bende çok iyi değilim aslında ,hafta sonu eşimle balık tutmaya gittik (en sevdiğimiz şey)
ama çok fazla üşüdüm kardan bayan oldum resmen ,dişlerim tokuştu,biraz kırıklık var bende de ,havalar da bozuyor dikkat edin kızlareyvahedigeldismile
yeni çaktım bunlar başka şelerden bahseiyo:roflol:
hasta hasta ne koptum ama var yaa:roflol:
5 gündür böleyim içimdeıhlamur ağacı naneler ballalimonlar çıkcak die korkuyom. çıkcaksa muz ağacı çıksın da işe yarasın bari:roflol:
ahhh ne iyi olurdu ..olumunekankayizsmileama ben yine şu kahrolası cola mı tüketiyorumsempatiksalakcinniayy sana da geçmiş olsun canım.gel daha yeni nane limon kaynattım beraber içelimmm:içelim:
selam gecekuşu
bu aralar herkes hasta bende dahil,atlatamadım hala :2:
önce kahkaha atıyo sonra selam veriyo hey allam yaaa:roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:sana da geçmiş ossun canım sen muz ye ıhlamur seni paklamaz:roflol:
bende çok iyi değilim aslında ,hafta sonu eşimle balık tutmaya gittik (en sevdiğimiz şey)
ama çok fazla üşüdüm kardan bayan oldum resmen ,dişlerim tokuştu,biraz kırıklık var bende de ,havalar da bozuyor dikkat edin kızlareyvahedigeldismile
ablacım henüz yok ama kayınpederim almayı düşünüyor ..tekneylemi açıldınız.balık tutmak en sevdiğim şeydir.bizimde teknemiz var senelerce balığa çıkarız eşimle
önce kahkaha atıyo sonra selam veriyo hey allam yaaa:roflol:
ablacım henüz yok ama kayınpederim almayı düşünüyor ..
bize de sağolsun babamız bulaştırdı anlayacağın ...harika bi zevk ama ben balıkları oltadan çıkaramıorum tabiiohaoldumsmileyem takıyor ve atıyorum :smiley-cool:
sana da geçmiş ossun canım sen muz ye ıhlamur seni paklamaz:roflol:
kankaaa unutmamissin:asigim: Şeniz
delikafaduldendelikafadulden kanka koptum laaa sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyAslı kankasempatiksalakcinni
Evet abla yılın olayısırnaşık şeysırnaşık şey
Kanka hepimiz Bihteriizzaklinialirimsmilesırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
Kanka bahçe fantazisi hatta yastık fantazisi tavan yaptı.
Herkezin bahçelerinden garip sesler duyulmaya başlandı.sırnaşık şeysırnaşık şey
Yataklar bahçelere taşındı:roflol::roflol::roflol:
Kanka kontrolsüz güç güç değildir.
Kontrolü ve şeyi elden bırakma:roflol::roflol::roflol:
Şeyi işte kanka anla.:roflol:
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden :roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol: :roflol::roflol: kusum emin misin :roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol:boğaz ağrısına ne ii geliommuşşş fıstıkkkk
bana daa diyin olummm çok öksürüyom ben fenayımmm
bi dakkaaaaa delikafadulden bi dakkaaaadelikafadulden gülme kriziii geldiibi dakka ya nası yanidelikafaduldendelikafadulden:roflol:
anlamadın mı:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ne masumsun sen bebeğim ya:teselli:
inanma kuski bu vıstıkla aslıya sen pastil iç bebeğim:teselli:
ya da bal+limon+su kaynat iç
sabaha bi şeyin kalmaza.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?