olumunekankayizsmile
Kanka baksana iyice.Hali içler acısı.
Herif bildiğin acıların çocuğu modundasempatiksalakcinni:roflol::roflol:
eşcinsel miydi o :gitme:Görürsün daha yaa,acele etme..
hem Tarkan'da kim oluyor,kız güzeli o :umursamaz:
hiç paylaşımcı deeelsinizz beeee:roflol:
kanka nereyeee:gitme:boshayallersmile
opuyorumnanaktan
:gitme: kanka topicte böyle fotolar olmasa bombos kalir burasirahatsız oluyosanz koymayız:sinifsinif::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
altı üstü seksi bi kaç herüf:gitme: böylesi dünyaya sınırlı sayıda gönderildiği için bize düşmüycek mafoldumben:roflol:
bakıyoz sadece :smiley-cool:
:smiley-cool:sırnaşık şeysırnaşık şey dalga mi geciyosun yoksa :roflol::roflol::roflol:Süpersiniz şekerler,devam :))
:roflol::roflol: hakkini veriyo delikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şey ver coskuyu :roflol::roflol:niy acı çekiyo lan:roflol::roflol::roflol:
poz işte:roflol::roflol::roflol::roflol:
hakkını veriyo herüf:smiley-cool:
:roflol::roflol::roflol: sus la yayin yayin dion yayina gelmiyon sırnaşık şeysırnaşık şeyolum daha yeni banodan çıktım koymayın şölee şelerr:roflol:
tarkan senin behlül başkasının olum bu ne irkek kalmadıı:roflol:
delikafadulden koptuuuuuuuummmmmmm sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey abla bittim yaaaa sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey bisi degil benim herüfün libidosu tavan yapcek diyo allaaamm :roflol::roflol::roflol:ivitttt yaaa kari böğürmeye başlayınca benim herüüffff duvara atiii.biraz susii kariii ohaoldumsmileohaoldumsmile bişi değil benim herüfün libidosu tavan yapcekeyvahedigeldismile
ivitttt yaaa kari böğürmeye başlayınca benim herüüffff duvara atiii.biraz susii kariii ohaoldumsmileohaoldumsmile bişi değil benim herüfün libidosu tavan yapcekeyvahedigeldismile
ivitttt yaaa kari böğürmeye başlayınca benim herüüffff duvara atiii.biraz susii kariii ohaoldumsmileohaoldumsmile bişi değil benim herüfün libidosu tavan yapcekeyvahedigeldismile
tutma:jeyyar: :icecream:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
:roflol::roflol: kasiriz delikafadulden yok artik kafayi yedim ben sempatiksalakcinnibiri bana mani olsun :roflol::roflol:
:roflol: bu erkekse digerleri ne :roflol::roflol:
:roflol: takkeleriyle mesguldür sırnaşık şeysırnaşık şey
delikafadulden yine mi :roflol::roflol::roflol: ellerinden cekip alcak zannediyolar belliki sırnaşık şeysırnaşık şey bulmusken birakmiyolar :icecream::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol:
hellooo:roflol::roflol:herzamanki halimiz:roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol: beraber gülelim kanka sırnaşık şeysırnaşık şey
:roflol::roflol:iste cazibeme dayanamadigi :smiley-cool:icin aci cekiyodu sempatiksalakcinni:roflol::roflol:
erkekler park yeri gibidir kuski:smiley-cool:
iyi olanlar kapılır bilmiyon mu sen :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
topik kaldırmadı kankaaklinialirimsmileben size demistim :smiley-cool: bugün 5.kanaldan asssagisi kurtarmaz diye:lepi::roflol::roflol::roflol:
Zibin kanka sende ki talih kör Salih
Tarkan bozuk malmış kankaa.
Fire vermiiişş.ohaoldumsmile:roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol: kapan kaciyo :roflol::roflol: sinirli sayida hizli olmak lazim sırnaşık şeysırnaşık şeyerkekler park yeri gibidir kuski:smiley-cool:
iyi olanlar kapılır bilmiyon mu sen :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol: neyi paylascaz olm :roflol: yok öyle paylasmak falan:roflol::roflol: hem insan kankalarininkine yan gözle bakar mi naaaaaaayyyynnn:mymeka::roflol:hiç paylaşımcı deeelsinizz beeee:roflol:
:roflol::roflol: böyle aciya can kurban delikafaduldensırnaşık şey yok yok valla siyirdim ben :roflol::roflol:her acı böyle olsun la:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:gitme: olm insani fantezilerinde bile rahat birakmionuz:mymeka:eşcinsel miydi o :gitme:
böylesi ya bozulur ya düşmez:çok üzgünüm:
talihe bak ya:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
böylesini bulunca nasl paylaşalm lasempatiksalakcinni:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Nan bu sefer cidden gidiyorum.
Gidiyom gdemiyom da gidiyom gidemiyomsempatiksalakcinni
:smiley-cool:sırnaşık şeysırnaşık şey dalga mi geciyosun yoksa :roflol::roflol::roflol:
bi kaç şey işte delikafadulden kem küm kem sempatiksalakcinni:roflol::roflol::roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: oyyyyyyyyyyyy sempatiksalakcinni
heheeyttttttttt yafrummmmmm sempatiksalakcinni susss bakayımmmmmm delikafadulden delikafadulden
bak sennnn nelerde bilirmiş öleeee sırnaşık şey sırnaşık şey
abooooooo:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:eee yani cuma gecesinden buyana bişi değil karinin elinde kalcek.delikafadulden:roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol: böyle aciya can kurban delikafaduldensırnaşık şey yok yok valla siyirdim ben :roflol::roflol:
:gitme: olm insani fantezilerinde bile rahat birakmionuz:mymeka:
dogru dion kanka piyasada tek tük var onlarda cürük sempatiksalakcinni:roflol::roflol:
Niye dalga geçeyim,sizleri izliyorum,neşeli görüncede hoşuma gidiyor Şeniz
ne zibini olm:mymeka: ben demedim mi tarkan benim diye:mymeka: oyarim vaallaaa:roflol::roflol::roflol: bozuk mozuk hayaller'de taze ama:roflol:Zibin kanka sende ki talih kör Salih
Tarkan bozuk malmış kankaa.
Fire vermiiişş.ohaoldumsmile:roflol::roflol:
niyyeee :roflol::roflol: patron mu geliyo yoksa eyvahedigeldismile
:roflol: :roflol: :roflol: oyyyyyyyyyyyy sempatiksalakcinni
heheeyttttttttt yafrummmmmm sempatiksalakcinni susss bakayımmmmmm delikafadulden delikafadulden
bak sennnn nelerde bilirmiş öleeee sırnaşık şey sırnaşık şey
:roflol: hadi öptüm kankaaaa Şeniz bol muzlu rüyalarrr :roflol::roflol:Nan bu sefer cidden gidiyorum.
Gidiyom gdemiyom da gidiyom gidemiyomsempatiksalakcinni
:roflol::roflol: hakkaten la 2deyken hepsi bülbül gibiydi:roflol::rofol: birden 5e sicrayinca ahanda :1shok: böyle şutarafagitti oldular :roflol::roflol:topik kaldırmadı kankaaklinialirimsmile
2 den 5 e sıçrarsak olcağı bu:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kanka fire mire:teytey::dance::dance::dance::dance:
kelepir mal işte la:dance::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol:yedekte ambulans bulundurmak lazim sırnaşık şeysırnaşık şey kaza neyim cikcak ellerinden cünkü sempatiksalakcinni amcanin gidisati iyi degil :roflol::roflol: ilac mi aliyo ne :roflol: o yasta bu performans :roflol::roflol::roflol:eee yani cuma gecesinden buyana bişi değil karinin elinde kalcek.delikafadulden:roflol::roflol::roflol:
olummm onlar saadece araç olcekk kapılmak yok :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?