Cidden bu sitede soğuk rüzgarlar esiyor.:umursamaz:
Şapşalın biri de Aslının topiğinde
''ulen bu topikte benim sevmediğim bir kaç kişi varmış ulen:)))))))))))))))))) umarım atışmam bu topikte''
yazmış ben onlinedım.Sankim laf çaktı soldan soldan :mymeka:
bi girip bakkim kanka tahmin ettiğim kişi mi acep aklinialirimsmile
sana dei hemde:mymeka:
bekle kanka relaks:teselli:
gösercm ben:smiley-cool:
Şapşalın biri de Aslının topiğinde
''ulen bu topikte benim sevmediğim bir kaç kişi varmış ulen:)))))))))))))))))) umarım atışmam bu topikte''
yazmış ben onlinedım.Sankim laf çaktı soldan soldan :mymeka:
kankaaaaaaaaa:mymeka: kendine gel :mymeka: ne demek gidesim var:mymeka:Vallahi sanki benim de gidesim var:roflol:
Çekip gidesim var artık yalan dünyadansempatiksalakcinni
:roflol::roflol::roflol: kanka rüyalarinada mi geliyolar:roflol::roflol: ucmussun olm sen sırnaşık şeysırnaşık şey durum vahim valla sırnaşık şeysırnaşık şey acilen bi irfan bulmak lazim sana sırnaşık şeysırnaşık şeyçok pis bi rüya gördüm :kedi:
irfanı gene hemdeaklinialirimsmile:roflol::roflol::roflol::roflol:
bi de eksradan birini daha gördüm bizim komşuyu:roflol:
ne alaka o girdi rüyama la :uhm: ama olsn bedaş daş :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
birini bi odada delikafadulden
diğeri başka :roflol::roflol::roflol::roflol:
diğerini tam aaldm dokundum kardeşim geene uyandırdı :mymeka::mymeka::mymeka:
dedim olum noluyo :mymeka::mymeka::mymeka:ha noluyo :mymeka::mymeka::mymeka:
tam gömlek çıktıaklinialirimsmile:roflol::roflol::roflol:
alta geçtik :icecream::icecream::dance::dance::dance::dance:
kaporta o biçimolum :icecream::roflol::roflol::roflol:
noluyo la bana :sm_confused:
kendimi tanıyamıyorumsempatiksalakcinni:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
delikafadulden boxerinin detayinida ezberlemis yaa :roflol: ne bicim rüyaymis o öyle:roflol::roflol:detayina kadann hatirliyo bide unutmuoda sırnaşık şeysırnaşık şeyirfanın baksırı siyahtı aklinialirimsmileaklinialirimsmile
siyah don :kedi:boshayallersmile
olum ten gaymak la gaymak:icecream::icecream::icecream::icecream::roflol::roflol::roflol:
heyt:roflol: be ne rüyaydı :dance: her rüyada bi parça kıyafet çıkıyo :roflol::roflol::roflol:
3.rüyada aklinialirimsmileaklinialirimsmile ay inş :Saruboceq:inş :Saruboceq:
kendimi tanıyamıyom:smiley-cool::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ben yapaaaym kusuumm :roflol: kiz kkda hir cikti gördün müüü:roflol::roflol:selammmmm men deldimmmmm okulda canım çıktı çok yorgunumm keşke bi kahve yapanım olsaa:roflol:
ne sakasi ablaaa gercek gercekkkk :roflol::roflol: bana diyodur:roflol::roflol: makyaj topigine sarmisti bunlar :roflol::roflol::roflol: baya tartismistik:roflol: isin komigide durup durup takiliyo yani :roflol::roflol: komik cok komik sırnaşık şey
gördümmmm şakamı gerçekmi hem kime yazılmış bellimi CADIARZU
ay abla kusura bakma kkya daldim bi an cok eksin var bugün sempatiksalakcinni
Cevap bekliyorum ama
kkda cok hareketli bugünbugün ne ka hareketli bi gün büle yoruldum koşturmaktan
ben yapaaaym kusuumm :roflol: kiz kkda hir cikti gördün müüü:roflol::roflol:
ne sakasi ablaaa gercek gercekkkk :roflol::roflol: bana diyodur:roflol::roflol: makyaj topigine sarmisti bunlar :roflol::roflol::roflol: baya tartismistik:roflol: isin komigide durup durup takiliyo yani :roflol::roflol: komik cok komik sırnaşık şey
ay abla kusura bakma kkya daldim bi an cok eksin var bugün sempatiksalakcinni
kkda cok hareketli bugün
lan relax olun eccikkk olummm yaaa ay bugun yıne gce ckcam sanırım iş bulmak lazımm bıktımm
eve 9 da gdııyom nerdeyse yaa kendıme hıc zamanım kalmıyo ablaaaa
sorunlar bıttı sımdılık amaa işte cok yoruluyom abla yaaa püff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?