aaaa ablam o zaman durum değişik ,bize yanlış sinyal verion sen ....50 yaşında bir baltaya sap olmamış adamdan herşey beklenir
:roflol::roflol: fena mi bak gece gece bize eglencek bisi cikti sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
sırnaşık şeysırnaşık şey olm kari kafayi yemis iki saattir -tatlicadiarzu- sense camdaki patatesi temizlemekten bahsediyon:roflol: patatesi gözü görür mü onun :roflol: patatesi görüp dahada aska gelir o arsizlar :roflol::roflol: töbe yarabbiim yawww sırnaşık şeysırnaşık şey
aaaa ablam o zaman durum değişik ,bize yanlış sinyal verion sen ....
50 yaşındaki amcam antropozdadır,onun prostat ı da vardır..onların sorunu işi becerlemeye çalışmaktır,hatunda beceremeyen amcama bağırıyordurdelikafadulden
:roflol::roflol:aslında çıkcaksın camaa
yetişinnn hırsızzz varrrr diye bağıracan ,bak nasıl topluyorlar donlarınıı:dance::sm_cool:
50 yasinda mi :1shok: bisi sorcam ama kizmayin gülmeyin :roflol: belli bi zamandan sonra yani yas ilerledikten sonra mesela 60 yasinda diyelim -tatlicadiarzu- halen ciftler faaliyette oluyo mu ki :kedi::roflol:50 yaşında bir baltaya sap olmamış adamdan herşey beklenir
valla bunca senedir burda bi defa bile duymadik öyle bisey duyanada rastlamadikbitti herhalde yada öbür odaya gittiler. lanet olsun insanlarda utanma kalmadı
delikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey koptum yaaaaaaaaaaaa sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyaaaa ablam o zaman durum değişik ,bize yanlış sinyal verion sen ....
50 yaşındaki amcam antropozdadır,onun prostat ı da vardır..onların sorunu işi becerlemeye çalışmaktır,hatunda beceremeyen amcama bağırıyordurdelikafadulden
ya ablacım her bakımlının her yeri bakımda olmuyor bazen ya tadilat gerekiyor yada anlaşma fesh ediliyor yani ablacım .yok canım adam bakımlı yaşınıda göstermiyor.anası kaynanamın 40 yıllık komşusu.
sırnaşık şey patates olmaz yumurta atsin:jeyyar: hem daha manali olur :roflol::roflol: hazir yemisken onlarida yer:roflol: sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyolum ereteesi gün olcek karı bölee şarpla yıkanmışçasına kalkcek yatağından kahvaltıdan sonra ev toparlarken perdeyi bi aşcakk kocaaa bi badidis :roflol:
temizle allah tem:roflol:izle önemli olan ona eziyet etmek:teytey:
ses m i kesildi :sm_confused: laaa olumm adam kalpten gitmesin:roflol:
duysa ne hickimse sesini cikarmaz kibunu bitek ben duymadım hoş.bütün bina duymuştur.
acaba anasi duysa ne der sempatiksalakcinniyok canım adam bakımlı yaşınıda göstermiyor.anası kaynanamın 40 yıllık komşusu.
sırnaşık şey patates olmaz yumurta atsin:jeyyar: hem daha manali olur :roflol::roflol: hazir yemisken onlarida yer:roflol: sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
ya ablacım her bakımlının her yeri bakımda olmuyor bazen ya tadilat gerekiyor yada anlaşma fesh ediliyor yani ablacım .
.o mahiyette dediydim ..
anladın sen onu :jeyyar:
sosisi anlamazlar muzu belki sempatiksalakcinni ama oda is cikarmaz sempatiksalakcinni yumurta hem manidar :roflol: hemde birsürü is sırnaşık şeysırnaşık şey eziyet etmek istiyosan firlat yimirtayi kir cami :icecream:laa muz sosis atsa daha manidar olma mı :roflol:
:roflol::roflol: ablaaa takkeler ne durumda takkeleeeeeeeerrr:roflol:Philemon .!.:ekstradan bişey kullanmıştır doping olacak. pislik şey nefret ettim.
hee anladiiimm sempatiksalakcinni kkda bi konu vardi :roflol: konu sahibi dedesiyle ninesini duymus delikafadulden:roflol: dmek onlar at kosturanlardan sırnaşık şeysırnaşık şey__Fstkçım bekar kızanım ,gel yamacıma otur bakem azcıkın ,heh çöğdür öyle...cokacimcoook
canım belli bir yaştan sonra genellikle erkeklerde ereksiyon kaybı yaşanır,
bu dönem dönem de olur bazı süreçlerde olur ama belli yaş üzerinde artık sıkça rastlanır
bazısında ipler tamamen kopar,bazısı da hala at koşturur...gamyoncuiremsu
kapito baby:jeyyar:
evet evet ayneeen öyle a.s sirf o degil ufak gürültü olsa polis cagirirlar, aliskin degiller cünkü gürültüyeevet fıstık bizde senelerce almanya'daydık böyle rezillik görmedim.orda biliyorsun insanlar birbirlerin haklarına saygılıdırlar,olmadığı takdirdede polisi bulur kapısında.
:roflol::roflol: ablaaa takkeler ne durumda takkeleeeeeeeerrr:roflol:
delikafadulden ne bilion olm:roflol::roflol::roflol: basini mi tuttun adamin sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyGeCe_KuSu .!.:evet yaşa bakmaz bu işler benim dedem 70 yaşında ohoooo:roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol: niye abla:roflol::roflol: takke'nin sucu ne sempatiksalakcinni:roflol:Philemon .!.::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
takke deme bana kızzzzzz :roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?