15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

off hastiyinnn diomm erman kuzu dionnnn aslan yavrusu olsa gözüm görmes şu an ama hani bi eniştemiz olaraktan tarkan yada behlül öpseydi beni belkim iileşirdim:roflol:
heee pardon balim yaaa ohaoldumsmile gözümden kacmiiiiiiiiissss:zalakviztiksmili::mymeka: gecmis olsun la a.s. neyin var :çok üzgünüm:kiyamam ben sanaa :çok üzgünüm: bak halen tarkan diyo yaaa halen tarkan diyo yaaaaaaaaaaaa:mymeka: hasta masta dinlemem olm ben:dilcikar: oyarim allaaamaa aklinialirimsmile yok tarkan yokklmaz: tarkan benim:mymeka::dilcikar:

abla hosgeldinnnn Şeniz

vall bişiyim yoktu sabahtan ama bugün soğuğu yiyince eve geldim pilim bitti:1shok:
nefes alamıyom ama buna ramen burnum durmuyo tıpa taksem olcekkk:roflol:
tamam laa enişte didik hacı ne bağırıyon:uhm:
olum hastiyim enişteler bi öpsün dedik nanklava:
sizin yüzünüzden libidom da kurucak şerepsizim haaaaaa:çok üzgünüm:

kiyamam la ben sanaaa :çok üzgünüm: la sen diyince aklima geldi:roflol: bende hastayim olm:roflol::roflol: kardesimden bana bulasti:roflol::roflol: :roflol::roflol: :unutkanfstksmili: sempatiksalakcinni aklim nerdeyse artik unutmusun gördün mü :roflol::roflol::roflol:
ay dur :roflol::roflol:bidaha gülcem :roflol::roflol: inanmiom kendime sırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şey :hastaolduguyeniaklinagelenzalakviztiksmili: :roflol::roflol::roflol:

sana da geçmiş olsun libidsutavanyapanvıstıksmiliniöpenkuşsmili:roflol:amma uzun oldu bu smile:roflol:

hoşbulduk fıstıkcım opuyorumnanaktan

geçmiş olsun hasta mı oldun ilaç filan alıyonmmu opuyorumnanaktan

sana da geçmiş olsun libidsutavanyapanvıstıksmiliniöpenkuşsmili:roflol:amma uzun oldu bu smile:roflol:
ay sagol:roflol::roflol: hala gülüyorum yaaa:roflol::roflol::roflol:
smile bak :roflol::roflol::roflol: manyakk :roflol::roflol:

hoşbulduk fıstıkcım opuyorumnanaktan

geçmiş olsun hasta mı oldun ilaç filan alıyonmmu opuyorumnanaktan

naber ablaolumunekankayizsmile bugün topic cok sessiz boshayallersmile

ank hastayı canım teşekkür ederim libidou hastalıktan korumaya çalışıyom:roflol:
ben de gülüom valla fıstıkım güldükçe burnum coşuyo:roflol:

ne ossun ya evet kimsecikler yok bugün

eksin mi yapsak ne aklinialirimsmile:eksinaskidepresenfstksmili: sempatiksalakcinni

ank hastayı canım teşekkür ederim libidou hastalıktan korumaya çalışıyom:roflol:
ben de gülüom valla fıstıkım güldükçe burnum coşuyo:roflol:
:roflol: gel alemlere akalim kaydirigubbakcemile iki dakkada turp gibim olursun allamaa :roflol::roflol:

ben 7de kalktım:mymeka:adamı hasta etme bag zaten hemserımsın saga sesım cıkmıyı ama ilk enseyetokatsımılı yedın iştee:roflol::roflol::roflol:

ben h içi her gün 7de kalkıyom sızlanma hemşo. olum hastiyimm diom enseye tkat vurcağınaa bi çorba yapsan fena ı olurdu ahh ahhh hemmşolarda iş yokk anam:roflol:

ben h içi her gün 7de kalkıyom sızlanma hemşo. olum hastiyimm diom enseye tkat vurcağınaa bi çorba yapsan fena ı olurdu ahh ahhh hemmşolarda iş yokk anam:roflol:

ama ama benım cumartesım yok hemso neolcek nerde benim :sinifsinif sımlım: ah ahhhh:roflol:dur laa saga bı corba yapam benncokacimcoook

ama ama benım cumartesım yok hemso neolcek nerde benim :sinifsinif sımlım: ah ahhhh:roflol:dur laa saga bı corba yapam benncokacimcoook

valla bana bakın olum kpss ye gircem hem asker yolu gözlüyom. anam işte,babam işte yapayalnızım. emrahgibikaşlarınışeettirenkuşsmili:roflol:

dudakları görünce kendimi kaybettim kankasempatiksalakcinni:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
baksana herife nasl uzatmış aklinialirimsmile:dance::dance:
iyi ya al senin olsn :gitme: bi öpümlükte mi vermezsin :icecream::roflol::roflol::roflol:neyse şansımı zorlamayaym :roflol::roflol::roflol::roflol:

coşkundan daha sapık haa delikafadulden:roflol:hiç güleceğim yoktu :roflol::roflol::roflol:
kanka la bunlar elimize geçse ben coşkun,sen nuri alço olrdun filmin devamını biliyon la:teytey::dance::dance::dance::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

bi de gömleklerin üst düğmeelerini açmıyolar mııaklinialirimsmile:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bunlar adamı yoldan çıkarr
:icecream::icecream::icecream::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…