15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

öylemiiiii yani kim kimin içindeki sapığı çıkarttı acepppppp nan sempatiksalakcinni kendi halimde iken :hulya: sırnaşık şey sırnaşık şey tutti furitti diyommm şimdi

:roflol::roflol::roflol: yok valla siz yayin yaparken ben uslu uslu uzaktan seyrediyodum :roflol::roflol: :masumfstksmili: sempatiksalakcinni ama simdi bak millet uslu uslu durup bizi seyrediyo :roflol::roflol::roflol: nerden nereye sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey iste ne oldum degil ne olucam dicen :sacmalayanfstksmili:
bu laf ne alakaydi simdi yaaaaa :uhm: sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey aman neyse ne iste sempatiksalakcinni:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kızlar ben kaçıyom iyi geceler herkese uslu durun haaaa sempatiksalakcinni Şeniz
nereye ablaaaaaaa:jeyyar: kaydirigubbakcemile:icecream::roflol::roflol::roflol:
iyi gecelerrrr :jeyyar: :roflol::roflol::roflol:

phil abla ve vıstık ne fenasınız yaaaklinialirimsmile:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kızlar buldum bişey aynısımıydı hatırlayamadım ama anca dosyalayabildim.ismi ateşli hemşire
abla buraya eklesene sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

kaçmaaaaa kaydirigubbakcemile kocayı uyut çaktırmadan gel :roflol::roflol::roflol:
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

abla ekleeme banlanırsın +18 içerik mi:roflol:

ben kaçtm iyi gecelerŞenizŞenizolumunekankayizsmile

geldim gitcemsempatiksalakcinni
kk ne yavaş la:umursamaz:
nereye gitcen la:mymeka: kanka sen calision mu bilmiyorumkismile eger cevabin hayirsa niye erkenden yation kizzz :roflol::roflol::roflol:

phil abla ve vıstık ne fenasınız yaaaklinialirimsmile:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol: kanka sanki sen fena degilsin :roflol::roflol: icimizden ne geciyosa söylüyozz direk :icecream: fena mi :roflol::roflol::roflol:

abla ekleeme banlanırsın +18 içerik mi:roflol:

ben kaçtm iyi gecelerŞenizŞenizolumunekankayizsmile
merak ettim su smili yafff :roflol::roflol::roflol:
kanka hainsin:mymeka: mesajlarida tamamlamis simdi cevapta vermez bana:dilcikar: :roflol:

yok,yok eklemem yarı msn de veririm.aklinialirimsmile

iyi uykular canım opuyorumnanaktan
:roflol::roflol::roflol:

phil abla iyi gecelerrrrr
bende alemlere akiyim biraz aklinialirimsmile eksin var mi bi bakiyimsempatiksalakcinni

a m o n r a gacisi bugün yayin yapalim dedi gelmedi:mymeka::roflol:

pofff boshayallersmile kimse yok bende eksinlara daliyim bari sempatiksalakcinni

napmısınız olum yine dün gece hey allam yaaa allahımın sapıklarıııı tutti fruttı neydi öleeeakannehiranam yakında tasıncazda onuniçin pro olmak alazım heeee +18 ne a ben girmedım hec orayaaalaelaelaelaelaebıdaha bensızzz yayın yapmayın olum baggg asabım bozluyooo aklım burda kalıyoyyy:mymeka:vıztıkkk kankaaa yaknddaaa +18 görüşmek dilegıleeee emmeeee bunu baslatan allahıma zibinn karısı arkadan candyy ank ablamıda kattlarr sonra ben girdım en son phıl ablaaa:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…