- 20 Mart 2008
- 142.091
- 214.249
- 1.423
- 60
Geçmi olsun zhebanicim
mapısçı birlikleri nirdesiniz
koğuş kalkkkkkaydirigubbakcemile3
merhaba arkadaşlar ...
zhebani ,geçmiş olsunn:gitme:
tşk ederim ank .ablam ...a.s.
şeffaf oda da kim var ki :uhm:
tşk ederim ank .ablam ...a.s.
şeffaf oda da kim var ki :uhm:
alooooo selamlarbinin züpürgeme atta götüreyim sizleri kaydirigubbakcemile2
ablaaaaaaaa delikafadulden begendin mi ciddennnnnnnn:kedi: hersey sizin icin opuyorumnanaktansempatiksalakcinni begenmedigin biyeri varsa söylede düzeltiyimaklinialirimsmile dahada cücel olsun :smiley-cool:
Günaydınnnn şekerlerrr iyi haftalar hepinize Şeniz
Kızzzz vıstık başlık değişmiş :lepi: ne kadann mikemmmellll olmuş loooooo delikafadulden teprikkkk koyuyom sağaaaaaa alkisalkisalkis efferin kızzzzz sırnaşık şey sırnaşık şeyŞeniz
kalkma sende :smiley-cool: olm kendini zorla attir aklinialirimsmile canin ne zaman isterse o zaman giiş iş ablaaa bulmadım cıkmıyom yaaa cok bunldım bidee herseydennn sabah yataktan kalkasım gelmıyooo:çok üzgünüm:
:roflol: kanka nerdesin laaaaa :mymeka: iki gündür öldüm sensizlikten :çok üzgünüm: bi insan bu kadanda ihmal edilmezki ama mafoldumben
kızlar girebildim kkya:dance::dance::dance::dance::dance:
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::teytey::teytey:
nedüşük çenenniz var la:dilcikar:
1122 de kaldm okuycam şimdi:smiley-cool:
yemek yiycem şimdi:icecream:nazar
bugün her yerim ağrıyo :gitme: nazar oldum nazar:sinifsinif:
süs püs o biçim gittim iyyidim ya şimdi :gitme:gitmedim fiziğe
grip mi olcam la yoksa
ya da adetim yakın:çok üzgünüm:
her neyse burdayım la:dance::dance::dance::dance:
rorofda koyam:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
zemuszemuszemuszemus ohhh tüm gün kkdaym girebilirsem tabiboshayallersmile
:icecream::icecream::icecream::icecream:
kanka sende mi hastasin :1shok: noluyo la bize benneyaptımki hepimiz hastayiz kafamçokkarıştı bende hastayim kanka :2: hem grip :2:hemde :kedi: anla iste :1ninca:sırnaşık şeypc im deli etti beni yaa:mymeka:
hastayım kuzu ya:gitme:
sen naslsn özledim seniŞeniz
:roflol: kanka begendin mi dogruyu söyle bak Çok üzgünüm çoook begenmedigin yerleri söyle la kaydirigubbakcemile hakkaten kknin en cilgin topigi :roflol:en cilgin en güzel topigi :smiley-cool: nede olsa bizim topigimiz bayanssulusmile dimi ama :lepi::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kanka topiğe ne yapmışsn la süper olmmuşşşolumunekankayizsmile
çatlaksn olum:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kknın en çılgın topiğidelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
kanka resimleri eklemişsin çok mutlu oldm:1hug:
çatlak:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
niko garısıda gelmiş ŞenizŞenizŞeniz
gel gel niko nerdesin şerepsiz:mymeka::mymeka::mymeka:
hıı:mymeka: insan2 dakkada olsa girmez mi:mymeka::mymeka::mymeka:
pisliksin kanka:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
nasl seviyorm sizi yaa:asigim::asigim::asigim:
__fstk .!.:iveeeeeeeeeeeeettttaklinialirimsmile benim biricik mapisdas kankalariiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm olumunekankayizsmile
düsündüüüüük boshayallersmile tasindiiiiiiiik
dedikkkii biz mapisdas kankalarinin niye bi topigi yok :gitme:
farkli farkli topiclere dagildik geyik yapamaz olduk mafoldumben
amaaaaaa aklinialirimsmile yeter artikin bu kadann hasrett:umursamaz: tak etti canima :mymeka:en sonunda sizsizlikten cinnet gecirecem o olacak:umursamaz:
:roflol: kesin cildirmissindir giremeyince :roflol::roflol: kazen sen gireme diye bisiler yapmis olmasin kanka aklinialirimsmilesırnaşık şeyproxy üzerinden girmeyi denedim olmadımirmirmirmir
kazene mail attm olmadıbenneyaptımki
sistemi geri yükledim olmadı:sm_confused:
dns ayarlarını değiştim olmadı:sm_confused:
her yolu denedim sizin için
kazen sistemin ne güvenliymiş yaa:smiley-cool:
yanlış bi şey yapmdmyeminle bak yapsam söyler miyim yoosırnaşık şeysırnaşık şey
aama niye giremedim hala merak ediyorm:uhm:
bu sabah bi googledan girdim ve başardm:hooray: :hooray: :dance::dance:
abla ben KK'ya takilmaya basladigim ilk günden itibaren bagimli oldum :1ninca: bu herkeste böyle oluyo sempatiksalakcinni yeni olmakla bi alakasi yokgamyoncuiremsu aksine yeni olunca dahada cok giresi geliyo insanin sırnaşık şeysırnaşık şeyevet canım bizler buraya ne kadar alışmışız,gerçi benim fazla değil üye olmam ama bende buraya girmezsem sıkılıyorum.dışarı çıktığımızdada hemen eve gelmek istiyorum.evde iş yaparkende zaman,zaman bakıyorum.biraz elişi yapmam lazım .yarın açmam kk. yı diyorum ama sabah olunca dayanamıyorum.
bende sizleri çooook seviyorum.
ooooo sexiii hatunum gelmisssssssssssssss:jeyyar: hihoyyytmapısçı birlikleri nirdesiniz
koğuş kalkkkkkaydirigubbakcemile3
merhaba arkadaşlar ...
zhebani ,geçmiş olsunn:gitme:
:roflol::roflol: niye bakmadin laaa:roflol::roflol:bende adaydım amma en sonkı tablodan sonra bakmadım hıcc durumaa b enımkı vahımdıı:roflol:
ooooo sexiii hatunum gelmisssssssssssssss:jeyyar: hihoyyyt
bize gecmis olsun yok mu :çok üzgünüm: nerdeyse hepimiz hastayiz ya sırnaşık şeysırnaşık şey
:roflol::roflol: niye bakmadin laaa:roflol::roflol:
anammmmm delikafadulden dogru senin topige ucucam simdimerhabaa...buyrunnnnnnnnn
phelimon ablam,ekledim yine yarışma makyajının farklı resimlerini ....:jeyyar:
madam x -zhebani-aslı var mı unuttuğum onu dacokacimcoook
ne konusu acmis bilmiyorumkismilezhebani konu açmışsın canım,
yazmaya çalıştım ama yazamadım.
abla merhabaaa opuyorumnanaktanfıstıkkkkk merhabaopuyorumnanaktan
fıstıkkkk hoşçakalopuyorumnanaktan
slmmmm
hemen hemen
ablaaaaaaaa delikafadulden begendin mi ciddennnnnnnn:kedi: hersey sizin icin opuyorumnanaktansempatiksalakcinni begenmedigin biyeri varsa söylede düzeltiyimaklinialirimsmile dahada cücel olsun :smiley-cool:
kalkma sende :smiley-cool: olm kendini zorla attir aklinialirimsmile canin ne zaman isterse o zaman gisurdan bi kurtulsaydin bilmiyorumkismile
abla ben KK'ya takilmaya basladigim ilk günden itibaren bagimli oldum :1ninca: bu herkeste böyle oluyo sempatiksalakcinni yeni olmakla bi alakasi yokgamyoncuiremsu aksine yeni olunca dahada cok giresi geliyo insanin sırnaşık şeysırnaşık şey
anammmmm delikafadulden dogru senin topige ucucam simdi
ne konusu acmis bilmiyorumkismile
abla merhabaaa opuyorumnanaktan
abla nereyeeeee :gitme:
slmmmmnereye götürcen abla :jeyyar:
istediğin zman yz ablacımopuyorumnanaktanzhebani konu açmışsın canım,
yazmaya çalıştım ama yazamadım.
ekşın varsa vıp müştrinim ablaaklinialirimsmile aşağısı kurarmaz vip olcem
:roflol: kanka nerdesin laaaaa :mymeka: iki gündür öldüm sensizlikten :çok üzgünüm: bi insan bu kadanda ihmal edilmezki ama mafoldumben
neyse sonunda geldinyahihoyyytacisini cikartiriz bugün artik :jeyyar:
kanka sende mi hastasin :1shok: noluyo la bize benneyaptımki hepimiz hastayiz kafamçokkarıştı bende hastayim kanka :2: hem grip :2:hemde :kedi: anla iste :1ninca:sırnaşık şey
gecmis olsun kanka :1hug:
:roflol: kanka begendin mi dogruyu söyle bak Çok üzgünüm çoook begenmedigin yerleri söyle la kaydirigubbakcemile hakkaten kknin en cilgin topigi :roflol:en cilgin en güzel topigi :smiley-cool: nede olsa bizim topigimiz bayanssulusmile dimi ama :lepi:
kanka eklemem mi hiiiccc olumunekankayizsmile sen özel olarak gif arican bulcanda ben eklemicem :umursamaz:
kanka bakale ben bu kismi begenmiom laaa bilmiyorumkismile
sence nasil bilmiyorumkismile bi degisiklik yapsak mi burayada sempatiksalakcinni iki gündür soruom kimse cvp vermiyo :sm_confused: begendikleri icin mi acaba :smiley-cool: ama ben bu kismi hic begenmiorum :1ninca:
he bide su hosgeldiniz gifinin daha güzeli var mi la elinde de hele aklinialirimsmile
he geldi geldi sonunda :dance: uyusuk kiz kardesimi evlendirip gelcem dedi gelemedi hala sırnaşık şey adi üstünde u-yu-sukuyusuk naaako sırnaşık şeysırnaşık şey
:roflol: kesin cildirmissindir giremeyince :roflol::roflol: kazen sen gireme diye bisiler yapmis olmasin kanka aklinialirimsmilesırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?