15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

bende çok iyi değilim aslında ,hafta sonu eşimle balık tutmaya gittik (en sevdiğimiz şey)
ama çok fazla üşüdüm kardan bayan oldum resmen ,dişlerim tokuştu,biraz kırıklık var bende de ,havalar da bozuyor dikkat edin kızlareyvahedigeldismile

ayy sana da geçmiş olsun canım.gel daha yeni nane limon kaynattım beraber içelimmm:içelim:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol::roflol:

tekneylemi açıldınız.balık tutmak en sevdiğim şeydir.bizimde teknemiz var senelerdir balığa çıkarız eşimle

Son düzenleme:
tekneylemi açıldınız.balık tutmak en sevdiğim şeydir.bizimde teknemiz var senelerce balığa çıkarız eşimle
ablacım henüz yok ama kayınpederim almayı düşünüyor ..
bize de sağolsun babamız bulaştırdı anlayacağın ...harika bi zevk ama ben balıkları oltadan çıkaramıorum tabiiohaoldumsmileyem takıyor ve atıyorum :smiley-cool:

bende ilk zamanlar çıkaramıyordum,eşim çıkarırdı,sonra eşim kendin yap artık diyince bezle tutuyordum balıkları iş başa düşünce alıştım.

kankaaa unutmamissin:asigim: Şeniz
kanka hepside harika saol bebeeemmm :lepi: kanka ikinci gifi eklemistim zaten aklinialirimsmile
hadi bunada siz karar verin hangisi olsun birinciyi mi ekleyim ikinci mi dursun opuyorumnanaktan

delikafaduldendelikafadulden kanka koptum laaa sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

boğaz ağrısına ne ii geliommuşşş fıstıkkkk
bana daa diyin olummm çok öksürüyom ben fenayımmm
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden :roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol: :roflol::roflol: kusum emin misin :roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol:

bi dakkaaaaa delikafadulden bi dakkaaaadelikafadulden gülme kriziii geldii
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şey
:roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol:
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…