15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

yerli malı ossun anaam da behlüle benzesin ona dibim düşüyo.bu arada fena gripim ben fazla yanaşmayın :roflol:

kızım gelince resmimi koyacak msn'e haberleşiriz delikafadulden
ama önce bakiim beni nasıl canlandıracaksınız hayalinizde şakkıdı
birazdan gelicem oğlum geldi yemek istiyorcokacimcoook

merakla bekliyoruzsempatiksalakcinni
napıyonuz bakimmm heee hiç merak etmemısınız bugun yoktummm:umursamaz:
aa merak ettk kuşum.etmez miyiz hiçolumunekankayizsmile

yerli malı ossun anaam da behlüle benzesin ona dibim düşüyo.bu arada fena gripim ben fazla yanaşmayın :roflol:

hala dibim düşüyo diyo lan:mymeka: benim o benim:mymeka:
kaç defa dicem sana:dilcikar::mymeka:
arkadaş arkadaşın asıldığına asılır mı heç:dilcikar::roflol::roflol::roflol::roflol:
geçmiş olsn balıma.s.

saol canım
hem üstüme gelme hastalıktan ne dediğimi biliyom mu ben:roflol:

kızlar oğlumun bilgisayarımdayım,benim bilgisayarımda virüs taraması yapıyor bi kaç tarama daha var işlem yapamıyorum çok ağır çalışıyor.Biraz geç giricem.

avatarımda göz görmekten sıkıldım şakkıdı

bi dahakine tüylü oğlumu koyacağım(bobi'mi)-tatlicadiarzu-
aaaa merak ettim simdiiiiii zemuszemus

Kızlar günaydın
Akasia nerelerde acep?
Neden üyeliğini iptal ettirdi bileniniz var mı?
:uhm:
hosgeldin HayyaL'm ŞenizŞeniz
Akasia üyeligini iptal ettirdi balim:gitme: sogumus deyim sana opuyorumnanaktan

Hiç düşünmedim ve istemedim evet..
ama ben özelimin en ince ayrıntısına kadar kimseye bilgi vermem,
bunuda anlamış olmalılarki merak var..
el mahkum ,gereken her şeye cevap verilecektir :))
tahmin etmistim zaten kaydirigubbakcemile2

Canlarım opuyorumnanaktan
Dün itibariyle sözlendik, herşey çok ama çoook güzeldi :asigim:
nişana son 2 gün kaldı delikafadulden
cnmmmm:asigim: hayirli olsun bebikimmmm :teytey: hadi bakalim 2 gün sonra nisanli bi hatun olcan :sm_cool:
kızlar bir şey diyim mi? şimdi farkettim öldüm gülmektenkaydirigubbakcemile3
garakız var ya bana yanlışlıkla -rep vermiş.muck yazmış basmış -repe :roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol: he abla banada eksi vermis yanlislikla :roflol::roflol: ama 100 mesajin altinda oldugu icin eksi repi sayilmiyo allahtan sempatiksalakcinni gelince söyleyelimde arti dagitcam diye eksi dagitipsempatiksalakcinni ceza almasin sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
selam kızlarr dün gece yorunluktan sızıp kalmışımmm gelemedim içim gitti valla. anammm tarkanlar behlüller havada uçuşmuş off bittim hepsineeeee
hoooooopp lmaz: agir ol olmmm :mymeka: tarkan benim aklinialirimsmile pehlülde zibinin Çok üzgünüm çoook sana baska birini bulmamiz gerek :roflol:

ohaoldumsmile kanka ne dedin seeeeeeeeeeenn akannehir yapisirim o dudaklarina mi dediiiiiiiiiiinn :mymeka: kanka ben behlüle sarkiyo muyum:mymeka: ha söyle :mymeka: sarkiyo muyum:umursamaz: o dudaklar benim aklinialirimsmile sadece benim :jeyyar: bak :mymeka: gel öp dercesine :icecream: uzatmis dudaklari benim icin :smiley-cool:
tabiside heryerinden seksülük akar :dance: sexüü sempanzem o benim boshayallersmile
:mymeka: beni bak kanka:mymeka: bidaa duymayim :mymeka: behlüle sarkarim :jeyyar: o olur heee

:roflol::roflol: bilmemmi kankasengözlerimebaksanab sen coskundan bilemsempatiksalakcinni daha sapiksin :icecream:sırnaşık şeysırnaşık şey gömlegin dügmelerinin arasindaaklinialirimsmile killar sempatiksalakcinni gördügün anda:jeyyar: is bitmistir kanka -tatlicadiarzu- :roflol:
cikar kanka cikar :roflol::roflol: onlar zaten cikartsinlar diye giyiyolar o gömlekleri delikafadulden:sapikfstksmili: sırnaşık şeysırnaşık şey

:roflol::roflol:

sizin içinbuyrunnnnnnnnn

anaammm :asigim: kankaaaaa Şeniz ben kirmizi gülü cok severiiiimm:asigim: kanka bu gifi ilk mesaja ekleyim mi:asigim: yada daha güzeli var diyosan onu ekliyim zemuszemus kanka bide nazar boncuklu gif bulsana guclubacismile topigimize nazar degmesin boshayallersmile

bana herrüf kalmadı olum çabık bişi ayarlayın baaaa:roflol:
:roflol::roflol:herifler sinirli sayida kanka napalim :sm_confused: buldugunu kapican :jeyyar: bos birakmaya gelmiyo sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

kanka bülent olmazlmaz: bülent olmaaaaaaaaaaaaaaaazzzzlmaz: du ben bulcam ona simdi:roflol: :hulya:

gecekuşum sen nasılsın canım opuyorumnanaktan
bu kızlar sana herüff bırakmadılar,yamaym bunlar yamyam :roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol: ama abla sinirli sayidalar:roflol bakimdan -tatlicadiarzu-:roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol:tarkanimin duduslarini görünce birden transa gectim msndesırnaşık şey demi kanka sempatiksalakcinni topige yazcama msne yazdim sırnaşık şeysırnaşık şey zibinimda diyo kanka buraya degil topige yazcan :roflol::roflol: ama kanka napeeem fotoyu görünce kendimi kaybettim sırnaşık şeysırnaşık şey
şu resme bakınnnnnaklinialirimsmile

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ne geldi aklınıza haaaklinialirimsmile:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol:ben zaten tahmin ettiydim:smiley-cool: onun köpek oldugunulülülülülülü :roflol::roflol::roflol:

napıyonuz bakimmm heee hiç merak etmemısınız bugun yoktummm:umursamaz:
bende yoktum :dilcikar: benide merak etmemisler :umursamaz:
:roflol: yerli mali mi olsun:roflol::roflol: du bi dakka düsüneyim CADIARZU immmmm CADIARZU immmmmmmmmm CADIARZU :transagecenfstksmili: immmmmmmmm sempatiksalakcinni buldum buldum bulduummm delikafadulden yerli mali buldum şakkıdı erman guzu :smiley-cool: al iste yerli mali istiyodun :roflol:al sana gül gibim türk mali sırnaşık şey

off hastiyinnn diomm erman kuzu dionnnn aslan yavrusu olsa gözüm görmes şu an ama hani bi eniştemiz olaraktan tarkan yada behlül öpseydi beni belkim iileşirdim:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…