Fıstııııııkkk kankaaaaaaabayanssulusmile
selam nan nasılsınız akşama yayın var ha yaaaaaaa çok geç oluyor ama o saaate kadar kalamam ben yaaaaaaaa sempatiksalakcinni daha erkene alın yayını delikafadulden
sırnaşık şeysırnaşık şey en sevdigim smilleri birarrada görünce kendimi kaybettimm sırnaşık şeysırnaşık şey sadece delphinimi eklemedim :2: ya küserse delphinim sempatiksalakcinni o eksik kalir mi hic sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
fıstlkkkkkk noli saaaa kendini kaybettin sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
sırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
:roflol: yaaa bende simdi cikip dus almak istiyorum ama her an yayin baslayabilir diye cikamiyorum
selam nan nasılsınız akşama yayın var ha yaaaaaaa çok geç oluyor ama o saaate kadar kalamam ben yaaaaaaaa sempatiksalakcinni daha erkene alın yayını delikafadulden
ank'cım ne zaman kıbrısa gidecen delikafadulden
sırnaşık şeysırnaşık şey en sevdigim smilleri birarrada görünce kendimi kaybettimm sırnaşık şeysırnaşık şey sadece delphinimi eklemedim :2: ya küserse delphinim sempatiksalakcinni o eksik kalir mi hic sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
:roflol: yaaa bende simdi cikip dus almak istiyorum ama her an yayin baslayabilir diye cikamiyorum
Fıstık iyiym kankaaasempatiksalakcinni:1hug:
kahkahalar havada uçuyor ne güzel..ama çıkmam gerek ...
hamur mayaladım kabarmıştır.. onu açacağım..
gece görüşürüz ...opuyorumnanaktan
seneya canım ya okullar açılınca gidiyorum kızla beraber yerleştirip geliyorum işte
demmeki yayın seneye kalacak sempatiksalakcinni
sen duşunu alda gel bekleriz biz sempatiksalakcinni :hulya:
Fıstık iyiym kankaaasempatiksalakcinni:1hug:
yayin birazdan baslar ama sen gidiyosun:roflol: neyse bende gidiyim bari acil banyo yapmam lazim yoksa cildiririmkahkahalar havada uçuyor ne güzel..ama çıkmam gerek ...
hamur mayaladım kabarmıştır.. onu açacağım..
gece görüşürüz ...opuyorumnanaktan
:roflol: kovuldum haaa:çok üzgünüm: :kücükemrahbakisiatanfstksmili:
seneya canım ya okullar açılınca gidiyorum kızla beraber yerleştirip geliyorum işte
demmeki yayın seneye kalacak sempatiksalakcinni
sen duşunu alda gel bekleriz biz sempatiksalakcinni :hulya:
Seneye mi ?sempatiksalakcinni
Şöyle bir düşndüm de kimbilir nerelerde olacağız
1 sene sonra??boshayallersmile-tatlicadiarzu-
Ank abla,phil abla
Darülacize ziyaretine gelecek misiniz?buyrunnnnnnnnn
Ank ablaaaamm:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?