15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

ablam ya vur duvara güm güm ...
olmaz ki böyle vur duvarabilmiyorumkismile

bence de vur valla canım ne kadar ayıp yaa özel denilen bişi kalmamış hem herkese de kötü örnek.
bu kadın senle yüzyüze gelince bi laf sölemek var aslında ama neyse

Nil .!.:
sırnaşık şeyyaptın mı lo makkajını
sonunculukta yannız bırakma beni malum ,makkaj kazanmıo:içelim:
yok bebem simdi yapmaya baslicam ama kknin basindan kalkamiyorum
niye sonuncu olasin dipcik gibi hatunsun allaamaaa :jeyyar: makyaj kazanmiyo valla haklisin , konsepte uygun makyaj ama kiyafette varmis ilginc yaniii:roflol: eger katilirsam bende podyumdaki gibi sacma sapan bisey giyip eklerimsempatiksalakcinni:roflol: sen sadece yüzünle mi katildin?

bence de vur valla canım ne kadar ayıp yaa özel denilen bişi kalmamış hem herkese de kötü örnek.

kadını tanımıyorum burda oturmuyor.adam anasıyla oturuyor 50 yaşında bir baltaya sap olamamış.anası tatilde.

ben doğru bildiğimden hiçç şaşmam:dilcikar:adı ne? makyaj yarışması ,fiziğimle yada kostümümle yada komedyenliğe hiiiç soyunmam..
makyaj yarışmasına makyajın uygulandığı yüz ile katılınır ..
bende öyle yaptım ,makyajın önüne ben nie geçeyim ,makyaj ön planda olmalı ...sadece yüz yarım yüz yeterli makyajı vurgulamak için - ben ve saydıklarım değil dimi kuuuuudelikafadulden

keşke kavga olsa. bu rezillik anlayın
:roflol::roflol: takkeci geldi haniiiiiiim:roflol::roflol::roflol: ördügün yedek takkelerden yollayaydinya abla:roflol:

camlarına patates at:roflol:
delikafadulden manyak yaaa buu :roflol::roflol: kirk yil düsünsem aklima gelmez la sen beni öldürcen mi gülmektensırnaşık şeysırnaşık şey

demin tv.nin sesini açtım iyicene inşallah anlamışlardır
:roflol: duymamislardir bile

. saat vay anasını sayın seyircilerrr:roflol:
rekor denemesi yapcekler bencee
sen balkona çık ben paparazzilere haber salıom guiness rekorlar kitabına geçirtelim:roflol:
sırnaşık şeybi formülü var midir acep:roflol: ilerde lazim olur sempatiksalakcinnikagit neyim hazirlayin la cabiiikk:roflol: röpörtacc yapip altin kurallari aliciim sempatiksalakcinnisırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

maddemi kullandılar ne bilim kadın resmen bağırıyor
:roflol: töbe yarabbi güler misin aglar misinsırnaşık şeysırnaşık şey

tebiyesizlik işte bu lmaz:
evde çoluk çocuk genç var yaaaa
aynen yaa düsünmüyolar hiclmaz:

başladılar yine tövbe yarabbim tövbe.çocuklar salona gelecek diye ödüm kopuyor
:roflol:ay kiyamammm yaaaaaaa

ben olsam kirk kez vurmustum hatta polisi arayip yan komsum esine dayak atiyo yetisin derdim polisler gelip sorunca rezil olurlardi:roflol:

körolma emi güldürdün beni.yaaa ördüğüm takkeler başıma ne iş açtı.

napıyım olum yaratıcı olmaya zorluyolarr patates atcan ama çürüğünden kadın bi de yapışan patatesi temizlemeli camdan,ölee sabakaa kadar çığırması deelll:roflol:

kadını tanımıyorum burda oturmuyor.adam anasıyla oturuyor 50 yaşında bir baltaya sap olamamış.anası tatilde.
benneyaptımki terbiyesizlik resmen yaa bence polisi ara, dedigim gibi "yan komsudan dayak sesleri yükseliyor, lütfen yardima gelin" de, polisler gelincede komsulardan sikayet geldi, dayak sesleri yükseliyomus evinizden derler sempatiksalakcinni onlarda rezil olur :roflol: tabi utancak yüz varsa
haklisin yaaa bende kiyafete tepki gösterdim ama kisasa kisas diye düsündüm bi an, neyse dogru bildigimizden sasmayarak yarim yüz ile katilirim katilirsam, nasil bi makyaj yapicagim konusunda en ufak bi fikrim bile yok sempatiksalakcinni kesin rezil bisi cikcak ortaya :roflol:

duvara vurursam bide kapıya gelir çocukların başı belaya girer.
kim kapiya gelir?

aslında çıkcaksın camaa
yetişinnn hırsızzz varrrr diye bağıracan ,bak nasıl topluyorlar donlarınıı:dance::sm_cool:

aslında çıkcaksın camaa
yetişinnn hırsızzz varrrr diye bağıracan ,bak nasıl topluyorlar donlarınıı:dance::sm_cool:

donları da inşallah koltuun altına düşmüştü debelenirken bulamasınlar hışımla çıksınlarr öleee:roflol:

körolma emi güldürdün beni.yaaa ördüğüm takkeler başıma ne iş açtı.
:roflol::roflol: fena mi bak gece gece bize eglencek bisi cikti sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

napıyım olum yaratıcı olmaya zorluyolarr patates atcan ama çürüğünden kadın bi de yapışan patatesi temizlemeli camdan,ölee sabakaa kadar çığırması deelll:roflol:
sırnaşık şeysırnaşık şey olm kari kafayi yemis iki saattir -tatlicadiarzu- sense camdaki patatesi temizlemekten bahsediyon:roflol: patatesi gözü görür mü onun :roflol: patatesi görüp dahada aska gelir o arsizlar :roflol::roflol: töbe yarabbiim yawww sırnaşık şeysırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…