- 5 Ocak 2010
- 13.939
- 53
- 208
:roflol::roflol:
anaammm :asigim: kankaaaaa Şeniz ben kirmizi gülü cok severiiiimm:asigim: kanka bu gifi ilk mesaja ekleyim mi:asigim: yada daha güzeli var diyosan onu ekliyim zemuszemus kanka bide nazar boncuklu gif bulsana guclubacismile topigimize nazar degmesin boshayallersmile
:roflol::roflol:herifler sinirli sayida kankanapalim :sm_confused: buldugunu kapican :jeyyar: bos birakmaya gelmiyo sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
niye bülent olmazmış aklinialirimsmilesöyle söyle çekinme yedek parçan o senin de mi itiraf et:roflol::roflol::roflol::roflol::kanka bülent olmazlmaz: bülent olmaaaaaaaaaaaaaaaazzzz lmaz: du ben bulcam ona simdi:roflol: :hulya:
:roflol: ama abla sinirli sayidalar:roflolbakimdan -tatlicadiarzu-:roflol:
:tarkanimin duduslarini görünce birden transa gectim msndesırnaşık şey demi kanka sempatiksalakcinni topige yazcama msne yazdim sırnaşık şeysırnaşık şey zibinimda diyo kanka buraya degil topige yazcan :roflol::roflol: ama kanka napeeem fotoyu görünce kendimi kaybettim sırnaşık şeysırnaşık şey
:roflol::roflol:ben zaten tahmin ettiydim:smiley-cool: onun köpek oldugunulülülülülülü :roflol::roflol::roflol:
gelmediniz gittim olum:dilcikar:biz burdayiz asil sen nerdesin:mymeka:
yaaaaaaaaa akannehir tek basima kaldim amaaaa:gitme: abla cabuk geeeeeeell:gitme:
:mymeka:
bak kuş yararm kafanı :mymeka:gözüm kimseyi görmyo diyo behlül öpsün diyo ne iş:umursamaz: hani la gözün kimseyi görmüyoduyasakkelime:mymeka:off hastiyinnn diomm erman kuzu dionnnn aslan yavrusu olsa gözüm görmes şu an ama hani bi eniştemiz olaraktan tarkan yada behlül öpseydi beni belkim iileşirdim:roflol:
slmm
selammm
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:vall bişiyim yoktu sabahtan ama bugün soğuğu yiyince eve geldim pilim bitti:1shok:
nefes alamıyom ama buna ramen burnum durmuyo tıpa taksem olcekkk:roflol:
tamam laa enişte didik hacı ne bağırıyon:uhm:
olum hastiyim enişteler bi öpsün dedik nanklava:
sizin yüzünüzden libidom da kurucak şerepsizim haaaaaa:çok üzgünüm:
len balıkçıı:jeyyar::roflol::roflol::roflol::roflol:len kuduruklarrr
vahh kuzummm hakket emrahkuşsımılı sana uygun yanem:roflol::roflol::roflol::teselli:
laa olum zıbın sabah sbah formundasın heeee:roflol:
zibinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
parnak kaldıram mı burdiyinnnnnn dieee:roflol:
parmağa gerek yok sen kendini belli ediyon:roflol::roflol::roflol::roflol:
nasıl belli ediyomakannehir barnak yerine başka bişi mi gössterdim yoksammm:roflol:
ahh kuşkafa ahh hasta hasta bi rahat durmuyon haaaadelikafadulden
len nasıl ugramıyomm delüüüalsanaalsanasmile
eskisi gibi dedim balımyerimseniben
sabah zopamı da yedim aslıdan:smiley-cool:
dikkatinizi çekerim sopa değil,zopa:roflol::roflol::roflol:
o derece sert vurdu yani:roflol::roflol::roflol:
başka bi şey derken ne mesela aklinialirimsmile:roflol::roflol:
bi göster neymiş :sm_confused:
libido tavan ha :roflol::roflol::roflol:
şaka yapıyom la alınma :1hug:
libidomu dıdınaklinialirimsmile
bakkk libido dynce nasıl gözleri açıldı namıssızınaklinialirimsmile:roflol::roflol::roflol:
aslı bi de dondurma diyeyim:icecream: hatırladın mı:roflol::roflol::roflol:
dondurma,araba :jeyyar::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
yok ben kolay kolay alınmam:roflol:
bilmem buhranlı halimle her bişeyi göstermiş olabilirim:roflol:
şu an anca kafam kadar olan bademciklerimi gösterebilirim:roflol::roflol:
hatırlamammı yarında pazar yarında araba ve dondurma varalkisalkisalkis:jeyyar::jeyyar::roflol::icecream:
aslı bak bi külah donduurma bi sen yala bi o :icecream::icecream:
külahını da bi sen ısır bi o:icecream::icecream:
dudişinin kenarında dondurma bırak tamam mı:jeyyar::roflol::roflol::roflol:
ama paket dondurma alırsanız nasl yersiniz bilememaklinialirimsmile:roflol::roflol::roflol:
koltuk kirlenmesin dikkatyasakkelime:roflol::roflol::roflol: babasıgil anlaamsn:roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?