delikafadulden:roflol::roflol: ben biliodumki zaten senin maymun sevdiginiGeCe_KuSu .!.:anaaaa en sevdiğim hayvan maymundurrr çok ssaaolll vıstıkımmm muzu kenara ittim ben maymun baaa yeter:roflol:
:roflol::roflol: sne hiiiiiiccc merak etmeeeorasini bana birak:roflol::roflol::roflol: sulananlari oyarim allaamaa :delifstksmili:sempatiksalakcinni bak biraz önce kuski corccc abimize laf etti:roflol: aninda dedim hoooop kizaam noluyoz:roflol: o ank ablanin:mymeka: ona göre konus:mymeka: didiiimmdi:roflol::roflol::roflol::roflol:
evet öle didiydi de sustum hemencikk:roflol:
iyi geceler ablaciiiiiiimm opuyorumnanaktan yat dinlen biran önce iyiles ve takkelerinin basina dön:roflol::roflol: Şenizkızlarrr ben çıkıyom malum gribim zor duruyom.
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
:roflol::roflol: yapcam zaten görürsün seeeenn :roflol:yarinki yaiynda bir bir mesaclarinida alicaaam :roflol: kanitlariylaa bütüüüün kirli camasirlarini dökceeem ortayaaa :roflol::roflol::roflol:
çatlakkkkkk nolcak kıskandın dimiiiii sempatiksalakcinni ysp yappppp bekliyom :jeyyar:
:roflol::roflol: tirstin la demiii sırnaşık şeysırnaşık şeyevet öle didiydi de sustum hemencikk:roflol:
ii gecelerrrr Şeniz muz muuu delikafadulden :roflol::roflol::roflol: koptum yaaaaaaaa :icecream::jeyyar:sırnaşık şeysırnaşık şey saman altindan su yürüten ank06 ünvanini sana armagan ediyorum :hooray::roflol::roflol::roflol: bak bu mesajlarin yarin alehine kullanilcak haberin olsuunn sırnaşık şeysırnaşık şey
iyi geceler canım
bende kaçıyom kızlar
iyi geceler hepinize bi muz yiyip yatayım bariiiii sempatiksalakcinni
Şeniz kus kafamm bugün pek bi sessizdin boshayallersmile yayin olsun diye bekliyodun ama niye sustunki sen :roflol: hepsi dört gözle bekliyolar yayini sırnaşık şey yayin olmayinca hani yayin hani yayin deyip duruyolar :roflol::roflol: yayin oluncada uslu uslu duruyolar :roflol::roflol: icindekileri disa vurmuyolar :roflol:melek yüzlü seytan onlar:burhaninlafinicalanfstksmili: sempatiksalakcinnisırnaşık şeysırnaşık şeymersiii bebekimm seni seviyoreeeee:asigim:
viztiiigina güveeenn:lepi:
tamammmm sana bırakıyomm hemen sempatiksalakcinni
evettttt dedim zaten o benim
şimdi kaçtım kızlar
aman yarabbiii eksiiinnn
:roflol::roflol: yürü eksina gidelim kaydirigubbakcemileölee canım pazartesi sendromu bşladı bakım yapıyom habire ondandır değilse bilirsin beni:roflol:
Şeniz:teytey::smiley-cool:nerdesiniz la benneyaptmki
iyi gecelerrr kusuuummm Şenizben yatıyom cnlar görüşürük yarınaa öpüom siziii pazartesisendromlukuşsmiliii
niliiimmm nabeeerrr ŞenizŞenizzemuszemussüpersin biliyosun dimiiii:sm_cool:Şeniz:teytey::smiley-cool:
iyi gecelerrr kusuuummm Şeniz
niliiimmm nabeeerrr ŞenizŞenizzemuszemussüpersin biliyosun dimiiii:sm_cool:
:roflol::roflol: cnm ben cok sabirsizim ondan hemen yazdim ekle diye
bakyiorum sidmi topigine
Nil bisey sorcam sana albatrossa noldu?? üyelik iptali olmus senin haberin var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?