- 20 Mart 2008
- 142.086
- 214.237
- 1.423
- 60
kanka bu neee:roflol: vaytttt tolgama bakkk:roflol: demek onunda sexüüü pozu yok heee:roflol::roflol::roflol: erkek iste erkek:lepi: cavitimde tolgamda tam aile babasi olcak herüflermiste benim haberim yokmus :roflol: :zalakviztiksmili: sırnaşık şeysırnaşık şey
kanka hic unutur muyum kiyagini:mymeka: ayipsin olm Şeniz
ohaoldumsmile demeeeeeeeeeeeeeeeeyvahedigeldismile patronun topigimizin tepesinde yeri var abla buyrunnnnnnnnn :tirsanfstksmili:eyvahedigeldismile:roflol::roflol:
corç kuluniyy seksi ama bunun ömrü azalmış ben daha ömürlük istiyom:roflol:
corccc mapisa düstüm versene borccc sositososito
:mymeka: oonu sana veren yok zaten olmmm:mymeka: agir ol aklinialirimsmile o ank ablaninnn sempatiksalakcinni:roflol::roflol:corç kuluniyy seksi ama bunun ömrü azalmış ben daha ömürlük istiyom:roflol:
kanka anlasildi:mymeka: mesajlarda tamamlanmis sen cikiyosun:mymeka: hadi iyi gecelerrrr Şeniz muzlu rüyalarrr :jeyyar:mirmirmirmirmirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir
mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir
:hooray: seni ayakta alkisliyoruuummm:roflol: sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeykankkee altin muz aradim ama yokk :sm_confused: onun yerine normal muz versem olma mi :icecream::roflol::roflol:cevabıı veriyorum altın muzu hazırlayın olummmmmm
araç derkenn kırbaçç gibnnn bişi kullan at zevki yaşa gerisini salla:roflol:
offfff budur isteeeee :icecream::roflol::roflol::roflol:
:roflol: zibiiinn:mymeka: kanka cabiiikk corcccu bulll cabiiikk:mymeka: :roflol::roflol:
kendi kanka:mymeka: assagidasinda niye yazmiyon tirbiiyesüüüzz:mymeka::dilcikar: yoksa sen bizi begenmiyor musunn ohaoldumsmile
he kanka ayneeennn:roflol: evlenilecek herüf var elenilecek herüf var hihoyyyt:icecream::roflol::roflol:
ahaaaaaaaaaaaaaa süprizzzzz yakaladim isteeeeeeeeeeaklinialirimsmile bastirilmis duygular birer birer ortaya cikiyorrr :jeyyar: cekinme abla yabanci yok :icecream: rahat oll rahaaattt sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
:roflol::roflol::roflol: ikram ederiz sempatiksalakcinni oturur ahanda
oldu bide çay kayfe filan ısmarlarız artıkkk sempatiksalakcinni
işteeeeeee bu yaaaaaaaaa
asalet akıyor herüftennnnn
o bakışlar filannnn offffffffffffff akannehir
hiçte değilllllll adamda tecrübe var boşverrrrrrrrrrr sositososito
offfff budur isteeeee :icecream::roflol::roflol::roflol:
:roflol: zibiiinn:mymeka: kanka cabiiikk corcccu bulll cabiiikk:mymeka: :roflol::roflol:
kendi kanka:mymeka: assagidasinda niye yazmiyon tirbiiyesüüüzz:mymeka::dilcikar: yoksa sen bizi begenmiyor musunn ohaoldumsmile
he kanka ayneeennn:roflol: evlenilecek herüf var elenilecek herüf var hihoyyyt:icecream::roflol::roflol:
ahaaaaaaaaaaaaaa süprizzzzz yakaladim isteeeeeeeeeeaklinialirimsmile bastirilmis duygular birer birer ortaya cikiyorrr :jeyyar: cekinme abla yabanci yok :icecream: rahat oll rahaaattt sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
:roflol::roflol::roflol: tecrübeli hatinlaraaa :jeyyar: tecrübeli :icecream: tecrübesiz hatinlara aklinialirimsmile tecrübesiz :icecream::roflol::roflol::roflol::roflol:ben çıtır isterim tecrübeyi benden kazansın:roflol:
:roflol::roflol: abla ayipsin buyrunnnnnnnnn nerde görülmüs ablanin corcuna yan gözle baktigim sempatiksalakcinnisırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
corcccccc bulundu fıztıkkkkk :lepi:
virmem onu kimselere kaydirigubbakcemile
:roflol::roflol::roflol: altin muz olsa dükkan senin la :roflol::roflol: ama yok :sm_confused: dest ettim gugil emmiyi ama yok :sm_confused: yok :sm_confused:yok :sm_confused: bak onun yerine sana ne vericem :icecream: azzzz sonraaaaaaaaaaaaolumm altın sorunun altın cevabını verdim ne tepki vermionuzz:roflol:
:roflol::roflol::roflol: ikram ederiz sempatiksalakcinni oturur ahandabüle şutarafagitti icer kayfesini :roflol::roflol: tabi o icerken bizde mapisi boylamis oluruz orasi ayri bi mesele sırnaşık şeysırnaşık şey
tecrübe mi sempatiksalakcinni ne bakimdan tecrübe :icecream::roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol: tecrübeli hatinlaraaa :jeyyar: tecrübeli :icecream: tecrübesiz hatinlara aklinialirimsmile tecrübesiz :icecream::roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol: abla ayipsin buyrunnnnnnnnn nerde görülmüs ablanin corcuna yan gözle baktigim sempatiksalakcinnisırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
:roflol::roflol::roflol: altin muz olsa dükkan senin la :roflol::roflol: ama yok :sm_confused: dest ettim gugil emmiyi ama yok :sm_confused: yok :sm_confused:yok :sm_confused: bak onun yerine sana ne vericem :icecream: azzzz sonraaaaaaaaaaaaaz eksin yaratak dimi la sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
:roflol::roflol::roflol: herkes varken agir abla takiliyoooank06 .!.:sonrada vedalaşır addalara giderizzzzz sempatiksalakcinni kızım herüfdekiiiiii tecrübe suratına yansımış baksana bakışlarına hammm yaparım dercesine :roflol: :roflol:
iki kez cevap verdimya olm görmedin mi:mymeka: git bi gecmisi oku öyle gel:mymeka: muz bilem yaptirdim sana özel :icecream::roflol:GeCe_KuSu .!.:altınn sorunun altın cevabını verdimmm bilemedimm mi yoksa görmedniz mi yaaaaaa
:roflol::roflol::roflol: herkes varken agir abla takiliyooomillet dagilinca bir bir dökülüyo :jeyyar: yarin ben canli yayindan bunu anons etmez miyim haaaaaa:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::rolfol:
:roflol::roflol: sne hiiiiiiccc merak etmeeeank06 .!.:haaaaaa ona göre ben deyim de kimse sulanmasın cıorcumaaaa delikafadulden delikafadulden
kızlarrr ben çıkıyom malum gribim zor duruyom.
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?