15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

zhebani .!.:
kimse ttmaz kanka :roflol::roflol::roflol: biz tutarız balıkçı kız gibi:hooray::dance:
:roflol::roflol::roflol::teytey::teytey::teytey::d ance::dance::roflol::roflol:
:roflol::roflol: ne tutcaz ama kanka:roflol::roflol::roflol: koptum yaaaaaaaa sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şey

:roflol:.roflol::roflol: süle süee cekinme:jeyyar::roflol: basladik fantezilere:roflol::roflol:

hahaaaha :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
fantazici kankam yaaa:roflol::roflol::roflol::roflol:
anlatılmaz yaaşanır:dance::dance::roflol::roflol::roflol::roflol::teytey::teytey:

zhebani .!.:
hahaaaha :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
fantazici kankam yaaa:roflol::roflol::roflol::roflol:
anlatılmaz yaaşanır:dance::dance::roflol::roflol::roflol::rof lol::teytey::teytey:
kanka az degilsin la:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: hemde ne yasanir:jeyyar: :roflol::roflol:

Son düzenleme:
:roflol::roflol: ne tutcaz ama kanka:roflol::roflol::roflol: koptum yaaaaaaaa sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şey

balık olmadığı kesin aklinialirimsmile:roflol::roflol::roflol:
anlamadı sank, illa söyletcek :roflol::roflol::roflol::roflol:
kanka sen nereyefisfisfisolumunekankayizsmileŞenizŞenizŞeniz
nereye gelcen:roflol: cikiyo musun yoksa:mymeka:

gece gelcem kankaŞenizŞenizŞeniz

olum ben de balıkla uraşamam başka şeler lasım takkeler bitti mi sizin ben 1026984545465. ye başladım:roflol:

illa duymam lazim kanka:roflol::roflol:.roflol:

haaa anladim mesajlarida tamamlamis:roflol: hadi öpüstük kankaam Şeniz aksam yarisma var la:jeyyar: gec kalmayin sakin:roflol:

olum ben de balıkla uraşamam başka şeler lasım takkeler bitti mi sizin ben 1026984545465. ye başladım:roflol:
:roflol: sırnaşık şey siz yapin bana yollayin yormayin beni :roflol:

anaaaam la ben hiç öle balık tutmadım
kanka ya ne tuttun:icecream: :jeyyar: sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

ne kadan beceriksizim bende kendimi bişi sanardımkaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinni
:roflol::roflol::roflol:

:roflol: sırnaşık şey siz yapin bana yollayin yormayin beni :roflol:

kanka ya ne tuttun:icecream: :jeyyar: sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

:roflol::roflol::roflol:

uzun ince bir yoldayım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinni

GeCe_KuSu .!.:
ben diom en çirkin makkaçç yarışması yapılsa hemen katılcem die :roflol:
neyyyyyyy:roflol: o nasil oluyo:roflol: nasi yaniii anlamadim sempatiksalakcinni

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…