15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

GeCe_KuSu .!.:
anaaaa en sevdiğim hayvan maymundurrr çok ssaaolll vıstıkımmm muzu kenara ittim ben maymun baaa yeter:roflol:
delikafadulden:roflol::roflol: ben biliodumki zaten senin maymun sevdiginiinokyofstksmili::roflol::roflol: o yüzden hemen sana bunu yaptirttim özel olaranktan :smiley-cool: esi benzeri yok:lepi: sana özel::roflol::roflol: kiymetimi bil:mymeka:

tamammmm sana bırakıyomm hemen sempatiksalakcinni

evet öle didiydi de sustum hemencikk:roflol:

evettttt dedim zaten o benim
şimdi kaçtım kızlar

kızlarrr ben çıkıyom malum gribim zor duruyom.

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
iyi geceler ablaciiiiiiimm opuyorumnanaktan yat dinlen biran önce iyiles ve takkelerinin basina dön:roflol::roflol: Şeniz

çatlakkkkkk nolcak kıskandın dimiiiii sempatiksalakcinni ysp yappppp bekliyom :jeyyar:

:roflol::roflol: yapcam zaten görürsün seeeenn :roflol:yarinki yaiynda bir bir mesaclarinida alicaaam :roflol: kanitlariylaa bütüüüün kirli camasirlarini dökceeem ortayaaa :roflol::roflol::roflol:
evet öle didiydi de sustum hemencikk:roflol:
:roflol::roflol: tirstin la demiii sırnaşık şeysırnaşık şey

iyi geceler canım

bende kaçıyom kızlar

iyi geceler hepinize bi muz yiyip yatayım bariiiii sempatiksalakcinni

ii gecelerrrr Şeniz muz muuu delikafadulden :roflol::roflol::roflol: koptum yaaaaaaaa :icecream::jeyyar:sırnaşık şeysırnaşık şey saman altindan su yürüten ank06 ünvanini sana armagan ediyorum :hooray::roflol::roflol::roflol: bak bu mesajlarin yarin alehine kullanilcak haberin olsuunn sırnaşık şeysırnaşık şey

mersiii bebekimm seni seviyoreeeee:asigim:
Şeniz kus kafamm bugün pek bi sessizdin boshayallersmile yayin olsun diye bekliyodun ama niye sustunki sen :roflol: hepsi dört gözle bekliyolar yayini sırnaşık şey yayin olmayinca hani yayin hani yayin deyip duruyolar :roflol::roflol: yayin oluncada uslu uslu duruyolar :roflol::roflol: icindekileri disa vurmuyolar :roflol:melek yüzlü seytan onlar:burhaninlafinicalanfstksmili: sempatiksalakcinnisırnaşık şeysırnaşık şey

tamammmm sana bırakıyomm hemen sempatiksalakcinni

evettttt dedim zaten o benim
şimdi kaçtım kızlar

viztiiigina güveeenn:lepi:
Şenizopuyorumnanaktan iyi gecelerr

ölee canım pazartesi sendromu bşladı bakım yapıyom habire ondandır değilse bilirsin beni:roflol:

Philemon abla assagidasiiin görüyorum seniii

iyi gecelerrr kusuuummm Şeniz

niliiimmm nabeeerrr ŞenizŞenizzemuszemussüpersin biliyosun dimiiii:sm_cool:

canım hepimiz öyleyiz....:lepi:

topiğime yazdığın unsurda çok haklsıın ,inan şimdi aklıma geldi ,jeton düştü..:kedi:
ama açıklamam vardı,yaptım orada da bebeğim yerimseniben

:roflol::roflol: cnm ben cok sabirsizim ondan hemen yazdim ekle diye
bakyiorum sidmi topigine

Nil bisey sorcam sana albatrossa noldu?? üyelik iptali olmus senin haberin var mi?

:roflol::roflol: cnm ben cok sabirsizim ondan hemen yazdim ekle diye
bakyiorum sidmi topigine

okudum anladım canım tamam ,kaptım işiyerimseniben

Nil bisey sorcam sana albatrossa noldu?? üyelik iptali olmus senin haberin var mi?

canım ya sorma ,albatros iptal edilmiş,:sinifsinif:
bir ara başka isimle geldi yazdı makyaj topiğine magrentanın ,gece ben gördüm yazdım vs ama sabah baktım silinmiş..
sonra albatros yazmış face bilgilerini ve öylelikle ulşatım mesajlaşıyoruz..isteyene verebileceğimi söyledi face bilgisini..
kırgın çok ,bizi çok özlediğini söylüyor hep :gitme:

yaaa peki neden silindi ki üyeligiii:gitme: görünce cok sasirdim, öyle birine satasicak birisi degildi o hem ilk defa banli gördüm onu hemen üyeliginin iptal edilmesi üzücüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…