15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

:roflol: yaaa ama benim sucum yok herkes ordaydi bi ank ablayla sen eksiktiniz :sinifsinif: sizde gelin aramiza özelden msninizi atin bana opuyorumnanaktan tabi isterseniz boshayallersmile hos hos sohbet eederiz hihoyyyt

sorunlu olmayanlarin orda olma sebebi hem merak, hemde eski üyelerin orda olmasi ama kimse KK'yi boslamicaktir daha dogrusu boslayamicaktir cünkü kk bagimlilik yapiyo :roflol:
benden tüm topiğebuyrunnnnnnnnn
iyi ki varsınız nanopuyorumnanaktan

oyyyyyyyy bebeem benim ne güzelmis buu Şeniz

.........ismi lazım değil siteyi bugün öğlenleyin misafir kullanıcıya kapattılar.öğleden evvel baktığımda açıktı kimler üye olmuş gördüm.
simdi düsünüyorum acaba gidenler bidaha geri gelmezse diye :sinifsinif:
burayi ihmal ederlerse gösteririrm onlara ben:mymeka:

Selamlarrr ne haber canım nasıloldun daha iyisindir inşallah yaaa şu ismi lazım değil sitenin adını desene banada ben bilmiyom sempatiksalakcinni kimmiş üye olanlar merak ettim bnde :1ninca:

abla yaa gereksiz bosver KK'nin yerini hic bi site tutamaz kaydirigubbakcemile2 göz yoruyo zaten orasi :sinifsinif: ama kizlar orda iste keske onlarda burda olsa

Selamlarrr ne haber canım nasıloldun daha iyisindir inşallah yaaa şu ismi lazım değil sitenin adını desene banada ben bilmiyom sempatiksalakcinni kimmiş üye olanlar merak ettim bnde :1ninca:

selam canım bugün daha iyiyim teşekkür edrim,
ismi lazım olmayan siteye girilmiyor artık,yani üye değilsen.
burda üyeliği olanın ordada üyeliği var.site bugün öğlene kadar açıktı öğlenleyin kapamışlar misafire.

birinizözelden yazın bar ismini çatlayacam benim aklımda bir tane var tesadüf görmüştüm buradan üye olanlarda vardı hatta

Bencede kim bırakabilmişki kaydirigubbakcemile3
cok pis bagimlilik yapiyo yaa pc basindan kalkamaz oldum valla :roflol:

abla bosver zaten kayda deger bisi yokkiii bitek eski sevdigim üyeler var ordaopuyorumnanaktan onun haricinde gereksiz yani :enbuyukkk:

neyse baska seylerden konussak?? ceza almayalim sonra

ooo ne güzel tertemizssiiinnn :hooray:
benimde uyarim yakinda bitcek :dance: 0 ceza 0 uyariyla tertemiz bi sicilim olcak:roflol:

ben unutma beniyi izlemeye gidiyorum, bari sonuna yetisiyim:roflol:

reklam arasinda geldiiim:roflol:
phil abla görüsürüzzzz
yaaa kizlar nerde acaba :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…