15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

:roflol:
hastayim bu smile
patron bunuda ekleseya smillerin arasina
:roflol: sempatikten daha sirin sunun güzellige bakin
dislere bakin ayy ne tatli yaaaaaaaaaaa:roflol:

:roflol::roflol: :sempatiksmileasikolanfstksmili: sempatiksalakcinni

sırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şey

sırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şey

sırnaşık şeysırnaşık şey
fıstlkkkkkk noli saaaa kendini kaybettin sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
sırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

selam nan nasılsınız akşama yayın var ha yaaaaaaa çok geç oluyor ama o saaate kadar kalamam ben yaaaaaaaa sempatiksalakcinni daha erkene alın yayını delikafadulden

sırnaşık şeysırnaşık şey en sevdigim smilleri birarrada görünce kendimi kaybettimm sırnaşık şeysırnaşık şey sadece delphinimi eklemedim :2: ya küserse delphinim sempatiksalakcinni o eksik kalir mi hic sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

selam nan nasılsınız akşama yayın var ha yaaaaaaa çok geç oluyor ama o saaate kadar kalamam ben yaaaaaaaa sempatiksalakcinni daha erkene alın yayını delikafadulden

:roflol: yaaa bende simdi cikip dus almak istiyorum ama her an yayin baslayabilir diye cikamiyorum

sırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şey

:smiley-cool::smiley-cool: :smiley-cool::smiley-cool: :smiley-cool: :smiley-cool: :smiley-cool::smiley-cool: :smiley-cool::smiley-cool: :smiley-cool::smiley-cool:

sırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şey

:smiley-cool::smiley-cool: :smiley-cool::smiley-cool: :smiley-cool: :smiley-cool: :smiley-cool::smiley-cool: :smiley-cool::smiley-cool: :smiley-cool::smiley-cool:

kahkahalar havada uçuyor ne güzel..ama çıkmam gerek ...
hamur mayaladım kabarmıştır.. onu açacağım..
gece görüşürüz ...opuyorumnanaktan

ank'cım ne zaman kıbrısa gidecen delikafadulden

seneya canım ya okullar açılınca gidiyorum kızla beraber yerleştirip geliyorum işte
demmeki yayın seneye kalacak sempatiksalakcinni

sen duşunu alda gel bekleriz biz sempatiksalakcinni :hulya:

seneya canım ya okullar açılınca gidiyorum kızla beraber yerleştirip geliyorum işte

Seneye mi ?sempatiksalakcinni
Şöyle bir düşndüm de kimbilir nerelerde olacağız
1 sene sonra??boshayallersmile-tatlicadiarzu-

Ank abla,phil abla
Darülacize ziyaretine gelecek misiniz?
buyrunnnnnnnnn

Fıstık iyiym kankaaasempatiksalakcinni:1hug:

kahkahalar havada uçuyor ne güzel..ama çıkmam gerek ...
hamur mayaladım kabarmıştır.. onu açacağım..
gece görüşürüz ...opuyorumnanaktan
yayin birazdan baslar ama sen gidiyosun:roflol: neyse bende gidiyim bari acil banyo yapmam lazim yoksa cildiririm

:roflol: kovuldum haaa:çok üzgünüm: :kücükemrahbakisiatanfstksmili:
sırnaşık şeysırnaşık şey
tamam gidiom o zaman:dilcikar:

Seneye mi ?sempatiksalakcinni
Şöyle bir düşndüm de kimbilir nerelerde olacağız
1 sene sonra??boshayallersmile-tatlicadiarzu-

Ank abla,phil abla
Darülacize ziyaretine gelecek misiniz?
buyrunnnnnnnnn

demi yani kimbilir nerelerde oluruz o zaman
kızımmmm çok geç saatlere kalınca bizimki kızıyor ondan yani sempatiksalakcinni
aslında istiyorum gelmeyi kısmet olursa inşallah gelirim ya

Ank ablaaaamm:1rolleyes:

Şeniz

ahanda geldi işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…