15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

you ınanmıyom lan kocanamı anlattınkafamçokkarıştıallahtan adam atmamıs senı camdan asagıo:roflol::roflol:gazetelere mansettt:roflol::roflol::icecream:

insan nerde doğup büyüdüyse kalbi orda oluyor.
bizde gemlikten ev alıp oraya yerleşmiştik ama ben yapadım.hergün dua ettim eşimin çalıştığı işyeri kapansın diye.6 sene sonra duam kabul oldu geldim istanbula.benim bütün sülalem burada.hatta o sıralar izmir tarafından iş teklifi geldi,adamcağaz benim yüzümden kabul etmedi.

kınov rüyada el elemi gezdiniz la:1shok:
başka bi şey olmadı mı:jeyyar:
benirfana neler ettm olum:icecream::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ank aldım mesajı,akşam oğlum gelsin haberleşiriz.

tamam canım haberleşiriz

hahahahahah alemsin yahu sempatiksalakcinni annemde rüya görünce babamda derki hatun dötün açıkta kalmış der sempatiksalakcinni

bir gün rüyamda cüneyt arkın tam beni öpecekti herüffff uyandırdı bi kızdım ne uyandırıyon diiye ne oldu dedi cüneyt beni öpecekti senin yüzünden öpemedi dediydimmm :mymeka:

dizi topiğinden anca çıktmsempatiksalakcinni

nerdde bu vıstıkla kendi :mymeka:
smillerini koyam gelirler:roflol::roflol::roflol::roflol:

vıstıksırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
kendi:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

you ınanmıyom lan kocanamı anlattınkafamçokkarıştıallahtan adam atmamıs senı camdan asagıo:roflol::roflol:gazetelere mansettt:roflol::roflol::icecream:
ne var la ruya gördum die öldürcek kadar cahil biriyle evlenmezdim zaten:umursamaz:sempatiksalakcinni
izmir guzel abla ben izmir dogumluyum aslında foca ama minikken gitmişiz kimligimde bile mersin yazar olsun ben mersinden baska yerde yapamıyorum
kınov rüyada el elemi gezdiniz la:1shok:
başka bi şey olmadı mı:jeyyar:
benirfana neler ettm olum:icecream::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
olmadı la valla tam olcaktı gidioduk kociş uyandırdı sempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3

sende bendensin kanka

gidem mutfağa doğru akşam yemeği yapmaya.
ben yokken fazla kaynatmayın
kolay gelsin

hissetmiş desenekaydirigubbakcemile3

heeee vallaha rüyalrda bile rahat bırakmıyorlar bizi
dilekcim bende engelli çıkıyon ya msn de engel kaldırı yokk yada ben bulamadım sayfada
ben sileyim tekrar davet yolla ,istersen

kolay gelsin

hissetmiş desenekaydirigubbakcemile3
hiç sorma 2 dk sonra hissetseydi keskem
youuu adamm dıcek bılıncaltımım yoksaaabilmiyorumkismilekaydirigubbakcemile3
aman desin he bilinçaltı la suna bak la bunun bilinçaltında kalacak halimi var altında ustunde yanında kalsın farketmez bana her yol paris sempatiksalakcinni

heeee vallaha rüyalrda bile rahat bırakmıyorlar bizi
dilekcim bende engelli çıkıyon ya msn de engel kaldırı yokk yada ben bulamadım sayfada
ben sileyim tekrar davet yolla ,istersen

sağ tıkla vardır be yoksam kapat ac tekrar ama ben ekleyememki cunkum sen listemde oluon du sana özelden atam

hallettim canım bende engelli çıkıyordun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…