15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

yok anam katılmadım ya,sürümcemedeyim ..şakkıdı
azcık 1-2 sürtüneyim bende karar veririm delikafadulden

yok anam katılmadım ya,sürümcemedeyim ..şakkıdı
azcık 1-2 sürtüneyim bende karar veririm delikafadulden
:roflol::roflol:koptum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:roflol::roflol::roflol: kontrol etmeyi unutma ama sakin:roflol:
ahh ahhh katilmak vardi simdi o yarismaya:gitme: hep kuaför kadin yüzünden:mymeka: aldi kaslarimi incecik simdide uzamasini bekliyozsırnaşık şeysırnaşık şey

Son düzenleme:
fatmagül ün suçu yok onu bihter sandılar ,tenhada kıstırıp ,behlül 'de goll attılar:roflol:

dikkat et zarın bozulmasın :roflol::roflol::roflol:
delikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

yada sanada takke örelim :roflol::roflol::roflol:
nil phil abla hazir olda bekliyo takke örmek icinsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey o kadannn takke meraklisi yaniii sırnaşık şeysırnaşık şey

o diziyi seyredeni mi diyon
evet:mymeka:

tavlada iyiyimdir hiç zar tutmam,elime alıp tutum atmam zarımı...
narin davranırım ben :sm_cool:
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey laflara bak allaaam yaaaaa:roflol::roflol: bu topicte en sifreli konusan üye ünvanini alcan kizzz sırnaşık şeysırnaşık şey biz allah ne verdiyse yaziyoz valla :roflol::roflol::roflol::roflol:

var benim oynak başlıklı takkem delikafadulden

ne dizi mi ,hengisi ,fatmagül ün suçu ne mi yoksam :dance:
hemidee oynar baslikli heeeeeeee delikafadulden zibin duymasin sempatiksalakcinni önce takkesiz diye tutturdu sempatiksalakcinni sonra takkeli -tatlicadiarzu-simdide oynar baslikli diye tutturur :icecream: sırnaşık şeysırnaşık şey

fatmagül ün suçu yok onu bihter sandılar ,tenhada kıstırıp ,behlül 'de goll attılar:roflol:
:roflol: fatmagülün topiginde böyle triplemeler cirit atiyo görmen lazim sırnaşık şeysırnaşık şey hele kendim öyle bi tekerleme eklediki kotpummm :roflol:

Philemon .!.:
evet ya nil baya bi hazır cevap hiççç altta kalmadı :roflol::roflol::roflol:
eksi sözlük okuyo hatun benim gibi eksin arayisinda degil ki:roflol::roflol: ah bide eksi sözlügün ne oldugunu bilsem :cahilfstksmili:sempatiksalakcinni:roflol::roflol:

ben şifreli yayın yapıom malum rtürk var:lepi:çoluk çocuk okur ayıp olur:smiley-cool:

Philemon .!.:
kızzz fıstık ben fena sardım bu takkelere doğru diyon :roflol::roflol::roflol::roflol:
hemde ne fena abla:roflol: durum vahimsempatiksalakcinni benim eksinlarim senin takkelerin:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…