uyy kiyamammmm balimaa olumunekankayizsmileshekerkizcandy .!.:Fıstığım çiçeğeeemŞeniz işten geldim yorgunum -tatlicadiarzu-
Oy tombulum tombulumsempatiksalakcinni
kanka daha önce m.joYy'a "habire bisey yaliyon" demisti :1shok:
Akasiada sikayet etmisti o lafini kötü icerikle, ardindan kazen gelmisti
sonra sanada sarmisti galiba ben yoktum o gün gelince okumustum sok olmustum
ben senle tartistigi icin kazen geldi sanmistim ama meger akasiam o lafini sikayet etmis
durduk yere gerginlik yaratmisti okudugumda cinlenmistim
daha sonra makyaj topiginde kankisini savunmustu o yüzden tartismistik
hem sana hem bana laf dokunduruyo:roflol: ama en cokta bana geliyodur laflarisempatiksalakcinni cokta tin
:roflol: aynen kanka yaaa :roflol: o degilde kazenin topiginede yaziyo durduk yere kendi kendine sırnaşık şeysırnaşık şey ah bide ne yazdigini neden yazdigini cözsek sırnaşık şeysırnaşık şey eminim kendide anlayamiyodur ne yazdigini :roflol::roflol:Kanka kendini bir mok sanıyor deyimi ahan da bunun için
biçilmiş kaftan.Topicte yüz bulamayınca action yaratma çabalarına
girmiş paçoozzsengözlerimebaksanabsırnaşık şeysırnaşık şey
:roflol: iki smil herseyi anlatmis kanka sırnaşık şeysırnaşık şey simdi bende susuyorumaklinialirimsmile smillerim konussun :smiley-cool:cokacimcoook
Ne yorumu kankaa:roflol::roflol::roflol::roflol: aynen kanka yaaa :roflol: o degilde kazenin topiginede yaziyo durduk yere kendi kendine sırnaşık şeysırnaşık şey ah bide ne yazdigini neden yazdigini cözsek sırnaşık şeysırnaşık şey eminim kendide anlayamiyodur ne yazdigini :roflol::roflol:
:roflol: iki smil herseyi anlatmis kanka sırnaşık şeysırnaşık şey simdi bende susuyorumaklinialirimsmile smillerim konussun :smiley-cool:
cokacimcoook
kımden bahsedıyonuz ya kım sevmıyormus sızı ,arada sırada konuya yorum yapan benı kaydirigubbakcemile3
:roflol: aynen kanka yaaa :roflol: o degilde kazenin topiginede yaziyo durduk yere kendi kendine sırnaşık şeysırnaşık şey ah bide ne yazdigini neden yazdigini cözsek sırnaşık şeysırnaşık şey eminim kendide anlayamiyodur ne yazdigini :roflol::roflol:
hosgeldin Sumakimm Şeniz ne var ne yok boshayallersmilekımden bahsedıyonuz ya kım sevmıyormus sızı ,arada sırada konuya yorum yapan benı kaydirigubbakcemile3
kanka okumadin mi :roflol::roflol::roflol:shekerkizcandy .!.:Ne yorumu kankaa:roflol::roflol::roflol:
Kanka anlıyorum seni kahve mi içcen?:roflol:
:roflol:Bizi sevmeyen ahan da böyle ossun-tatlicadiarzu-:roflol::roflol:
Şeniz
:smiley-cool:süprizzzzz:lepi::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::lepi:
olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
:roflol::roflol::roflol::roflol:shekerkizcandy .!.:Tarama özürlü mü olsun kankaa hee söyle ?:roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol:
la bugün niye kimsecikler yok burda benneyaptımki
Selam
Gece Kuşu gözlerin çok hoş :))
mersi şekerim şımartıosunuz amaaa:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?