:roflol::roflol: ne tutcaz ama kanka:roflol::roflol::roflol: koptum yaaaaaaaa sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şeyzhebani .!.:kimse ttmaz kanka :roflol::roflol::roflol: biz tutarız balıkçı kız gibi:hooray::dance:
:roflol::roflol::roflol::teytey::teytey::teytey::d ance::dance::roflol::roflol:
nereye gelcen:roflol: cikiyo musun yoksa:mymeka:zhebani .!.:bayanssulusmile akşam gelcem kaydirigubbakcemile2
kanka nereye:gitme:shekerkizcandy .!.:
:roflol:.roflol::roflol: süle süee cekinme:jeyyar::roflol: basladik fantezilere:roflol::roflol:
kanka az degilsin la:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: hemde ne yasanir:jeyyar: :roflol::roflol:zhebani .!.:hahaaaha :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
fantazici kankam yaaa:roflol::roflol::roflol::roflol:
anlatılmaz yaaşanır:dance::dance::roflol::roflol::roflol::rof lol::teytey::teytey:
:roflol::roflol: ne tutcaz ama kanka:roflol::roflol::roflol: koptum yaaaaaaaa sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şey
kanka sen nereyefisfisfisolumunekankayizsmileŞenizŞenizŞeniz
nereye gelcen:roflol: cikiyo musun yoksa:mymeka:
illa duymam lazim kanka:roflol::roflol:.roflol:balık olmadığı kesin aklinialirimsmile:roflol::roflol::roflol:
anlamadı sank, illa söyletcek :roflol::roflol::roflol::roflol:
kanka sen nereyefisfisfisolumunekankayizsmileŞenizŞenizŞeniz
gece gelcem kankaŞenizŞenizŞeniz
anaaaam la ben hiç öle balık tutmadım
:roflol:-tatlicadiarzu-aklinialirimsmile:roflol:
:roflol: sırnaşık şey siz yapin bana yollayinolum ben de balıkla uraşamam başka şeler lasım takkeler bitti mi sizin ben 1026984545465. ye başladım:roflol:
kanka ya ne tuttun:icecream: :jeyyar: sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyanaaaam la ben hiç öle balık tutmadım
:roflol::roflol::roflol:ne kadan beceriksizim bende kendimi bişi sanardımkaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinni
olum ben de balıkla uraşamam başka şeler lasım takkeler bitti mi sizin ben 1026984545465. ye başladım:roflol:
:roflol: sırnaşık şey siz yapin bana yollayinyormayin beni :roflol:
kanka ya ne tuttun:icecream: :jeyyar: sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
:roflol::roflol::roflol:
abla lazim olurrr :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:ne yapcan la o ka takkeyi delikafadulden:roflol::roflol::roflol:
delikafadulden :roflol::roflol::roflol:you_know .!.:uzun ince bir yoldayım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sempatiksa lakcinni
neyyyyyyy:roflol: o nasil oluyo:roflol: nasi yaniii anlamadim sempatiksalakcinniGeCe_KuSu .!.:ben diom en çirkin makkaçç yarışması yapılsa hemen katılcem die :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?