15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

know gözünaydın kardeşin geliyormuş.
bende bir ara farklı şehirde oturuyordum,kardeşlerimin geleceğini öğrendiğimde camda beklerdim vakit geçmezdi.

çıkarmazlar aslıcım çıkarmazlar,tazminat ödememek için.zorlarlar kendisi çıksın diye.ancak işte evlendiğin zaman çıkabilirsin.yaniiiii iş geliyor dayanıyorrrr koca bulmayaa. :icecream::icecream:

evlenınce nasıl oluyoooohaoldumsmilesöle bakim abaaaaa

know gözünaydın kardeşin geliyormuş.
bende bir ara farklı şehirde oturuyordum,kardeşlerimin geleceğini öğrendiğimde camda beklerdim vakit geçmezdi.
abla ben mersinliyim ve istanbuldan nefret ediyorum evleneli 1 sene oldu 1 senedir burdayım işte 2 küçük kardeşim var annem onları bırakıp gelemiyor okula gidiyorlar gecen hafta dedemle anneannem geldi ay anneannem agladı giderken bi kötu oldum yaslar bosaldı gözümden :sinifsinif: annem calısıyordu beni onlar buyuttu sayılır şimdide kız kardeşim unv okuyor işte buraya gelcek gezmeye hiç anlasamayız normalde 5 yas var aramızda ama kimse inanmaz benim yasıma inanmıyorlar kucuk gösteriomusum onu buyuk sanıolar
lan you saga derler azgın manyagggkaydirigubbakcemile3

sus la ruyamda kenanımı gördum la elele tutusmusuz orda bi kız ne iş diyor kenanda diyorki evet söyle herkese ciddi düşünüyorum ilişkiye basladık fln diyor sabah kocise anlattım üstünde acık değildi ama diyokaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…