ŞenizŞenizŞenizBiraz yoruldum kankaam-tatlicadiarzu-
O know garısı nerede?:mymeka:
Seni bulacam oluumm:roflol::roflol::roflol:
anammm balıkcı kızın yerınde olmak istyen yogmu lannnaklinialirimsmile
evet abla podyum makyaj yarismasi a.s son basvuru bugün saat 20:00'a kadar bayanssulusmile sende katilsana zemuszemusPhilemon .!.:makyaj yarışması mı var?
:roflol::roflol::roflol: bi madam kopmadi -tatlicadiarzu-sırnaşık şeyAsli .!.::roflol::roflol::roflol::roflol:koptumm lennn balıkcııııı:roflol:
kanka ne cezasi alcaz lazhebani .!.:resmi herkese atmayalımolum alırız cezayı la:hulya:
evet canım podyum makkacı yapıp resim göndericen patiye özel mesaj olarak. katılak istersen linki veriyim 8de yarışma başlıyo
evet abla podyum makyaj yarismasi a.s son basvuru bugün saat 20:00'a kadar bayanssulusmile sende katilsana zemuszemus
:roflol::roflol::roflol: bi madam kopmadi -tatlicadiarzu-sırnaşık şey
kanka ne cezasi alcaz lakankalarimiza atiyoz sonucta sempatiksalakcinni kkda yayin yapmyiozki :roflol::roflol:
sempatiskalakcinni:roflol: bende bu ani beklyiodum zaten:roflol::roflol: Asli is back:lepi::roflol:Asli .!.:anammm balıkcı kızın yerınde olmak istyen yogmu lannnaklinialirimsmile
:roflol: tam ben diiceektim :roflol::roflol: balik yerine baska bisey olsa olma mi sempatiksalakcinni delikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeybalığı netcez:sm_confused: başka bi şey olsa:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
niye abla yaaa eglence olurryok canım ben katılırsam ortalık toz duman olur.ben oy verem iyisimi.delikafadulden:roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol: :roflol::roflol::roflol: yeterince yayin yaptik zaten kanka :roflol::roflol:bi yaın başlatcaz 15liler yapım olaraktan:smiley-cool:
reyting tavan yapcak olm:roflol::roflol:
Sözde İst.buluşması yapacaktık ama fııısss tıııssskaydirigubbakcemile3
Onu bulacaaaammsempatiksalakcinni
Kankalaaar hadi gelin laa İstanbula buluşakk:çok üzgünüm:
:roflol: tam ben diiceektim :roflol::roflol: balik yerine baska bisey olsa olma mi sempatiksalakcinni delikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
ama neyy:jeyyar:: :icecream::roflol::roflol:zhebani .!.:aslı başka bi şey :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
cos kanka cos:teytey: kim tutar bizi:roflol::roflol:zhebani .!.:hemde nasıl olur:dance::dance::dance::roflol::roflol::roflol:: roflol::roflol::roflol:
ama neyy:jeyyar:: :icecream::roflol::roflol:
cos kanka cos:teytey: kim tutar bizi:roflol::roflol:
:roflol:.roflol::roflol: süle süee cekinme:jeyyar::roflol: basladik fantezilere:roflol::roflol:zhebani .!.:sanki bilmiyyo :roflol::roflol::roflol::dance::dance::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?