15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

buraya da ekliyim muzcular bakmasın amaaa:roflol:
[/URL][/IMG]
:roflol::roflol::roflol: nannn manyak burayada mi ekledinnn :roflol::roflol::roflol: arada sirada böyle ekleyip topigi renklendirelim la bayanssulusmile:roflol:

gecekuşu bende baktım makyajına bende beğendin canım.alkisalkisalkisalkisalkisalkis
bir dahaki yarışmada senide görmek isterim.zemuszemus
abla zaten katilcakmis ama badana boya yaparken tüm yüzünü boyamis:roflol::roflol::roflol: bidahakine katilmazsa göstercem ama ben ona:mymeka: :roflol: hem bidahakine ank ablayla sende katilcaksin :jeyyar:

Nerde buranın sakinleri,yoksa onlardamı gitti öbür tarafaakannehir
ayyy bugün cok bos kaldi siteee :sinifsinif: msnde sohbete daldik topigi bosladik:zalakbizsmili::mymeka: yok bee ne gitmesi:mymeka: oyarim valla hele bi gitsinler :roflol::roflol:

siz gidin msn de konuşun:mymeka: burayı boşlayın,sonracıma burda kimse yok mu deyasakkelime kızımmm kaç keremmm geldim baktım kimse yok şakkıdı
ank'la ben hatta madamX'de katılırsa makyaj yarışmasına oooooooo o zaman gör işte ortalık nasıl toz duman oluyordelikafadulden çevrede kimse kalmaz :roflol::roflol::roflol::roflol:

yarası var kanka onunsempatiksalakcinni
boşver gıcık gitti ya delirdi bu da

kımden bahsedıyonuz ya kım sevmıyormus sızı ,arada sırada konuya yorum yapan benı kaydirigubbakcemile3
yok sumakım sen olr musn hiçolumunekankayizsmile

opuyorumnanaktan
Şeniz

Selam

Gece Kuşu gözlerin çok hoş :))
opuyorumnanaktan

buraya da ekliyim muzcular bakmasın amaaa:roflol:
[/url][/IMG]
maşallah kuski opuyorumnanaktan
ne güzel gözler,in var

Nerde buranın sakinleri,yoksa onlardamı gitti öbür tarafaakannehir
gider miyiz hiç sositososito
[sıze="2"]
...........
[/sıze]
olumunekankayizsmile

:

ayyy bugün cok bos kaldi siteee :sinifsinif: msnde sohbete daldik topigi bosladik:zalakbizsmili::mymeka: yok bee ne gitmesi:mymeka: oyarim valla hele bi gitsinler :roflol::roflol:
evet ya topik ilerlememiş hiç lmaz:

herkes yazdı kime cvp veereceğimi şaşırdm kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol::roflol:
msnde de olsak,başka sitede de aklinialirimsmile buraya yazılack :mymeka::mymeka:

ben madamx i görmüştüm:smiley-coolve madamx zebaniye çakar:tomato::mymeka:)
daş gibi hatun valla

Son düzenleme:

Ne bileyim yaa,sorunlu olmayanlarıda orada gördüm (

Günaydın a.s.

Ben o yüzden katılmadım yarışmaya zaten,gençlerin önünü açmak lazım sengözlerimebaksanab

ben madamx i görmüştüm:smiley-coolve madamx zebaniye çakar:tomato::mymeka:)
daş gibi hatun valla[/B][/FONT]

şakkıdı

Selam güzellikk :))

güzelliğinden söz ettim ya kızdın mı anlamında sordumkaydirigubbakcemile2

kızz nerde gördün madamX'i bende bi bakayım.

.........ismi lazım değil siteyi bugün öğlenleyin misafir kullanıcıya kapattılar.öğleden evvel baktığımda açıktı kimler üye olmuş gördüm.

Selamlarrr ne haber canım nasıloldun daha iyisindir inşallah yaaa şu ismi lazım değil sitenin adını desene banada ben bilmiyom sempatiksalakcinni kimmiş üye olanlar merak ettim bnde :1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…