyi görür şahin bakışlı kankaaaamm
Dürbün kankaaaamm:roflol::roflol:
:roflol::roflol:
Saç mı?sempatiksalakcinni
Abla zaten doğal saçları yok mu onun?:roflol::roflol::roflol:
:roflol: dogustan keller :roflol: ama sonradan saclanmiyolar mi abla delikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şey
kızım doğuştan keller zatennnn sempatiksalakcinni
ay geberme emi sennnnn naniknanik naniknanik
geçbir süre aslında konuyu açar yorumları beğenmesse içerik boşaltır bu sefer alır cezasını çekilir köşesine alsanaalsanasmile
:roflol::roflol:aynen kanka bende sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyNeeeeee?:1shok::1shok::1shok:
Ben onları saçlı sanıyordum ne yani şimdi:roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol: kapanisi cosarak yaptim kanka :roflol:
delikafaduldenne rüyasi ablaaaa :roflol::roflol:
aynen kankaaam yaaa:asigim: ben sanaldaki dostluklara fln inanmazdim :icecream: sizi tanidiktan sonra fikrim degistiiii :asigim:
:roflol: ne takkeymis yaww:roflol: bu takke muhabbeti bizi 1 ay idare eder kanka sırnaşık şeysırnaşık şey
kanka :smiley-cool: anca bunu bulabildim la sırnaşık şey bidahakine dilimlenmemis bütün halinde servis ederiz sana sırnaşık şeysırnaşık şey ye yiyebildiigin kadaan :icecream: agzin garuu:jeyyar::roflol:
:roflol::roflol:aynen kanka bende sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
ank ablam bisey diyosa dogrudur :roflol::roflol::roflol: nede olsa tecrübe konusuyo:icecream: delikafadulden dimiii :roflol::roflol::roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
heyooooooooooooooooooooo
kendiii kankaaa
phil ablaaa
Kanka ümitlerimi kırdı hayallerimi yıktı ank ablam
Kıllı kıllı bilirdim ben:roflol::roflol::roflol:
Hatta esprisi bile var ama ban yerim diye korkuyorum:roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol:
Philemon abla gerçekten kel mi?
Acı gerçekle karşı karşıya mı geldimmafoldumben:roflol::roflol::roflol:
4000.mesajım editle geldiiiiiiiiiii:hooray::hooray::teytey::dance: :sm_cool:
delikafadulden bilincatinda ne kadaann sakladiysan ürryalarina bilem girmisss sempatiksalakcinni:roflol::roflol:kızzzz fıstık rüyamda habire takke :hulya: rengarenk model,model :hulya:
sonrada satıyordum hemde kapış,kapış satılıyordu :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
:roflol: kanka niye ümitlerin kirilio la sırnaşık şeysırnaşık şey kilsiz olsa olma mi sempatiksalakcinnisırnaşık şeysırnaşık şeyKanka ümitlerimi kırdı hayallerimi yıktı ank ablam
Kıllı kıllı bilirdim ben:roflol::roflol::roflol:
Hatta esprisi bile var ama ban yerim diye korkuyorum:roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol:
Philemon abla gerçekten kel mi?
Acı gerçekle karşı karşıya mı geldimmafoldumben:roflol::roflol::roflol:
4000.mesajım editle geldiiiiiiiiiii:hooray::hooray::teytey::dance: :sm_cool:
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey görmedim duymaidm bilmedim dion yaneee sempatiksalakcinni abla yabanci yok delikafadulden oha ne diyom ben :roflol::roflol::roflol: uctuk yawww sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyben bilmem ank öyle söylüyorsa doğrudur :icecream::icecream:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?