- 20 Mart 2008
- 142.091
- 214.253
- 1.423
- 60
:roflol::roflol::roflol: yok valla siz yayin yaparken ben uslu uslu uzaktan seyrediyodum :roflol::roflol: :masumfstksmili: sempatiksalakcinni ama simdi bak millet uslu uslu durup bizi seyrediyo :roflol::roflol::roflol: nerden nereye sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey iste ne oldum degil ne olucam dicen
öylemiiiii yani kim kimin içindeki sapığı çıkarttı acepppppp nan sempatiksalakcinni kendi halimde iken :hulya: sırnaşık şey sırnaşık şey tutti furitti diyommm şimdi
kızlar ben kaçıyom iyi geceler herkese uslu durun haaaa sempatiksalakcinni Şeniz
nereye ablaaaaaaa:jeyyar: kaydirigubbakcemile:icecream::roflol::roflol::roflol:
kızlar ben kaçıyom iyi geceler herkese uslu durun haaaa sempatiksalakcinni Şeniz
abla buraya eklesene sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeykızlar buldum bişey aynısımıydı hatırlayamadım ama anca dosyalayabildim.ismi ateşli hemşire
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeykaçmaaaaa kaydirigubbakcemile kocayı uyut çaktırmadan gel :roflol::roflol::roflol:
geldim gitcemsempatiksalakcinni
kk ne yavaş la:umursamaz:
abla ekleeme banlanırsın +18 içerik mi:roflol:
ben kaçtm iyi gecelerŞenizŞenizolumunekankayizsmile
nereye gitcen la:mymeka: kanka sen calision mu bilmiyorumkismile eger cevabin hayirsa niye erkenden yation kizzz :roflol::roflol::roflol:geldim gitcemsempatiksalakcinni
kk ne yavaş la:umursamaz:
:roflol::roflol::roflol: kanka sanki sen fena degilsin :roflol::roflol: icimizden ne geciyosa söylüyozz direk :icecream: fena mi :roflol::roflol::roflol:phil abla ve vıstık ne fenasınız yaaaklinialirimsmile:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
merak ettim su smili yafff :roflol::roflol::roflol:abla ekleeme banlanırsın +18 içerik mi:roflol:
ben kaçtm iyi gecelerŞenizŞenizolumunekankayizsmile
:roflol::roflol::roflol:yok,yok eklemem yarı msn de veririm.aklinialirimsmile
iyi uykular canım opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?