:jeyyar::jeyyar:Yeme bizi madam.Hoşuna gidiyor demek:roflol::roflol:
Sen hep gel.Kelepir melepir ama olsun.Mal maldırsempatiksalakcinni
kapan kapiyo ama:roflol::roflol:GeCe_KuSu .!.:olummm onlar saadece araç olcekk kapılmak yok :roflol:
:roflol: ŞenizNiye dalga geçeyim,sizleri izliyorum,neşeli görüncede hoşuma gidiyor Şeniz
:roflol:hahahaha :roflol: bak gördün mü keyfimi kacirdilar iste:mymeka: olcaaa buydu:roflol::roflol: :roflol: kanka en iyisi sen surdan bana tolgahani bul :roflol::roflol:bi kaç şey işte delikafadulden kem küm kem sempatiksalakcinni:roflol::roflol::roflol:
abooooooo:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kanka bende sıyırdm la
boşver :teselli:farzetki normal irkek kanka keyfine bak la:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol: türk mali heey türk mali hoooo :roflol::roflol: yemezsen yerleeerr, kapiver ooooo sırnaşık şeysırnaşık şey:jeyyar::jeyyar:Yeme bizi madam.Hoşuna gidiyor demek:roflol::roflol:
Sen hep gel.Kelepir melepir ama olsun.Mal maldırsempatiksalakcinni
:roflol::roflol::roflol::roflol: eveeet bu bir bilmecedir:roflol::roflol: bilen altin muz kazaniyorsempatiksalakcinni:roflol::roflol::roflol:zhebani .!.:araç derken :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol: eveeet bu bir bilmecedir:roflol::roflol: bilen altin muz kazaniyorsempatiksalakcinni:roflol::roflol::roflol:
canlarım iyi geceler ben çıkıyorum
bi kaç şey işte delikafadulden kem küm kem sempatiksalakcinni:roflol::roflol::roflol:
abooooooo:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kanka bende sıyırdm la
boşver :teselli:farzetki normal irkek kanka keyfine bak la:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ne zibini olm:mymeka: ben demedim mi tarkan benim diye:mymeka: oyarim vaallaaa:roflol::roflol::roflol: bozuk mozuk hayaller'de taze ama:roflol:
niyyeee :roflol::roflol: patron mu geliyo yoksa eyvahedigeldismile
:roflol: hadi öptüm kankaaaa Şeniz bol muzlu rüyalarrr :roflol::roflol:
:roflol::roflol: hakkaten la 2deyken hepsi bülbül gibiydi:roflol::rofol: birden 5e sicrayinca ahanda :1shok: böyle şutarafagitti oldular :roflol::roflol:
:roflol:yedekte ambulans bulundurmak lazim sırnaşık şeysırnaşık şey kaza neyim cikcak ellerinden cünkü sempatiksalakcinni amcanin gidisati iyi degil :roflol::roflol: ilac mi aliyo ne :roflol: o yasta bu performans :roflol::roflol::roflol:
canlarım iyi geceler ben çıkıyorum
iiyi gecelerrrrŞenizŞenizcanlarım iyi geceler ben çıkıyorum
:roflol: kendi cikti kus kafa cevaplasin :roflol::roflol:kendiye sor o zaaman:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bi bakam tolgaya
iiyi gecelerrrrŞenizŞeniz
:roflol: kendi cikti kus kafa cevaplasin :roflol::roflol:
bak kanka bak zemuszemus cavite bak derdimde ben baktim sempatiksalakcinni bulamadimtemiz herif kanka :asigim: tam aile babasi:asigim: sen irfanin benim cavitim :roflol: bitane bile sexü fotosu yok bak :roflol::roflol: digerleri behlül gibi kullanmalik :roflol::roflol:
kanka bu neee:roflol: vaytttt tolgama bakkk:roflol: demek onunda sexüüü pozu yok heee:roflol::roflol::roflol: erkek iste erkek:lepi: cavitimde tolgamda tam aile babasi olcak herüflermiste benim haberim yokmus :roflol: :zalakviztiksmili: sırnaşık şeysırnaşık şey
ohaoldumsmile demeeeeeeeeeeeeeeeeyvahedigeldismile patronun topigimizin tepesinde yeri var abla buyrunnnnnnnnn :tirsanfstksmili:eyvahedigeldismile:roflol::roflol:
wayyyy beee neymiş onlar bakalım sempatiksalakcinni
anammm çaktırmadan gelecek bigün buraya varyaa
iyi geceler canım
offfff budur isteeeee :icecream::roflol::roflol::roflol:
:roflol: zibiiinn:mymeka: kanka cabiiikk corcccu bulll cabiiikk:mymeka: :roflol::roflol:
benim corcum nerdeeeeeee sempatiksalakcinni akannehir
kendi kanka:mymeka: assagidasinda niye yazmiyon tirbiiyesüüüzz:mymeka::dilcikar: yoksa sen bizi begenmiyor musunn ohaoldumsmilekendi aşşada olum ne çıkması :mymeka::mymeka::mymeka:
sorma kanka bizimkiler evlenmelik
hiç onları koyduk mu yok:sm_confused:
bbunlar eğlencelik:smiley-cool::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ahaaaaaaaaaaaaaa süprizzzzz yakaladim isteeeeeeeeeeaklinialirimsmile bastirilmis duygular birer birer ortaya cikiyorrr :jeyyar: cekinme abla yabanci yok :icecream: rahat oll rahaaattt sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyoffffffffffffffffffffffffffffffffff bu neeeeeeeeeeeee lo ne seksüüüüüüüüüüü akannehir akannehir akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?