15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

günaydınnnn seffafaa aday olmusum:1shok:
hadi beeeeeeee delikafadulden simdiden kolay gelsin olm sana:roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol: firsati kacircak göz var mi bende desene kanka :icecream: cakall seniii :jeyyar:sırnaşık şeysırnaşık şey e hadi bari yine iyisin ik günmüs sırnaşık şeysırnaşık şey kanka arada bide bi gün dinlenme payi var la delikafadulden:roflol::roflol: araya hem hasret giriyo:icecream: hemde günün yorgunlugunu atabilirsin:jeyyar::roflol::roflol:

:mymeka: höööössttt:mymeka: mesut benim olm ben olcam onun tisörtüsempatiksalakcinni

aman yarabbiii delikafadulden o tarkan miydiiii ohaoldumsmile ahh tarkaaaaaaan ahhhhaklinialirimsmile bosu bosuna gebermiom ben bu keretaya:asigim: büzdügün dudak :jeyyar: yolladigin öpücügün olayim :icecream: tarkaannnn :asigim:
kanka o asamali fotolari beni kesmez artikin :roflol::roflol: onlarin hepsi bende vardisırnaşık şeysırnaşık şey koca bi dosya yaptiydim sempatiksalakcinni her asamasi vardiaklinialirimsmile asama asama :jeyyar: düsün yaniiisırnaşık şeysırnaşık şey sonra benimki gördü :roflol: gitti bütün asamali fotolar asamasiz kalakaldim kanka :sm_confused:sırnaşık şeysırnaşık şey bu öpücüklüaklinialirimsmile hepsine bedel kankaaa la ne diyon seennnn :jeyyar::roflol::roflol:

Son düzenleme:
slm kızlarrbuyrunnnnnnnnn

kankaaa:asigim:olumunekankayizsmileŞeniz

biri bana bu msjımdan dolayı -rep vermiş:icecream:
sahi ne replik bi msj de mi
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kanka sikayet et sende alakasiz rep sonucta şakkıdı ben sikayet ettim kanka sositososito hemide msnde sikayet ettim :smiley-cool: :roflol::roflol:

iyilik kanka aksama kardeşim geliiiii
oo iyi hade gözün aydiiinn hihoyyyt kardesinde kkya üye mi bayanssulusmile

yok abla yeni değil:hulya: bi de bi not düşmüş görmeniz lazım :icecream:
delikafaduldenkanka ne yazmis la :roflol: reple yazsana bana ne yazdigini allani :roflol:geberirim yoksa meraktan sırnaşık şeysırnaşık şey

var canım atarım özelden sana

hani bana:dilcikar:

Hanibana hani bana?sempatiksalakcinni

Nasıl yani abla.Kürkünmü var yoksa?
Yoksa pembe kürk mü?:roflol::roflol:
:roflol::roflol: kanka alemsin lasırnaşık şeysırnaşık şey

lan you saga derler azgın manyagggkaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol: görende asliyi akilli uslu sancak sırnaşık şeysırnaşık şey demi la asli :jeyyar::icecream::roflol::roflol:

yapmaaa yaaa hemen evlenıncee oluyomuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
:roflol::roflol:asli'nin evlilik aski depresti:roflol::roflol:

sadece el elemi tutustunuz la :roflol: baska bisi olmadi mi dogru söyle aklinialirimsmileayy geberdimmmsırnaşık şey bide kocasina söylemis sırnaşık şeysırnaşık şey

kınov rüyada el elemi gezdiniz la:1shok:
başka bi şey olmadı mı:jeyyar:
benirfana neler ettm olum:icecream::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol: kanka kinov cok geride kalmis la :roflol: :roflol:kinooovv bakta zibindan örnek al sırnaşık şeysırnaşık şeyhatün rüyalarinda :jeyyar: anla iste:icecream:sırnaşık şeysırnaşık şey

delikafadulden amaninnnnnn :roflol::roflol: koptum yaaaaaa :roflol::roflol: peki o ne dedi sırnaşık şeysırnaşık şey gel ben seni öpem hatun :jeyyar: hatami telafi edem :jeyyar: demistir kesin :roflol::roflol:

:roflol::roflol:

ben geldimmmmmmmmmmm
bende geldiiiimm:roflol:

illa söleteceniz adamlan elele gezioz ciddiyim neyim dio sonra bana sen burda bekle gelcem dio baska bir kızlan gelio bende mal gibi kalıom bu adamlamı bişi yapam la sırnaşık şeysırnaşık şey

fıstık kardeşim uye deeel kk ya ama uye olsa hergun bir derdim varda okurdunuz sevgülüm sunu yaptı sevgülüm bunu dedi die :roflol:

geldimmmm:jeyyar:
hosgeldin sexi hatunummm:jeyyar:

illa söleteceniz adamlan elele gezioz ciddiyim neyim dio sonra bana sen burda bekle gelcem dio baska bir kızlan gelio bende mal gibi kalıom bu adamlamı bişi yapam la sırnaşık şeysırnaşık şey
delikafaduldenamaninnn :roflol:eveeet sayin seyirciler :smiley-cool: kinovun askinin bittigi an ile sizleri basbasa birakiyorumsempatiksalakcinni:roflol: demek baska bi kizla geldi heee:mymeka: tirbiyesizzz utanmaz :umursamaz: gül gibim tirnak gralicama yapilir mi nayynn buuu:mymeka: :recepivedikfstksmili: sempatiksalakcinni:roflol::roflol:

fıstık kardeşim uye deeel kk ya ama uye olsa hergun bir derdim varda okurdunuz sevgülüm sunu yaptı sevgülüm bunu dedi die :roflol:
hadi yaaaa :roflol::roflol: iyi eksin cikardi bize desene :jeyyar::roflol::eksindelisiviztiksmili: :roflol: söyle kardesine aklinialirimsmilecabikkk üye olsun cabikkk sırnaşık şeysırnaşık şey

tam buraya geldim iki satır yazayım diye oğluş geldi.
:roflol: hazir gelmisken msnede bi el atsin :roflol:ama bugün msn neyim yok :mymeka: herkes toplancak buraya:umursamaz:yayin var yayin aklinialirimsmile 5.kanala gecicez :smiley-cool::dance:

Asliii
fatmagülü izlemeye giderim sen naparsiiinnn:roflol:
hatta gittim bilesempatiksalakcinni

Son düzenleme:

aldattı beni adi herüf sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni aksama yayınmı var la delikafaduldendelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…