- 20 Mart 2008
- 142.091
- 214.253
- 1.423
- 60
günaydınnnnnnn şekerlerrrrrr opuyorumnanaktan
napmısınız olum yine dün gece hey allam yaaa allahımın sapıklarıııı tutti fruttı neydi öleeeakannehiranam yakında tasıncazda onuniçin pro olmak alazım heeee +18 ne a ben girmedım hec orayaaalaelaelaelaelaebıdaha bensızzz yayın yapmayın olum baggg asabım bozluyooo aklım burda kalıyoyyy:mymeka:vıztıkkk kankaaa yaknddaaa +18 görüşmek dilegıleeee emmeeee bunu baslatan allahıma zibinn karısı arkadan candyy ank ablamıda kattlarr sonra ben girdım en son phıl ablaaa:roflol::roflol:
aklinialirimsmile
Gidiyorum inşallah ablaolumunekankayizsmile
günaydınnnnn canımmm neredesin
günaydınnnn kendiiiii
kızzzz gidiyon mu darülacezeye sende
candy bı gelıyo pir gıdıyoo allahımaaaaklinialirimsmileheee ablamm yakında .+18
Gidiyorum inşallah ablaolumunekankayizsmile
aklinialirimsmilesempatiksalakcinni:roflol:
selam kuzu sarmaları nasılsınızzben hastalıktan okula gidemedim yaaa
tünaydınnnnnnna.s.
gelseydin olm lülülülülülülülülülülülülülülülülülü hemde ne yayin yaptik amaaa:jeyyar: sırnaşık şeysırnaşık şeynapmısınız olum yine dün gece hey allam yaaa allahımın sapıklarıııı tutti fruttı neydi öleeeakannehiranam yakında tasıncazda onuniçin pro olmak alazım heeee +18 ne a ben girmedım hec orayaaalaelaelaelaelaebıdaha bensızzz yayın yapmayın olum baggg asabım bozluyooo aklım burda kalıyoyyy:mymeka:vıztıkkk kankaaa yaknddaaa +18 görüşmek dilegıleeee emmeeee bunu baslatan allahıma zibinn karısı arkadan candyy ank ablamıda kattlarr sonra ben girdım en son phıl ablaaa:roflol::roflol:
aklinialirimsmile
:roflol::roflol:babababa azdi bunlar diyo ohaoldumsmile:roflol: abla sende bizle beraber yayin yapmiyo muydun
günaydınnnnn canımmm neredesin
günaydınnnn aslıcım sorma ya azdı bunlar iyice +18 kısmet olacak bize oradada durmayız kesin atarlar bizi
habire yeni avlar katılıyor buraya en sonda phillll oldu gerçi biz kendimizi tutuyozda göstermiyoz dermişimmmm
günaydınnnn kendiiiii
kızzzz gidiyon mu darülacezeye sende
oyyy kiyamam sana yaaaaaaaa okulada mi gidemediiiiiiinnnn :1hug:selam kuzu sarmaları nasılsınızzben hastalıktan okula gidemedim yaaa
Şeniztünaydınnnnnnna.s.
neden kuzum hastamısın halaa
opuyorumnanaktan
evet canım malesef kurtulamadım haalaaa
tünaydın canm
:roflol::roflol:babababa azdi bunlar diyo ohaoldumsmile:roflol: abla sende bizle beraber yayin yapmiyo muyduntakkeli yayin :roflol::roflol: sen dondurmaci miydin phil abla takkeciydi :roflol::roflol::roflol:
valla yaaaa +18 bile bize az gelir :roflol: orayaa sigmayiz sırnaşık şeysırnaşık şey +25 gerek bize sırnaşık şeysırnaşık şeyanca o paklar bizi delikafadulden sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
ablaburaya bi düsen bidaha kurtulamiyobataklik gibi aklinialirimsmilecekiyoz icimize icimize sempatiksalakcinni:roflol::roflol:
oyyy kiyamam sana yaaaaaaaa okulada mi gidemediiiiiiinnnn :1hug:
Şeniz
Evet itiraf ediyorum herşey Behlül ve Zibinin yatak sahnesini koymamla başladı.boshayallersmile
Gerisi zaten çorap söküğü gibi:roflol::roflol:
Herkezin içinde bir Bihter varmış ortaya çıktısempatiksalakcinni
:roflol::roflol: bosver dinlenmen daha iyi daha cabuk iyilesirsinevet gidemedim bende hala görüntü var ses yok:roflol:
delikafadulden yatak sahnesi diyo manyakkkk :roflol::roflol:Evet itiraf ediyorum herşey Behlül ve Zibinin yatak sahnesini koymamla başladı.boshayallersmile
beklerimaklinialirimsmileyok,yok eklemem yarı msn de veririm.aklinialirimsmile
iyi uykular canım opuyorumnanaktan
nereye gitcen la:mymeka: kanka sen calision mu bilmiyorumkismile eger cevabin hayirsa niye erkenden yation kizzz :roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol: kanka sanki sen fena degilsin :roflol::roflol: icimizden ne geciyosa söylüyozz direk :icecream: fena mi :roflol::roflol::roflol:
olum o smili görsen varyadelikafadulden manyak bi şeynaniknanikmerak ettim su smili yafff :roflol::roflol::roflol:
kanka hainsin:mymeka: mesajlarida tamamlamis simdi cevapta vermez bana:dilcikar: :roflol:
:roflol::roflol::roflol:
aslı gelseydin ya olum :umursamaz: dondurmayı anlatırdn:roflol:napmısınız olum yine dün gece hey allam yaaa allahımın sapıklarıııı tutti fruttı neydi öleeeakannehiranam yakında tasıncazda onuniçin pro olmak alazım heeee +18 ne a ben girmedım hec orayaaalaelaelaelaelaebıdaha bensızzz yayın yapmayın olum baggg asabım bozluyooo aklım burda kalıyoyyy:mymeka:vıztıkkk kankaaa yaknddaaa +18 görüşmek dilegıleeee emmeeee bunu baslatan allahıma zibinn karısı arkadan candyy ank ablamıda kattlarr sonra ben girdım en son phıl ablaaa:roflol::roflol:
bende hastayım kuskiboshayallersmile geçmiş olsnselam kuzu sarmaları nasılsınızzben hastalıktan okula gidemedim yaaa
tünaydınnnnnnna.s.
Evet itiraf ediyorum herşey Behlül ve Zibinin yatak sahnesini koymamla başladı.boshayallersmile
Behlüll ve zibinnnn sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
:roflol::roflol: bosver dinlenmen daha iyi daha cabuk iyilesirsin
delikafadulden yatak sahnesi diyo manyakkkk :roflol::roflol:
15li bihterler :roflol::roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?