valla onlar hatta 4 nala gidiyomuş :roflol::roflol::roflol:hee anladiiimm sempatiksalakcinni kkda bi konu vardi :roflol: konu sahibi dedesiyle ninesini duymus delikafadulden:roflol: dmek onlar at kosturanlardan sırnaşık şeysırnaşık şey
:roflol::roflol::roflol:.roflol: niye abla:roflol:roflol: takke'nin sucu ne sempatiksalakcinni:roflol:
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey koptum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :roflol:valla onlar hatta 4 nala gidiyomuş :roflol::roflol::roflol:
hadiiii beee :roflol:anlatsana ne anlatiyodu anneannen:roflol::roflol: bizden sir cikmaz kanka öt cabiksempatiksalakcinnilaa olum izmirde geçiyo benim yaz tatilleri hep ananemlerdeyim kadın yazık namazında niyazında dedemse peehhhh işi gücü fik fik:roflol: kadın bana dert yanıyo nasıl bilmiyimm:roflol:
:roflol: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: o takke bu takke deegiiilll sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey phil abla aciklama yap :roflol::roflol: takkeyi masaya yatiralim sırnaşık şeysırnaşık şey
ablam ikizlere takke desek
sempatiksalakcinni abla takkeci olaranktannn sempatiksalakcinni aciklama görevi sana düsiiii:roflol::roflol: anlat cabik takkenin ne oldugunu:roflol: ögrenmeyen kalmasin:lepi:Philemon .!.:bizim takkeler ikizlere değil canım.örneğinide kk.dan aldık.delikafadulden
onun adi dedikodu degil bikerem kizaaaaamm naniknanik olsa olsa sohbet olur o sohbeet -tatlicadiarzu-sempatiksalakcinni:roflol::roflol::roflol:GeCe_KuSu .!.:laa olum dedikodu yaptırma şiimdi bana hiç sevem dedikoduyu (burnuuzayankuşsmili:roflol:)
sempatiksalakcinni abla takkeci olaranktannn sempatiksalkcinni aciklama görevi sana düsiiii:roflol::roflol: anlat cabik takkenin ne oldugunu:roflol: ögrenmeyen kalmasin:lepi:
takkemiz nerde biziiim:roflol::roflol:Philemon .!.:anlayan anlamıştır :roflol::roflol::roflol:
anaaaaaaaa :1shok: zaman ne cabuk gecmis öyleee hihoyyyt sizle sohbet edince zamanin gectiginide farketmiyorum yaa olumunekankayizsmilesaat 4 de geliyor bende yatam bari,sabah dişçide randevum var.
iyi geceler kızlar öptüm sizi
sanada iyi geceler kuskiiiiiiimmmben de kaçıom uytkum geldi iyi gecelerrrrr
ŞenizŞenizopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanfıstıkcım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
nereyeee:gitme:Nil .!.:kk gidiyoooooo yine yaaa:gitme:
nebilim az önce habire döndü döndü durdu ,sonra kendine geldi duruldu :dance:nereyeee:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?