:roflol: yaaa ama benim sucum yok herkes ordaydi bi ank ablayla sen eksiktiniz :sinifsinif: sizde gelin aramiza özelden msninizi atin bana opuyorumnanaktan tabi isterseniz boshayallersmile hos hos sohbet eederiz hihoyyytsiz gidin msn de konuşun:mymeka: burayı boşlayın,sonracıma burda kimse yok mu deyasakkelime kızımmm kaç keremmm geldim baktım kimse yok şakkıdı
ank'la ben hatta madamX'de katılırsa makyaj yarışmasına oooooooo o zaman gör işte ortalık nasıl toz duman oluyordelikafadulden çevrede kimse kalmaz :roflol::roflol::roflol::roflol:
sorunlu olmayanlarin orda olma sebebi hem merak, hemde eski üyelerin orda olmasiNe bileyim yaa,sorunlu olmayanlarıda orada gördüm(
Günaydın a.s.
Ben o yüzden katılmadım yarışmaya zaten,gençlerin önünü açmak lazım sengözlerimebaksanab
şakkıdı
Selam güzellikk :))
oyyyyyyyy bebeem benim ne güzelmis buu Şeniz
simdi düsünüyorum acaba gidenler bidaha geri gelmezse diye :sinifsinif:.........ismi lazım değil siteyi bugün öğlenleyin misafir kullanıcıya kapattılar.öğleden evvel baktığımda açıktı kimler üye olmuş gördüm.
abla yaa gereksiz bosver
Selamlarrr ne haber canım nasıloldun daha iyisindir inşallah yaaa şu ismi lazım değil sitenin adını desene banada ben bilmiyom sempatiksalakcinni kimmiş üye olanlar merak ettim bnde :1ninca:
burayi birakamazlar aslaaa
Selamlarrr ne haber canım nasıloldun daha iyisindir inşallah yaaa şu ismi lazım değil sitenin adını desene banada ben bilmiyom sempatiksalakcinni kimmiş üye olanlar merak ettim bnde :1ninca:
burayi birakamazlar aslaaa
:roflol: yaaa ama benim sucum yok herkes ordaydi bi ank ablayla sen eksiktiniz :sinifsinif: sizde gelin aramiza özelden msninizi atin bana opuyorumnanaktan tabi isterseniz boshayallersmile hos hos sohbet eederiz hihoyyyt
sorunlu olmayanlarin orda olma sebebi hem merak, hemde eski üyelerin orda olmasiama kimse KK'yi boslamicaktir daha dogrusu boslayamicaktir cünkü kk bagimlilik yapiyo :roflol:
oyyyyyyyy bebeem benim ne güzelmis buu Şeniz
simdi düsünüyorum acaba gidenler bidaha geri gelmezse diye :sinifsinif:
burayi ihmal ederlerse gösteririrm onlara ben:mymeka:
abla yaa gereksiz bosverKK'nin yerini hic bi site tutamaz kaydirigubbakcemile2 göz yoruyo zaten orasi :sinifsinif: ama kizlar orda iste keske onlarda burda olsa
selam canım bugün daha iyiyim teşekkür edrim,
ismi lazım olmayan siteye girilmiyor artık,yani üye değilsen.
burda üyeliği olanın ordada üyeliği var.site bugün öğlene kadar açıktı öğlenleyin kapamışlar misafire.
cok pis bagimlilik yapiyo yaaBencedekim bırakabilmişki kaydirigubbakcemile3
abla bosver zaten kayda deger bisi yokkiiiselam canım bugün daha iyiyim teşekkür edrim,
ismi lazım olmayan siteye girilmiyor artık,yani üye değilsen.
burda üyeliği olanın ordada üyeliği var.site bugün öğlene kadar açıktı öğlenleyin kapamışlar misafire.
birinizözelden yazın bar ismini çatlayacam benim aklımda bir tane var tesadüf görmüştüm buradan üye olanlarda vardı hatta
he evet ama bosu bosunane sırıtıyon kızzz gördüm senikaydirigubbakcemile2
:roflol:buraya üye olanlar varsa o sitedir:roflol:
birinizözelden yazın bar ismini çatlayacam benim aklımda bir tane var tesadüf görmüştüm buradan üye olanlarda vardı hatta
h....başlıyor i bitiyor
he evet ama bosu bosuna
:roflol:buraya üye olanlar varsa o sitedir:roflol:
1 uyarım vardı oda bugün saat15 itibariyle bitti :hulya:
ooo ne güzel tertemizssiiinnn :hooray:
benimde uyarim yakinda bitcek :dance: 0 ceza 0 uyariyla tertemiz bi sicilim olcak:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?