heee pardon balim yaaa ohaoldumsmile gözümden kacmiiiiiiiiissss:zalakviztiksmili::mymeka: gecmis olsun la a.s. neyin var :çok üzgünüm:kiyamam ben sanaa :çok üzgünüm: bak halen tarkan diyo yaaa halen tarkan diyo yaaaaaaaaaaaa:mymeka: hasta masta dinlemem olm ben:dilcikar: oyarim allaaamaa aklinialirimsmile yok tarkan yokkoff hastiyinnn diomm erman kuzu dionnnn aslan yavrusu olsa gözüm görmes şu an ama hani bi eniştemiz olaraktan tarkan yada behlül öpseydi beni belkim iileşirdim:roflol:
selammm
kiyamam la ben sanaaa :çok üzgünüm: la sen diyince aklima geldi:roflol: bende hastayim olm:roflol::roflol: kardesimden bana bulasti:roflol::roflol: :roflol::roflol: :unutkanfstksmili: sempatiksalakcinni aklim nerdeyse artik unutmusun gördün mü :roflol::roflol::roflol:vall bişiyim yoktu sabahtan ama bugün soğuğu yiyince eve geldim pilim bitti:1shok:
nefes alamıyom ama buna ramen burnum durmuyo tıpa taksem olcekkk:roflol:
tamam laa enişte didik hacı ne bağırıyon:uhm:
olum hastiyim enişteler bi öpsün dedik nanklava:
sizin yüzünüzden libidom da kurucak şerepsizim haaaaaa:çok üzgünüm:
heee pardon balim yaaa ohaoldumsmile gözümden kacmiiiiiiiiissss:zalakviztiksmili::mymeka: gecmis olsun la a.s. neyin var :çok üzgünüm:kiyamam ben sanaa :çok üzgünüm: bak halen tarkan diyo yaaa halen tarkan diyo yaaaaaaaaaaaa:mymeka: hasta masta dinlemem olm ben:dilcikar: oyarim allaaamaa aklinialirimsmile yok tarkan yokklmaz: tarkan benim:mymeka::dilcikar:
abla hosgeldinnnn Şeniz
vall bişiyim yoktu sabahtan ama bugün soğuğu yiyince eve geldim pilim bitti:1shok:
nefes alamıyom ama buna ramen burnum durmuyo tıpa taksem olcekkk:roflol:
tamam laa enişte didik hacı ne bağırıyon:uhm:
olum hastiyim enişteler bi öpsün dedik nanklava:
sizin yüzünüzden libidom da kurucak şerepsizim haaaaaa:çok üzgünüm:
ay sagol:roflol::roflol: hala gülüyorum yaaa:roflol::roflol::roflol:sana da geçmiş olsun libidsutavanyapanvıstıksmiliniöpenkuşsmili:roflol:amma uzun oldu bu smile:roflol:
naber ablaolumunekankayizsmile bugün topic cok sessiz boshayallersmile
hoşbulduk fıstıkcım opuyorumnanaktan
geçmiş olsun hasta mı oldun ilaç filan alıyonmmu opuyorumnanaktan
ay sagol:roflol::roflol: hala gülüyorum yaaa:roflol::roflol::roflol:
smile bak :roflol::roflol::roflol: manyakk :roflol::roflol:
naber ablaolumunekankayizsmile bugün topic cok sessiz boshayallersmile
eksin mi yapsak ne aklinialirimsmile:eksinaskidepresenfstksmili: sempatiksalakcinni
ne ossun ya evet kimsecikler yok bugün
:roflol: gel alemlere akalim kaydirigubbakcemile iki dakkada turp gibim olursun allamaa :roflol::roflol:ank hastayı canım teşekkür ederim libidou hastalıktan korumaya çalışıyom:roflol:
ben de gülüom valla fıstıkım güldükçe burnum coşuyo:roflol:
hastayım valla daha da uyurdum ama sıkıldım yatakta 11de kalktım hem ben :roflol:
ben 7de kalktım:mymeka:adamı hasta etme bag zaten hemserımsın saga sesım cıkmıyı ama ilk enseyetokatsımılı yedın iştee:roflol::roflol::roflol:
ben h içi her gün 7de kalkıyom sızlanma hemşo. olum hastiyimm diom enseye tkat vurcağınaa bi çorba yapsan fena ı olurdu ahh ahhh hemmşolarda iş yokk anam:roflol:
ama ama benım cumartesım yok hemso neolcek nerde benim :sinifsinif sımlım: ah ahhhh:roflol:dur laa saga bı corba yapam benncokacimcoook
valla bana bakın olum kpss ye gircem hem asker yolu gözlüyom. anam işte,babam işte yapayalnızım. emrahgibikaşlarınışeettirenkuşsmili:roflol:
ohaoldumsmile kanka ne dedin seeeeeeeeeeenn akannehir yapisirim o dudaklarina mi dediiiiiiiiiiinn :mymeka: kanka ben behlüle sarkiyo muyum:mymeka: ha söyle :mymeka: sarkiyo muyum:umursamaz: o dudaklar benim aklinialirimsmile sadece benim :jeyyar: bak :mymeka: gel öp dercesine :icecream: uzatmis dudaklari benim icin :smiley-cool:
tabiside heryerinden seksülük akar :dance: sexüü sempanzem o benim boshayallersmile
:mymeka: beni bak kanka:mymeka: bidaa duymayim :mymeka: behlüle sarkarim :jeyyar: o olur heee
:roflol::roflol: bilmemmi kankasengözlerimebaksanab sen coskundan bilemsempatiksalakcinni daha sapiksin :icecream:sırnaşık şeysırnaşık şey gömlegin dügmelerinin arasindaaklinialirimsmile killar sempatiksalakcinni gördügün anda:jeyyar: is bitmistir kanka -tatlicadiarzu- :roflol:
cikar kanka cikar :roflol::roflol: onlar zaten cikartsinlar diye giyiyolar o gömlekleri delikafadulden:sapikfstksmili: sırnaşık şeysırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?