15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

Geçmi olsun zhebanicim

ne haber madam ne oldu şeffaf odada sen olacaktın hani Şeniz

mapısçı birlikleri nirdesiniz
koğuş kalkkkkkaydirigubbakcemile3

merhaba arkadaşlar ...
zhebani ,geçmiş olsunn:gitme:

selam nilcimm ne haber canım tebrik ediyorum seni yarışmadan dolayı makyaj süperdi ama Şeniz

ablaaaaaaaa delikafadulden begendin mi ciddennnnnnnn:kedi: hersey sizin icin opuyorumnanaktansempatiksalakcinni begenmedigin biyeri varsa söylede düzeltiyimaklinialirimsmile dahada cücel olsun :smiley-cool:

iş iş ablaaa bulmadım cıkmıyom yaaa cok bunldım bidee herseydennn sabah yataktan kalkasım gelmıyooo:çok üzgünüm:
kalkma sende :smiley-cool: olm kendini zorla attir aklinialirimsmile canin ne zaman isterse o zaman gi surdan bi kurtulsaydin bilmiyorumkismile

:roflol: kanka nerdesin laaaaa :mymeka: iki gündür öldüm sensizlikten :çok üzgünüm: bi insan bu kadanda ihmal edilmezki ama mafoldumben
neyse sonunda geldinyahihoyyytacisini cikartiriz bugün artik :jeyyar:

pc im deli etti beni yaa:mymeka:
hastayım kuzu ya:gitme:

sen naslsn özledim seniŞeniz
kanka sende mi hastasin :1shok: noluyo la bize benneyaptımki hepimiz hastayiz kafamçokkarıştı bende hastayim kanka :2: hem grip :2:hemde :kedi: anla iste :1ninca:sırnaşık şey
gecmis olsun kanka :1hug:

:roflol: kanka begendin mi dogruyu söyle bak Çok üzgünüm çoook begenmedigin yerleri söyle la kaydirigubbakcemile hakkaten kknin en cilgin topigi :roflol:en cilgin en güzel topigi :smiley-cool: nede olsa bizim topigimiz bayanssulusmile dimi ama :lepi:
kanka eklemem mi hiiiccc olumunekankayizsmile sen özel olarak gif arican bulcanda ben eklemicem :umursamaz:
kanka bakale ben bu kismi begenmiom laaa bilmiyorumkismile

sence nasil bilmiyorumkismile bi degisiklik yapsak mi burayada sempatiksalakcinni iki gündür soruom kimse cvp vermiyo :sm_confused: begendikleri icin mi acaba :smiley-cool: ama ben bu kismi hic begenmiorum :1ninca:
he bide su hosgeldiniz gifinin daha güzeli var mi la elinde de hele aklinialirimsmile

he geldi geldi sonunda :dance: uyusuk kiz kardesimi evlendirip gelcem dedi gelemedi hala sırnaşık şey adi üstünde u-yu-suk
uyusuk naaako sırnaşık şeysırnaşık şey

:roflol: kesin cildirmissindir giremeyince :roflol::roflol: kazen sen gireme diye bisiler yapmis olmasin kanka aklinialirimsmilesırnaşık şey

abla ben KK'ya takilmaya basladigim ilk günden itibaren bagimli oldum :1ninca: bu herkeste böyle oluyo sempatiksalakcinni yeni olmakla bi alakasi yokgamyoncuiremsu aksine yeni olunca dahada cok giresi geliyo insanin sırnaşık şeysırnaşık şey

mapısçı birlikleri nirdesiniz
koğuş kalkkkkkaydirigubbakcemile3

merhaba arkadaşlar ...
zhebani ,geçmiş olsunn:gitme:
ooooo sexiii hatunum gelmisssssssssssssss:jeyyar: hihoyyyt
bize gecmis olsun yok mu :çok üzgünüm: nerdeyse hepimiz hastayiz ya sırnaşık şeysırnaşık şey

bende adaydım amma en sonkı tablodan sonra bakmadım hıcc durumaa b enımkı vahımdıı:roflol:
:roflol::roflol: niye bakmadin laaa:roflol::roflol:

sen arkını destekledınmı serepsizzz:mymeka::mymeka::mymeka:

merhabaa...buyrunnnnnnnnn
phelimon ablam,ekledim yine yarışma makyajının farklı resimlerini ....:jeyyar:

madam x -zhebani-aslı var mı unuttuğum onu dacokacimcoook
anammmmm delikafadulden dogru senin topige ucucam simdi
zhebani konu açmışsın canım,
yazmaya çalıştım ama yazamadım.
ne konusu acmis bilmiyorumkismile
fıstıkkkkk merhaba opuyorumnanaktan
fıstıkkkk hoşçakal opuyorumnanaktan
abla merhabaaa opuyorumnanaktan
abla nereyeeeee :gitme:

alooooo selamlar binin züpürgeme atta götüreyim sizleri kaydirigubbakcemile2

slmmmm nereye götürcen abla :jeyyar:

atla gidiyoz hemen dondurmada alcemm sana :icecream:

kızzz valla güzel olmuş yeniden canlandı işte :lepi: ne güzelll Şeniz

yok ya ben ilk üye olduğumda kimseyi tanımıyordum hemen iptal ettirmek istemiştim üyeliğimi eşimde yok olmaz dedi hemde bilgisaray bilgin çoğalır demişti bana ayyy iyiki onu dinlemişim sizleri tanıdım burada ne güzel olumunekankayizsmile haaaaaa birde bana sen erkeksin demişlerdi yahuuuu ne erkeğim ama hala sızıyom içlere kimse anlamıyor sempatiksalakcinni

anammmmm delikafadulden dogru senin topige ucucam simdi

ne konusu acmis bilmiyorumkismile
abla merhabaaa opuyorumnanaktan
abla nereyeeeee :gitme:

slmmmm nereye götürcen abla :jeyyar:

buluruz bir yer yaaa

zhebani konu açmışsın canım,
yazmaya çalıştım ama yazamadım.
istediğin zman yz ablacımopuyorumnanaktan

alooooo selamlar binin züpürgeme atta götüreyim sizleri kaydirigubbakcemile2

ekşın varsa vıp müştrinim ablaaklinialirimsmile aşağısı kurarmaz vip olcem

sorma kanka giremedim bi türlü geberdm meraktan boshayallersmile
girebilsem girmezmiyim :gitme: bilmiyon mu la beni:mymeka:
çıkartacaz tabi olum gelin gece:icecream::icecream::roflol::jeyyar:

hastaym kanke :sinifsinif: heeç halim yokmirmirmirmir
hocaya bile gitmedim düşün:jeyyar::roflol::roflol:
makkajda yapmadm süslenemddimbayanssulusmile düşün la hastaym:roflol:

ço beğendim kanka fotolarımızı da eklemişsn manyaksn olum :roflol::roflol:
hoşgeldini gifi hımmCADIARZU bi arayamkanka
:smiley-cool:
:roflol: kesin cildirmissindir giremeyince :roflol::roflol: kazen sen gireme diye bisiler yapmis olmasin kanka aklinialirimsmilesırnaşık şey

sorma kanka tüm forumlarda konu açtmsempatiksalakcinni
günlerce uğraştmm düşünün nasl çıldırdm
:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…