15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

Philemon .!.:
makyaj yarışması mı var?
evet abla podyum makyaj yarismasi a.s son basvuru bugün saat 20:00'a kadar bayanssulusmile sende katilsana zemuszemus
Asli .!.:
:roflol::roflol::roflol::roflol:koptumm lennn balıkcııııı:roflol:
:roflol::roflol::roflol: bi madam kopmadi -tatlicadiarzu-sırnaşık şey
zhebani .!.:
resmi herkese atmayalım olum alırız cezayı la:hulya:
kanka ne cezasi alcaz la kankalarimiza atiyoz sonucta sempatiksalakcinni kkda yayin yapmyiozki :roflol::roflol:

Sözde İst.buluşması yapacaktık ama fııısss tıııssskaydirigubbakcemile3
Onu bulacaaaammsempatiksalakcinni
Kankalaaar hadi gelin laa İstanbula buluşakk:çok üzgünüm:

Son düzenleme:
evet canım podyum makkacı yapıp resim göndericen patiye özel mesaj olarak. katılak istersen linki veriyim 8de yarışma başlıyo

yok canım ben katılırsam ortalık toz duman olur.ben oy verem iyisimi.delikafadulden:roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol:

bi yaın başlatcaz 15liler yapım olaraktan:smiley-cool:
reyting tavan yapcak olm:roflol::roflol:

Asli .!.:
anammm balıkcı kızın yerınde olmak istyen yogmu lannnaklinialirimsmile
sempatiskalakcinni:roflol: bende bu ani beklyiodum zaten:roflol::roflol: Asli is back:lepi::roflol:

balığı netcez:sm_confused: başka bi şey olsa:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol: tam ben diiceektim :roflol::roflol: balik yerine baska bisey olsa olma mi sempatiksalakcinni delikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

yok canım ben katılırsam ortalık toz duman olur.ben oy verem iyisimi.delikafadulden:roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol:
niye abla yaaa eglence olurr

bi yaın başlatcaz 15liler yapım olaraktan:smiley-cool:
reyting tavan yapcak olm:roflol::roflol:
:roflol: :roflol::roflol::roflol: yeterince yayin yaptik zaten kanka :roflol::roflol:

:roflol: tam ben diiceektim :roflol::roflol: balik yerine baska bisey olsa olma mi sempatiksalakcinni delikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

hemde nasıl olur:dance::dance::dance::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

zhebani .!.:
aslı başka bi şey :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ama neyy:jeyyar:: :icecream::roflol::roflol:

Son düzenleme:
zhebani .!.:
hemde nasıl olur:dance::dance::dance::roflol::roflol::roflol:: roflol::roflol::roflol:
cos kanka cos:teytey: kim tutar bizi:roflol::roflol:

zhebani .!.:
sanki bilmiyyo :roflol::roflol::roflol::dance::dance::roflol:
:roflol:.roflol::roflol: süle süee cekinme:jeyyar::roflol: basladik fantezilere:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…