15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

Şapşalın biri de Aslının topiğinde
''ulen bu topikte benim sevmediğim bir kaç kişi varmış ulen:)))))))))))))))))) umarım atışmam bu topikte''
yazmış ben onlinedım.Sankim laf çaktı soldan soldan :mymeka:

bi girip bakkim kanka tahmin ettiğim kişi mi acep aklinialirimsmile
sana dei hemde:mymeka:
bekle kanka relaks:teselli:
gösercm ben:smiley-cool:

selammmmm men deldimmmmm okulda canım çıktı çok yorgunumm keşke bi kahve yapanım olsaa:roflol:

Vallahi sanki benim de gidesim var:roflol:
Çekip gidesim var artık yalan dünyadansempatiksalakcinni
kankaaaaaaaaa:mymeka: kendine gel :mymeka: ne demek gidesim var:mymeka:

:roflol::roflol::roflol: kanka rüyalarinada mi geliyolar:roflol::roflol: ucmussun olm sen sırnaşık şeysırnaşık şey durum vahim valla sırnaşık şeysırnaşık şey acilen bi irfan bulmak lazim sana sırnaşık şeysırnaşık şey

delikafadulden boxerinin detayinida ezberlemis yaa :roflol: ne bicim rüyaymis o öyle:roflol::roflol:detayina kadann hatirliyo bide unutmuoda sırnaşık şeysırnaşık şey

selammmmm men deldimmmmm okulda canım çıktı çok yorgunumm keşke bi kahve yapanım olsaa:roflol:
ben yapaaaym kusuumm :roflol: kiz kkda hir cikti gördün müüü:roflol::roflol:

gördümmmm şakamı gerçekmi hem kime yazılmış bellimi CADIARZU
ne sakasi ablaaa gercek gercekkkk :roflol::roflol: bana diyodur:roflol::roflol: makyaj topigine sarmisti bunlar :roflol::roflol::roflol: baya tartismistik:roflol: isin komigide durup durup takiliyo yani :roflol::roflol: komik cok komik sırnaşık şey

Cevap bekliyorum ama
ay abla kusura bakma kkya daldim bi an cok eksin var bugün sempatiksalakcinni

bugün ne ka hareketli bi gün büle yoruldum koşturmaktan
kkda cok hareketli bugün

lan relax olun eccikkk olummm yaaa ay bugun yıne gce ckcam sanırım iş bulmak lazımm bıktımm

hıımmmm anladımm

lan relax olun eccikkk olummm yaaa ay bugun yıne gce ckcam sanırım iş bulmak lazımm bıktımm

sana ne oldu bkalımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…