15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

zibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn delikafadulden kanka bu neeeeeeeeee:roflol::roflol::roflol: :roflol: ay geberdim lannnn sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey vsırnaşık şeysırnaşık şey ay biri beni tutsunnn sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey ölcem yoksa sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyinanmiom kanka manyaksin olmmm sennnn sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey azgin garuusırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

şekerkızcandy
naber canım iyimisin opuyorumnanaktan
ŞenizAblaaaaaa
kendi kankaaaaaaa
Kankaaaaa:asigim:
fıstıkkkkk merhaba opuyorumnanaktan
fıstıkkkk hoşçakal opuyorumnanaktan
sempatiksalakcinni

alooooo selamlar binin züpürgeme atta götüreyim sizleri kaydirigubbakcemile2

amannn sakın ha biliyon demi kendi de bir ara seksi smileyler koymuştu buraya uyarı geldi sonra akannehir

Böyle birşey miydi ank abla?sempatiksalakcinni

Uploaded with ImageShack.us

kızlar bu gece toplanalım mı
sağlam bi +18 yapalım olmaz mı

+23 olsun sağlam olsun.sempatiksalakcinni

Şişme pinokyo gibi kanka.sırnaşık şeysırnaşık şey
Zibin kanka manyahsın vallaha se4ndelikafadulden:roflol::roflol:

kanka manyaksin yine eklemis delikafadulden olm ya ceza alirsan :roflol::roflol:

bence +25 olsun tam olsun sempatiksalakcinni gerci zibinimla ben +25 yaptigimizda siz ohanzio olmustunuz sırnaşık şeysırnaşık şey bünyeniz kaldiramayabilüüü

:roflol::roflol: kanka sus pinokyo deme geberiom zaten sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
hemde ne manyah yaaa sırnaşık şeysırnaşık şey manyahlar manyagiiisırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

Zibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn kanka o nasıl bir karikatür öyle?:roflol::roflol::roflol:
Aysel Gürele benziyor rahmetliye sempatiksalakcinni
:roflol::roflol: :roflol::roflol:yanliz patronda karikatürü görüp
bizim gibi gülüyomus böyle :roflol: :roflol::roflol::roflol:adam bizim özelliklede zibin hakkinda ne düsünüyo acaba sırnaşık şeysırnaşık şey cok merak ediom sırnaşık şeysırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…