15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

oldu bide çay kayfe filan ısmarlarız artıkkk sempatiksalakcinni

işte corçbuyrunnnnnnnnn

işteeeeeee bu yaaaaaaaaa
asalet akıyor herüftennnnn
o bakışlar filannnn offffffffffffff akannehir

corç kuluniyy seksi ama bunun ömrü azalmış ben daha ömürlük istiyom:roflol:

hiçte değilllllll adamda tecrübe var boşverrrrrrrrrrr sositososito

işte corçbuyrunnnnnnnnn

corccc mapisa düstüm versene borccc sositososito

corç kuluniyy seksi ama bunun ömrü azalmış ben daha ömürlük istiyom:roflol:
:mymeka: oonu sana veren yok zaten olmmm:mymeka: agir ol aklinialirimsmile o ank ablaninnn sempatiksalakcinni:roflol::roflol:

mirmirmirmirmirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir
mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir

kanka anlasildi:mymeka: mesajlarda tamamlanmis sen cikiyosun:mymeka: hadi iyi gecelerrrr Şeniz muzlu rüyalarrr :jeyyar:

cevabıı veriyorum altın muzu hazırlayın olummmmmm
araç derkenn kırbaçç gibnnn bişi kullan at zevki yaşa gerisini salla:roflol:
:hooray: seni ayakta alkisliyoruuummm:roflol: sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeykankkee altin muz aradim ama yokk :sm_confused: onun yerine normal muz versem olma mi :icecream::roflol::roflol:

corcccccc bulundu fıztıkkkkk :lepi:
virmem onu kimselere kaydirigubbakcemile

:roflol::roflol::roflol: ikram ederiz sempatiksalakcinni oturur ahanda büle şutarafagitti icer kayfesini :roflol::roflol: tabi o icerken bizde mapisi boylamis oluruz orasi ayri bi mesele sırnaşık şeysırnaşık şey

tecrübe mi sempatiksalakcinni ne bakimdan tecrübe :icecream::roflol::roflol::roflol::roflol:

yok la ne bastırılmış duygusu adam apaçık seksüüü bakmış.sankim playboy a poz vermiş
:icecream: :icecream: :icecream:

ben çıtır isterim tecrübeyi benden kazansın:roflol:
:roflol::roflol::roflol: tecrübeli hatinlaraaa :jeyyar: tecrübeli :icecream: tecrübesiz hatinlara aklinialirimsmile tecrübesiz :icecream::roflol::roflol::roflol::roflol:

corcccccc bulundu fıztıkkkkk :lepi:
virmem onu kimselere kaydirigubbakcemile

:roflol::roflol: abla ayipsin buyrunnnnnnnnn nerde görülmüs ablanin corcuna yan gözle baktigim sempatiksalakcinnisırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

olumm altın sorunun altın cevabını verdim ne tepki vermionuzz:roflol:
:roflol::roflol::roflol: altin muz olsa dükkan senin la :roflol::roflol: ama yok :sm_confused: dest ettim gugil emmiyi ama yok :sm_confused: yok :sm_confused:yok :sm_confused: bak onun yerine sana ne vericem :icecream: azzzz sonraaaaaaaaaaaa az eksin yaratak dimi la sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

sonrada vedalaşır addalara giderizzzzz sempatiksalakcinni kızım herüfdekiiiiii tecrübe suratına yansımış baksana bakışlarına hammm yaparım dercesine :roflol: :roflol:

haaaaaa ona göre ben deyim de kimse sulanmasın cıorcumaaaa delikafadulden delikafadulden

elimizde ancak bunlar vardi:roflol: idare ediver gaaariii :icecream:

ank06 .!.:
sonrada vedalaşır addalara giderizzzzz sempatiksalakcinni kızım herüfdekiiiiii tecrübe suratına yansımış baksana bakışlarına hammm yaparım dercesine :roflol: :roflol:
:roflol::roflol::roflol: herkes varken agir abla takiliyooo millet dagilinca bir bir dökülüyo :jeyyar: yarin ben canli yayindan bunu anons etmez miyim haaaaaa:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::rolfol:

anaaaa en sevdiğim hayvan maymundurrr çok ssaaolll vıstıkımmm muzu kenara ittim ben maymun baaa yeter:roflol:

GeCe_KuSu .!.:
altınn sorunun altın cevabını verdimmm bilemedimm mi yoksa görmedniz mi yaaaaaa
iki kez cevap verdimya olm görmedin mi:mymeka: git bi gecmisi oku öyle gel:mymeka: muz bilem yaptirdim sana özel :icecream::roflol:

:roflol::roflol::roflol: herkes varken agir abla takiliyooo millet dagilinca bir bir dökülüyo :jeyyar: yarin ben canli yayindan bunu anons etmez miyim haaaaaa:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::rolfol:

çatlakkkkkk nolcak kıskandın dimiiiii sempatiksalakcinni ysp yappppp bekliyom :jeyyar:

ank06 .!.:
haaaaaa ona göre ben deyim de kimse sulanmasın cıorcumaaaa delikafadulden delikafadulden
:roflol::roflol: sne hiiiiiiccc merak etmeee orasini bana birak:roflol::roflol::roflol: sulananlari oyarim allaamaa :delifstksmili:sempatiksalakcinni bak biraz önce kuski corccc abimize laf etti:roflol: aninda dedim hoooop kizaam noluyoz:roflol: o ank ablanin:mymeka: ona göre konus:mymeka: didiiimmdi:roflol::roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…