benım kocam var zaten söl,imde hemen evlenem:roflol::icecream:
abla ben mersinliyim ve istanbuldan nefret ediyorum evleneli 1 sene oldu 1 senedir burdayım işte 2 küçük kardeşim var annem onları bırakıp gelemiyor okula gidiyorlar gecen hafta dedemle anneannem geldi ay anneannem agladı giderken bi kötu oldum yaslar bosaldı gözümden :sinifsinif: annem calısıyordu beni onlar buyuttu sayılır şimdide kız kardeşim unv okuyor işte buraya gelcek gezmeyehiç anlasamayız normalde 5 yas var aramızda ama kimse inanmaz benim yasıma inanmıyorlar kucuk gösteriomusum onu buyuk sanıolar
sus la ruyamda kenanımı gördum la elele tutusmusuz orda bi kız ne iş diyor kenanda diyorki evet söyle herkese ciddi düşünüyorum ilişkiye basladık fln diyorsabah kocise anlattım üstünde acık değildi ama diyokaydirigubbakcemile3
abla ben mersinliyim ve istanbuldan nefret ediyorum evleneli 1 sene oldu 1 senedir burdayım işte 2 küçük kardeşim var annem onları bırakıp gelemiyor okula gidiyorlar gecen hafta dedemle anneannem geldi ay anneannem agladı giderken bi kötu oldum yaslar bosaldı gözümden :sinifsinif: annem calısıyordu beni onlar buyuttu sayılır şimdide kız kardeşim unv okuyor işte buraya gelcek gezmeyehiç anlasamayız normalde 5 yas var aramızda ama kimse inanmaz benim yasıma inanmıyorlar kucuk gösteriomusum onu buyuk sanıolar
sus la ruyamda kenanımı gördum la elele tutusmusuz orda bi kız ne iş diyor kenanda diyorki evet söyle herkese ciddi düşünüyorum ilişkiye basladık fln diyorsabah kocise anlattım üstünde acık değildi ama diyokaydirigubbakcemile3
ank aldım mesajı,akşam oğlum gelsin haberleşiriz.
ne var la ruya gördum die öldürcek kadar cahil biriyle evlenmezdim zaten:umursamaz:sempatiksalakcinniyou ınanmıyom lan kocanamı anlattınkafamçokkarıştıallahtan adam atmamıs senı camdan asagıo:roflol::roflol:gazetelere mansettt:roflol::roflol::icecream:
izmir guzel abla ben izmir dogumluyum aslında foca ama minikken gitmişiz kimligimde bile mersin yazarinsan nerde doğup büyüdüyse kalbi orda oluyor.
bizde gemlikten ev alıp oraya yerleşmiştik ama ben yapadım.hergün dua ettim eşimin çalıştığı işyeri kapansın diye.6 sene sonra duam kabul oldu geldim istanbula.benim bütün sülalem burada.hatta o sıralar izmir tarafından iş teklifi geldi,adamcağaz benim yüzümden kabul etmedi.
olmadı la valla tam olcaktı gidioduk kociş uyandırdı sempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3kınov rüyada el elemi gezdiniz la:1shok:
başka bi şey olmadı mı:jeyyar:
benirfana neler ettm olum:icecream::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
tamam canım haberleşiriz
hahahahahah alemsin yahu sempatiksalakcinni annemde rüya görünce babamda derki hatun dötün açıkta kalmış der sempatiksalakcinni
bir gün rüyamda cüneyt arkın tam beni öpecekti herüffff uyandırdı bi kızdım ne uyandırıyon diiye ne oldu dedi cüneyt beni öpecekti senin yüzünden öpemedi dediydimmm :mymeka:
kolay gelsingidem mutfağa doğru akşam yemeği yapmaya.
ben yokken fazla kaynatmayın
ne var la ruya gördum die öldürcek kadar cahil biriyle evlenmezdim zaten:umursamaz:sempatiksalakcinni
izmir guzel abla ben izmir dogumluyum aslında foca ama minikken gitmişiz kimligimde bile mersin yazarolsun ben mersinden baska yerde yapamıyorum
olmadı la valla tam olcaktı gidioduk kociş uyandırdı sempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3
sende bendensin kanka
ne var la ruya gördum die öldürcek kadar cahil biriyle evlenmezdim zaten:umursamaz:sempatiksalakcinni
izmir guzel abla ben izmir dogumluyum aslında foca ama minikken gitmişiz kimligimde bile mersin yazarolsun ben mersinden baska yerde yapamıyorum
olmadı la valla tam olcaktı gidioduk kociş uyandırdı sempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3
sende bendensin kanka
hiç sorma 2 dk sonra hissetseydi keskemkolay gelsin
hissetmiş desenekaydirigubbakcemile3
aman desin he bilinçaltı la suna bak la bunun bilinçaltında kalacak halimi var altında ustunde yanında kalsın farketmez bana her yol parisyouuu adamm dıcek bılıncaltımım yoksaaabilmiyorumkismilekaydirigubbakcemile3
heeee vallaha rüyalrda bile rahat bırakmıyorlar bizi
dilekcim bende engelli çıkıyon ya msn de engel kaldırı yokk yada ben bulamadım sayfada
ben sileyim tekrar davet yolla ,istersen
hiç sorma 2 dk sonra hissetseydi keskem
aman desin he bilinçaltı la suna bak la bunun bilinçaltında kalacak halimi var altında ustunde yanında kalsın farketmez bana her yol parissempatiksalakcinni
sağ tıkla vardır be yoksam kapat ac tekrar ama ben ekleyememki cunkum sen listemde oluon du sana özelden atam
insan utanır ruyalarda bilem bulusuoz sarkma alsanaalsanasmilevavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
hallettim canım bende engelli çıkıyordun
insan utanır ruyalarda bilem bulusuoz sarkma alsanaalsanasmile
:lepi::lepi::lepi:
ben geldimmmmmmmmmmm
bu benım cocukluk askımdı laa sımdııı askıma asıgım :asigimlumm al senın ossun:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?