15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

Görürsün daha yaa,acele etme..
hem Tarkan'da kim oluyor,kız güzeli o :umursamaz:
eşcinsel miydi o :gitme:
böylesi ya bozulur ya düşmez:çok üzgünüm:
talihe bak ya:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

hiç paylaşımcı deeelsinizz beeee:roflol:

böylesini bulunca nasl paylaşalm lasempatiksalakcinni:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

boshayallersmile
opuyorumnanaktan
kanka nereyeee:gitme:

:gitme: kanka topicte böyle fotolar olmasa bombos kalir burasi lmaz: onuda düsünmüyolar hic:mymeka: bizim sayemizde topigimiz rengarengarenk:roflol: daha ne istionuz olm:roflol::roflol:

Süpersiniz şekerler,devam :))
:smiley-cool:sırnaşık şeysırnaşık şey dalga mi geciyosun yoksa :roflol::roflol::roflol:

niy acı çekiyo lan:roflol::roflol::roflol:
poz işte:roflol::roflol::roflol::roflol:
hakkını veriyo herüf:smiley-cool:
:roflol::roflol: hakkini veriyo delikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şey ver coskuyu :roflol::roflol:

olum daha yeni banodan çıktım koymayın şölee şelerr:roflol:
tarkan senin behlül başkasının olum bu ne irkek kalmadıı:roflol:
:roflol::roflol::roflol: sus la yayin yayin dion yayina gelmiyon sırnaşık şeysırnaşık şey

ivitttt yaaa kari böğürmeye başlayınca benim herüüffff duvara atiii.biraz susii kariii ohaoldumsmileohaoldumsmile bişi değil benim herüfün libidosu tavan yapcekeyvahedigeldismile
delikafadulden koptuuuuuuuummmmmmm sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey abla bittim yaaaa sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey bisi degil benim herüfün libidosu tavan yapcek diyo allaaamm :roflol::roflol::roflol:

ivitttt yaaa kari böğürmeye başlayınca benim herüüffff duvara atiii.biraz susii kariii ohaoldumsmileohaoldumsmile bişi değil benim herüfün libidosu tavan yapcekeyvahedigeldismile

nası bi fantezidir bu ya:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ben size demistim :smiley-cool: bugün 5.kanaldan asssagisi kurtarmaz diye:lepi::roflol::roflol::roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: oyyyyyyyyyyyy sempatiksalakcinni

heheeyttttttttt yafrummmmmm sempatiksalakcinni susss bakayımmmmmm delikafadulden delikafadulden

erkekler park yeri gibidir kuski:smiley-cool:
iyi olanlar kapılır bilmiyon mu sen :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

bak sennnn nelerde bilirmiş öleeee sırnaşık şey sırnaşık şey

ben size demistim :smiley-cool: bugün 5.kanaldan asssagisi kurtarmaz diye:lepi::roflol::roflol::roflol:
topik kaldırmadı kankaaklinialirimsmile
2 den 5 e sıçrarsak olcağı bu:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Zibin kanka sende ki talih kör Salih
Tarkan bozuk malmış kankaa.
Fire vermiiişş.ohaoldumsmile:roflol::roflol:

kanka fire mire:teytey::dance::dance::dance::dance:
kelepir mal işte la:dance::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

eee yani cuma gecesinden buyana bişi değil karinin elinde kalcek.delikafadulden:roflol::roflol::roflol:

erkekler park yeri gibidir kuski:smiley-cool:
iyi olanlar kapılır bilmiyon mu sen :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol: kapan kaciyo :roflol::roflol: sinirli sayida hizli olmak lazim sırnaşık şeysırnaşık şey

hiç paylaşımcı deeelsinizz beeee:roflol:
:roflol: neyi paylascaz olm :roflol: yok öyle paylasmak falan:roflol::roflol: hem insan kankalarininkine yan gözle bakar mi naaaaaaayyyynnn:mymeka::roflol:

her acı böyle olsun la:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol: böyle aciya can kurban delikafaduldensırnaşık şey yok yok valla siyirdim ben :roflol::roflol:

:gitme: olm insani fantezilerinde bile rahat birakmionuz:mymeka:
dogru dion kanka piyasada tek tük var onlarda cürük sempatiksalakcinni:roflol::roflol:

bi kaç şey işte delikafadulden kem küm kem sempatiksalakcinni:roflol::roflol::roflol:

eee yani cuma gecesinden buyana bişi değil karinin elinde kalcek.delikafadulden:roflol::roflol::roflol:
abooooooo:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kanka bende sıyırdm la
boşver :teselli:farzetki normal irkek kanka keyfine bak la:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Zibin kanka sende ki talih kör Salih
Tarkan bozuk malmış kankaa.
Fire vermiiişş.ohaoldumsmile:roflol::roflol:
ne zibini olm:mymeka: ben demedim mi tarkan benim diye:mymeka: oyarim vaallaaa:roflol::roflol::roflol: bozuk mozuk hayaller'de taze ama:roflol:

niyyeee :roflol::roflol: patron mu geliyo yoksa eyvahedigeldismile

Nan bu sefer cidden gidiyorum.
Gidiyom gdemiyom da gidiyom gidemiyom
sempatiksalakcinni
:roflol: hadi öptüm kankaaaa Şeniz bol muzlu rüyalarrr :roflol::roflol:

:roflol::roflol: hakkaten la 2deyken hepsi bülbül gibiydi:roflol::rofol: birden 5e sicrayinca ahanda :1shok: böyle şutarafagitti oldular :roflol::roflol:

:roflol:yedekte ambulans bulundurmak lazim sırnaşık şeysırnaşık şey kaza neyim cikcak ellerinden cünkü sempatiksalakcinni amcanin gidisati iyi degil :roflol::roflol: ilac mi aliyo ne :roflol: o yasta bu performans :roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…