her türlü şımarırım ben:roflol:
:roflol::roflol::roflol: nannn manyak burayada mi ekledinnn :roflol::roflol::roflol: arada sirada böyle ekleyip topigi renklendirelim la bayanssulusmile:roflol:buraya da ekliyim muzcular bakmasın amaaa:roflol:
[/URL][/IMG]
abla zaten katilcakmis ama badana boya yaparken tüm yüzünü boyamis:roflol::roflol::roflol: bidahakine katilmazsa göstercem ama ben ona:mymeka: :roflol: hem bidahakine ank ablayla sende katilcaksin :jeyyar:gecekuşu bende baktım makyajına bende beğendin canım.alkisalkisalkisalkisalkisalkis
bir dahaki yarışmada senide görmek isterim.zemuszemus
ayyy bugün cok bos kaldi siteee :sinifsinif: msnde sohbete daldik topigi bosladik:zalakbizsmili::mymeka: yok bee ne gitmesi:mymeka: oyarim valla hele bi gitsinler :roflol::roflol:Nerde buranın sakinleri,yoksa onlardamı gitti öbür tarafaakannehir
:roflol::roflol::roflol: nannn manyak burayada mi ekledinnn :roflol::roflol::roflol: arada sirada böyle ekleyip topigi renklendirelim la bayanssulusmile:roflol:
abla zaten katilcakmis ama badana boya yaparken tüm yüzünü boyamis:roflol::roflol::roflol: bidahakine katilmazsa göstercem ama ben ona:mymeka: :roflol: hem bidahakine ank ablayla sende katilcaksin :jeyyar:
ayyy bugün cok bos kaldi siteee :sinifsinif: msnde sohbete daldik topigi bosladik:zalakbizsmili::mymeka: yok bee ne gitmesi:mymeka: oyarim valla hele bi gitsinler :roflol::roflol:
yarası var kanka onunsempatiksalakcinniUslubunu beğenmedim bir insan.Muhattap olmuyorduk
seviyemizi korumuştuk kankalarımla. Bağa laf dokundurdu orada da.
Yoksa deli değil ya bu kendi kendine yazmadı herhalsempatiksalakcinni
Yarası var galiba.laelaelaelaelae
Aslında hepimize laf etmeye çalışıyor zilliinaniknanik
yok sumakım sen olr musn hiçolumunekankayizsmilekımden bahsedıyonuz ya kım sevmıyormus sızı ,arada sırada konuya yorum yapan benı kaydirigubbakcemile3
opuyorumnanaktan
Selam
Gece Kuşu gözlerin çok hoş :))
maşallah kuski opuyorumnanaktanburaya da ekliyim muzcular bakmasın amaaa:roflol:
[/url][/IMG]
gider miyiz hiç sositosositoNerde buranın sakinleri,yoksa onlardamı gitti öbür tarafaakannehir
[sıze="2"]
...........
[/sıze]
evet ya topik ilerlememiş hiç:
ayyy bugün cok bos kaldi siteee :sinifsinif: msnde sohbete daldik topigi bosladik:zalakbizsmili::mymeka: yok bee ne gitmesi:mymeka: oyarim valla hele bi gitsinler :roflol::roflol:
siz gidin msn de konuşun:mymeka: burayı boşlayın,sonracıma burda kimse yok mu deyasakkelime kızımmm kaç keremmm geldim baktım kimse yok şakkıdı
ank'la ben hatta madamX'de katılırsa makyaj yarışmasına oooooooo o zaman gör işte ortalık nasıl toz duman oluyordelikafadulden çevrede kimse kalmaz :roflol::roflol::roflol::roflol:
günaydınnnnn
siz gidin msn de konuşun:mymeka: burayı boşlayın,sonracıma burda kimse yok mu deyasakkelime kızımmm kaç keremmm geldim baktım kimse yok şakkıdı
ank'la ben hatta madamX'de katılırsa makyaj yarışmasına oooooooo o zaman gör işte ortalık nasıl toz duman oluyordelikafadulden çevrede kimse kalmaz :roflol::roflol::roflol::roflol:
ben madamx i görmüştüm:smiley-coolve madamx zebaniye çakar:tomato::mymeka:)
daş gibi hatun valla[/B][/FONT]
slm şekerler
çaktın mı şimdi abla anlamadm fisfisfis
O senin güzelliğin tatlım opuyorumnanaktangüzelliğinden söz ettim ya kızdın mı anlamında sordumkaydirigubbakcemile2
yarası var kanka onunsempatiksalakcinni
boşver gıcık gitti ya delirdi bu da
yok sumakım sen olr musn hiçolumunekankayizsmile
Şeniz
opuyorumnanaktan
maşallah kuski opuyorumnanaktan
ne güzel gözler,in var
gider miyiz hiç sositososito
olumunekankayizsmile
evet ya topik ilerlememiş hiçlmaz:
herkes yazdı kime cvp veereceğimi şaşırdm kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol::roflol:
msnde de olsak,başka sitede de aklinialirimsmile buraya yazılack :mymeka::mymeka:
ben madamx i görmüştüm:smiley-coolve madamx zebaniye çakar:tomato::mymeka:)
daş gibi hatun valla
Nerde buranın sakinleri,yoksa onlardamı gitti öbür tarafaakannehir
.........ismi lazım değil siteyi bugün öğlenleyin misafir kullanıcıya kapattılar.öğleden evvel baktığımda açıktı kimler üye olmuş gördüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?