- 20 Mart 2008
- 142.086
- 214.237
- 1.423
- 60
hadi beeeeeeee delikafadulden simdiden kolay gelsin olm sana:roflol::roflol::roflol:günaydınnnn seffafaa aday olmusum:1shok:
:roflol::roflol: firsati kacircak göz var mi bende desene kanka :icecream: cakall seniii :jeyyar:sırnaşık şeysırnaşık şey e hadi bari yine iyisin ik günmüs sırnaşık şeysırnaşık şey kanka arada bide bi gün dinlenme payi var la delikafadulden:roflol::roflol: araya hem hasret giriyo:icecream: hemde günün yorgunlugunu atabilirsin:jeyyar::roflol::roflol:kanka o fırsat ptsve çarş. günleri var olum öğlen hocanın yanındaym nbr lanaklinialirimsmile
kaçmadı olum fırsat.fırsat beklemede:roflol::roflol::roflol:
sorun değil kankakaydirigubbakcemile2
dudaklarını büzen tarkan aklinialirimsmile:roflol:
olumunekankayizsmile
geçen gece mesut yayına yetişmemişti kanka aklinialirimsmile
koyim dedim bende nasl ama tişörtü olim ben onun besempatiksalakcinni:icecream:
a sahi bu senindi di mi :uhm::roflol::roflol::roflol::roflol:
şansıma bak :gitme::roflol::roflol:
neyse sen ol bari tişörtü :icecream::roflol::roflol::roflol:
kendinin asıldığı neyd i la bulaym koyaym aklinialirimsmile
kanka olum :mymeka:uçtun la hakkaten olum iyi bak tarkan la o :icecream::roflol::roflol:
demitim uykunuz kaçcak diye:jeyyar::roflol::roflol::roflol:
sorma kanka ama bu ne ki daha
aşamalı resmi daha hoştu laaklinialirimsmile:roflol::roflol::roflol:
kankaaa:asigim:olumunekankayizsmileŞeniz
kanka sikayet et sendebiri bana bu msjımdan dolayı -rep vermiş:icecream:
sahi ne replik bi msj de mi :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
oo iyi hade gözün aydiiinn hihoyyyt kardesinde kkya üye mi bayanssulusmileiyilik kanka aksama kardeşim geliiiii
delikafaduldenkanka ne yazmis la :roflol: reple yazsana bana ne yazdigini allani :roflol:geberirim yoksa meraktan sırnaşık şeysırnaşık şeyyok abla yeni değil:hulya: bi de bi not düşmüş görmeniz lazım :icecream:
hani bana:dilcikar:
var canım atarım özelden sana
:roflol::roflol: kanka alemsin lasırnaşık şeysırnaşık şeyHanibana hani bana?sempatiksalakcinni
Nasıl yani abla.Kürkünmü var yoksa?
Yoksa pembe kürk mü?:roflol::roflol:
:roflol::roflol: görende asliyi akilli uslu sancak sırnaşık şeysırnaşık şey demi la asli :jeyyar::icecream::roflol::roflol:lan you saga derler azgın manyagggkaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol:asli'nin evlilik aski depresti:roflol::roflol:yapmaaa yaaa hemen evlenıncee oluyomuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
sadece el elemi tutustunuz la :roflol: baska bisi olmadi mi dogru söyle aklinialirimsmileayy geberdimmmsırnaşık şey bide kocasina söylemis sırnaşık şeysırnaşık şeyabla ben mersinliyim ve istanbuldan nefret ediyorum evleneli 1 sene oldu 1 senedir burdayım işte 2 küçük kardeşim var annem onları bırakıp gelemiyor okula gidiyorlar gecen hafta dedemle anneannem geldi ay anneannem agladı giderken bi kötu oldum yaslar bosaldı gözümden :sinifsinif: annem calısıyordu beni onlar buyuttu sayılır şimdide kız kardeşim unv okuyor işte buraya gelcek gezmeyehiç anlasamayız normalde 5 yas var aramızda ama kimse inanmaz benim yasıma inanmıyorlar kucuk gösteriomusum onu buyuk sanıolar
sus la ruyamda kenanımı gördum la elele tutusmusuz orda bi kız ne iş diyor kenanda diyorki evet söyle herkese ciddi düşünüyorum ilişkiye basladık fln diyorsabah kocise anlattım üstünde acık değildi ama diyokaydirigubbakcemile3
:roflol: kanka kinov cok geride kalmis la :roflol: :roflol:kinooovv bakta zibindan örnek al sırnaşık şeysırnaşık şeyhatün rüyalarinda :jeyyar: anla iste:icecream:sırnaşık şeysırnaşık şeykınov rüyada el elemi gezdiniz la:1shok:
başka bi şey olmadı mı:jeyyar:
benirfana neler ettm olum:icecream::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
delikafadulden amaninnnnnn :roflol::roflol: koptum yaaaaaa :roflol::roflol: peki o ne dedi sırnaşık şeysırnaşık şey gel ben seni öpem hatun :jeyyar: hatami telafi edem :jeyyar: demistir kesin :roflol::roflol:
tamam canım haberleşiriz
hahahahahah alemsin yahu sempatiksalakcinni annemde rüya görünce babamda derki hatun dötün açıkta kalmış der sempatiksalakcinni
bir gün rüyamda cüneyt arkın tam beni öpecekti herüffff uyandırdı bi kızdım ne uyandırıyon diiye ne oldu dedi cüneyt beni öpecekti senin yüzünden öpemedi dediydimmm :mymeka:
:roflol::roflol:dizi topiğinden anca çıktmsempatiksalakcinni
nerdde bu vıstıkla kendi :mymeka:
smillerini koyam gelirler:roflol::roflol::roflol::roflol:
vıstıksırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
kendi:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ben geldimmmmmmmmmmm
ablaaaaaaaaa ŞeniznabeeerrŞeniz ay sanada gec yazdim sempatiksalakcinni ama iki saatte ancak bitti :roflol::roflol: bütün suc sizde:roflol::roflol:fıssstıkkkkkkkkkkkk
sadece el elemi tutustunuz la :roflol: baska bisi olmadi mi dogru söyle aklinialirimsmileayy geberdimmmsırnaşık şey bide kocasina söylemis sırnaşık şeysırnaşık şey
:roflol: kanka kinov cok geride kalmis la :roflol: :roflol:kinooovv bakta zibindan örnek al sırnaşık şeysırnaşık şeyhatün rüyalarinda :jeyyar: anla iste:icecream:sırnaşık şeysırnaşık şey
hosgeldin sexi hatunummm:jeyyar:geldimmmm:jeyyar:
delikafaduldenamaninnn :roflol:eveeet sayin seyirciler :smiley-cool: kinovun askinin bittigi an ile sizleri basbasa birakiyorumsempatiksalakcinni:roflol: demek baska bi kizla geldi heee:mymeka: tirbiyesizzz utanmaz :umursamaz: gül gibim tirnak gralicama yapilir mi nayynn buuu:mymeka: :recepivedikfstksmili: sempatiksalakcinni:roflol::roflol:illa söleteceniz adamlan elele gezioz ciddiyim neyim dio sonra bana sen burda bekle gelcem dio baska bir kızlan gelio bende mal gibi kalıom bu adamlamı bişi yapam lasırnaşık şeysırnaşık şey
hadi yaaaa :roflol::roflol: iyi eksin cikardi bize desene :jeyyar::roflol::eksindelisiviztiksmili: :roflol: söyle kardesine aklinialirimsmilecabikkk üye olsun cabikkk sırnaşık şeysırnaşık şeyfıstık kardeşim uye deeel kk ya ama uye olsa hergun bir derdim varda okurdunuz sevgülüm sunu yaptı sevgülüm bunu dedi die :roflol:
:roflol: hazir gelmisken msnede bi el atsin :roflol:ama bugün msn neyim yok :mymeka: herkes toplancak buraya:umursamaz:yayin var yayin aklinialirimsmile 5.kanala gecicez :smiley-cool::dance:tam buraya geldim iki satır yazayım diye oğluş geldi.
hosgeldin sexi hatunummm:jeyyar:
delikafaduldenamaninnn :roflol:eveeet sayin seyirciler :smiley-cool: kinovun askinin bittigi an ile sizleri basbasa birakiyorumsempatiksalakcinni:roflol: demek baska bi kizla geldi heee:mymeka: tirbiyesizzz utanmaz :umursamaz: gül gibim tirnak gralicama yapilir mi nayynn buuu:mymeka: :recepivedikfstksmili: sempatiksalakcinni:roflol::roflol:
hadi yaaaa :roflol::roflol: iyi eksin cikardi bize desene :jeyyar::roflol::eksindelisiviztiksmili: :roflol: söyle kardesine aklinialirimsmilecabikkk üye olsun cabikkk sırnaşık şeysırnaşık şey
:roflol: hazir gelmisken msnede bi el atsin :roflol:ama bugün msn neyim yok :mymeka: herkes toplancak buraya:umursamaz:yayin var yayin aklinialirimsmile 5.kanala gecicez :smiley-cool::dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?