neyi atiyim kanka kafamçokkarıştı kinovuma mi:roflol::roflol: hemen atiomvıstık ben sana şimdi attım bi şey msj sürem dolmadı:sm_confused: sen atlülülülülülü
iyiii abla senden naberrrrkızzzlarrr ne habersiniz
:roflol: kanka zaten biliodumda simdi görünce bidaha gülme krizi tuttu beni sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey :roflol::roflol::roflol:attımya şimdi sana :mymeka::dilcikar::dilcikar:
kendi diyo alttaki behlül :dance::dance:
bilmediğinde yok olum:roflol::roflol::roflol::roflol:
heyt be kimin kankası:smiley-cool::roflol::roflol::roflol:
:roflol: fascidir kesin :roflol: fasciiiiiiiiiimisafir olum yeter kimsen giiriş yap
sen siteden birisin:mymeka:
bilmiyoz sanki:1closedeyes:
:roflol::roflol: bastan yapsaydin :roflol::roflol: eglenceli oluyo la sırnaşık şeysırnaşık şeynasıl katılyım olumm kendim geberdim gülmekten podyum benim neyime.
aynaya baktım insan sureti yok orrayı boya burayı boya derken yaratık gibi olmuşum :roflol:
kanka hayirdirmirmirmirmirshekerkizcandy .!.:mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirfisfisfis
niye la:roflol: baligi görmedin sen demii:roflol: atiyim miii:jeyyar::roflol:Asli .!.:püfffffffffff sıkıldım ulennnn
mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirfisfisfis
fasci nerde acababoshayallersmileneyi atiyim kanka kafamçokkarıştı kinovuma mi:roflol::roflol: hemen atiom
:roflol: kanka zaten biliodumda simdi görünce bidaha gülme krizi tuttu beni sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey :roflol::roflol::roflol:
tabiside zibinim kankasiii :asigim: biricigiim benim gel bi öpem Şeniz:roflol:
:roflol: fascidir kesin :roflol: fasciiiiiiiiii
neyi atiyim kanka kafamçokkarıştı kinovuma mi:roflol::roflol: hemen atiom
iyiii abla senden naberrrr
:roflol: kanka zaten biliodumda simdi görünce bidaha gülme krizi tuttu beni sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey :roflol::roflol::roflol:
tabiside zibinim kankasiii :asigim: biricigiim benim gel bi öpem Şeniz:roflol:
:roflol: fascidir kesin :roflol: fasciiiiiiiiii
:roflol::roflol: bastan yapsaydin :roflol::roflol: eglenceli oluyo la sırnaşık şeysırnaşık şey
makyaj yarışması mı var?
anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:1shok::1shok:
La işywerinde yoruldum 15 liler.
Sabah da erken kalktım.Yolda uzun
insan yoruluyor-tatlicadiarzu-
fascide gelseydi artik boshayallersmilekanka dur uyuma yasakkelime sana karikatür atarım güler açılırsn delikafadulden
fasci nerde acababoshayallersmile
hakkat herkese atmışsn bi kınovu unutmuşsunsempatiksalakcinni
oyyy o zaman bosver baska sefere artik :roflol:bida yapamadım yavrum benim kaleme filan alerjim var zati göz gözlüktençıktı silcem die anam ağladı bida yapamıcamsempatiksalakcinni
attim coktan sempatiksalakcinniat len ne atıcannn
selvi boylum:teselli: çok mu yoruyolar seni :teselli:
gelsene akşam laa.s.
oyyyyyyy kiyamam kankama beeeeeenn :1hug: kim yoruyo seni:mymeka: söyle bende onlari yoruyum:mymeka::mymeka::mymeka:shekerkizcandy .!.:La işywerinde yoruldum 15 liler.
Sabah da erken kalktım.Yolda uzun
insan yoruluyor-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?