15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

kanka elimde bi karikatür var acayip pisaklinialirimsmile
yollim mi la
kk hata veriyo yinebilmiyorumkismile

yok ekşın filan yasak artık sempatiksalakcinni hepinize oturun usulu usluu :CüvCüv: :CüvCüv:

he iyi tamam güzel olmus diyosan sorun yok:lepi:

:roflol: inanmiyorum yaaaaaaaa demek eniste sana mani olduuuu delikafadulden enisteye tesekkürlerimi ilet abla buyrunnnnnnnnnsırnaşık şeysırnaşık şey iyiki dinlemissin onu sırnaşık şey erkek mi :roflol::roflol::roflol: sen mi:roflol::roflol: sendende ne erkek olur beeee yafruum benimm naniknanik sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey naptinda erkeksin dediler anlat catlarim yoksa sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

haylaa eksin diyo yaaa lmaz: kanka 70 puanin var:mymeka: otur oturdugun yere sırnaşık şeysırnaşık şey
ank ablanin süpürgesinde tek kisilik vip koltugu var aklinialirimsmile oda bana ait :sm_cool: malum 0 puanim varda :smiley-cool: söylemesi ayip sırnaşık şey

:roflol: bilmem mi seniii :roflol:catlamissindir allah bilir ben olsam kudururum sempatiksalakcinni
inanmiyorum delikafadulden kanka sen hakkaten hastasin galiba sanirsam sempatiksalakcinnihocaya bile gitmedigine göre -tatlicadiarzu- var sende bi sorun :roflol::roflol: korkma kanka iyilesecen :teselli: aksam seni turp gibi yapcam :jeyyar::icecream::roflol:sırnaşık şey
kanka sen beni görcen :1shok: hayatimda hic olmadigim kadan paspalim anam bubamda sasirdi:1shok: diyolar kizim noldu sana sempatiksalakcinni dedim hastayim nan:mymeka: gidin bana yeni ciciler alin iyilesirim belkim :icecream: dedim:roflol: iyi demis miyim kanka :roflol: bide baktim babam elinde bi kutu makkas malzemesiynen gelmis sempatiksalakcinni ruj far fondoten krem almis :smiley-cool: sırnaşık şey

biliom kanka hemde ne manyagim sırnaşık şey bak bakalim birsürü bul ekle buraya :jeyyar:

ne forumlari la :roflol:

yollim mi la
kanka yolla bakiyim neymis o :jeyyar:
he ya sorma demin hata verdi bende delirdim iceri gidip oyalanip geldim sempatiksalakcinni

yok ekşın filan yasak artık sempatiksalakcinni hepinize oturun usulu usluu :CüvCüv: :CüvCüv:

abla ben usluyum artik :smiley-cool: zibin garisina söyle:mymeka: hala eksin derdinde:mymeka:
yanliz dün mune abladan uyari aldim sempatiksalakcinni zibin kanka hani bi hatin baci varmi uzun boylu kisa boylulara hakaret ediyoduya:mymeka: bende ona yazmistim sende rep vermissin manyaksin fln diye :roflol::roflol: hahhh iste o mesajimdan konu sahibine hakaretten uyari aldim sempatiksalakcinni didim mune abla ben hakaret etmedim ki sadece kendisiyle celistigini yazdim didim sempatiksalakcinni dedi o lafi geldigine söylemissin yalan mi:roflol: dedim tamam sustum:roflol::roflol:

anaaaaaaaaaaaa :1shok: Songül olmus FES :1shok: evet evet yanlis okumadiniz :1shok: hemide kirmizi olmusakannehir

yollim mi la

amannn sakın ha biliyon demi kendi de bir ara seksi smileyler koymuştu buraya uyarı geldi sonra akannehir

bence güzel olmuş başlıklar hiç değiştirme derimm :lepi:

heee ya sorma benide irkek sannılar ya ölsemde gam yemem artık sempatiksalakcinni niya nan çakma sarışın irkek olurdum fena mı işte :jeyyar: şöle kaytan bıyıklı neyim sırnaşık şey sırnaşık şey o zamanlar protesto topiği vardı bende kızdım :mymeka:cç.başkanlığını protesto ettim diye uyarı aldım sen misin yazan anammmm neler dediler bana varyaagamyoncuiremsu bu imzada boşuna değil yani fıstıkcımmmm turkbayragi turkbayragi

şimdide vip kavgası mı nan alsanaalsanasmile yiyin bakalım birbirinizi çokkkk keyifli :roflol: olcek uzaktan seyretmek sempatiksalakcinni :icecream: :icecream:

effferinnn sana bak usu uslu duruyon işte zibin çatlağını durdurmak lazımm kaydirigubbakcemile azacak yine o kadannn cezası var hala ekşın dioooo alsanaalsanasmile kim nan o uzun boylu hatunn :uhm:

anaaaaaaaaaaaa :1shok: Songül olmus FES :1shok: evet evet yanlis okumadiniz :1shok: hemide kirmizi olmusakannehir

evett ya sabah gördüm bende

:roflol: abla kendinin koydugu smil eccik fazla sexüüüydüüü -tatlicadiarzu- hatta asiri sexüydü diyebiliriz :jeyyar::roflol::roflol:

aynen sari erkek olarak icimden gecirdim :roflol::roflol: behlül misali :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: gaytan biyihli:jeyyar:sırnaşık şey nede yakisirdi ama sana sırnaşık şeysırnaşık şey
imzaya laf yok turkbayragi

:roflol: yok abla kankalar kavga eder mi hic :roflol::roflol: alttarafi herüf kavgasi ederiz sırnaşık şeyona sarktin buna sarkma o benim su senin gibisindensırnaşık şeysırnaşık şey o kadan yani :roflol::roflol:ay geberdimmm sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

patron gözümü korkuttu gelde uslu durma sempatiksalakcinni hemide söz verdim tamam patron uslu durcam diye:lepi: :roflol: ya bi konu vardi ilk mesajinda konu acmis hakaret fln etmis, kisa boylular uzun diye dalga geciomus onlada sudurda budurda alsanaalsanasmile bende yazdim iste bisiler sempatiksalakcinni:roflol::roflol:

ay nolduki acaba yaaaa :uhm:bi bilgin var mifisfisfis merak ettiiimm benneyaptımki

evet ya sarışın seksüüüü olurdum :lepi:ne kadannn mikemmel olurdu sempatiksalakcinni sırnaşık şey

bende gördüm fıstk'ım:teselli:

bıraktı demekki ...

sok oldum ama :sinifsinif: bi bilgin var mi nilim???
yok bebeğim ya,bende üzüldüm ama:2:
konu açılmıştı ya hani cezalarla ilgili ,
orada songül abla için olmumsuz yorum yaptığına dair bir yorum yapılmıştı..
acaba dedim ,songül abla bunu kendince sorun edip bırakmış olabilir mi diye düşünüyorum canım ...

evet ya sarışın seksüüüü olurdum :lepi:ne kadannn mikemmel olurdu sempatiksalakcinni sırnaşık şey

bıraktı demekki ...

hemide en gaytan biyihlisindan sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey cakma behlül
:jeyyar::roflol::roflol:

Hadi ben kaçıyomm görüşürüz yinee byyyyy Şeniz
aksam gel ama mutlaka :a015::a015:

hiiii evet haklisin bende hatirliyoruumm :sinifsinif: olabilir valla :bbo: hayirlisi olsun ne diyelima.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…