15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

hee anladiiimm sempatiksalakcinni kkda bi konu vardi :roflol: konu sahibi dedesiyle ninesini duymus delikafadulden:roflol: dmek onlar at kosturanlardan sırnaşık şeysırnaşık şey
valla onlar hatta 4 nala gidiyomuş :roflol::roflol::roflol:

laa olum izmirde geçiyo benim yaz tatilleri hep ananemlerdeyim kadın yazık namazında niyazında dedemse peehhhh işi gücü fik fik:roflol: kadın bana dert yanıyo nasıl bilmiyimm:roflol:

valla onlar hatta 4 nala gidiyomuş :roflol::roflol::roflol:
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey koptum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :roflol:

laa olum izmirde geçiyo benim yaz tatilleri hep ananemlerdeyim kadın yazık namazında niyazında dedemse peehhhh işi gücü fik fik:roflol: kadın bana dert yanıyo nasıl bilmiyimm:roflol:
hadiiii beee :roflol:anlatsana ne anlatiyodu anneannen:roflol::roflol: bizden sir cikmaz kanka öt cabiksempatiksalakcinni

ablam ikizlere takke desek
:roflol: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: o takke bu takke deegiiilll sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey phil abla aciklama yap :roflol::roflol: takkeyi masaya yatiralim sırnaşık şeysırnaşık şey

laa olum dedikodu yaptırma şiimdi bana hiç sevem dedikoduyu (burnuuzayankuşsmili:roflol:)

Philemon .!.:
bizim takkeler ikizlere değil canım.örneğinide kk.dan aldık.delikafadulden
sempatiksalakcinni abla takkeci olaranktannn sempatiksalakcinni aciklama görevi sana düsiiii:roflol::roflol: anlat cabik takkenin ne oldugunu:roflol: ögrenmeyen kalmasin:lepi:

Son düzenleme:
GeCe_KuSu .!.:
laa olum dedikodu yaptırma şiimdi bana hiç sevem dedikoduyu (burnuuzayankuşsmili:roflol:)
onun adi dedikodu degil bikerem kizaaaaamm naniknanik olsa olsa sohbet olur o sohbeet -tatlicadiarzu-sempatiksalakcinni:roflol::roflol::roflol:

saat 4 de geliyor bende yatam bari,sabah dişçide randevum var.

iyi geceler kızlar öptüm sizi

saat 4 de geliyor bende yatam bari,sabah dişçide randevum var.

iyi geceler kızlar öptüm sizi
anaaaaaaaa :1shok: zaman ne cabuk gecmis öyleee hihoyyyt sizle sohbet edince zamanin gectiginide farketmiyorum yaa olumunekankayizsmile
iyi geceleeerrr ablaciiiiiiimŞeniz

ben de kaçıom uytkum geldi iyi gecelerrrrr
sanada iyi geceler kuskiiiiiiimmm Şeniz
fıstıkcım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ŞenizŞenizopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bende makyaj yapmaya caliscam sempatiksalakcinni basarabilirsem yarismada varim basaramazsam yokum:roflol: saatte gec oldu sonrada yatarim iyi gecelerrr hepinizii öpüyorummmmmmmm opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…