:roflol::roflol: :roflol::roflol: :roflol::roflol: :roflol::roflol:yeni çaktım bunlar başka şelerden bahseiyo:roflol:
hasta hasta ne koptum ama var yaa:roflol:
5 gündür böleyim içimdeıhlamur ağacı naneler ballalimonlar çıkcak die korkuyom. çıkcaksa muz ağacı çıksın da işe yarasın bari:roflol:
ayyy sende mi akannehir sanada gecmis olsun simdiden:roflol:bende çok iyi değilim aslında ,hafta sonu eşimle balık tutmaya gittik (en sevdiğimiz şey)
ama çok fazla üşüdüm kardan bayan oldum resmen ,dişlerim tokuştu,biraz kırıklık var bende de ,havalar da bozuyor dikkat edin kızlareyvahedigeldismile
öf he ya ben sen zibinim candym kuskim amonram baska hastamiz var miydi ank abla hasta miydi :roflol: nazar degdi bize nazar :1ninca:bu aralar herkes hasta bende dahil,atlatamadım hala :2:
sana da geçmiş ossun canım sen muz ye ıhlamur seni paklamaz:roflol:
anaaaaaa delikafadulden nasil tutuyodun abla yaaaaaaaaa iyyykkkk :1ninca:bende ilk zamanlar çıkaramıyordum,eşim çıkarırdı,sonra eşim kendin yap artık diyince bezle tutuyordum balıkları iş başa düşünce alıştım.
delikafadulden niyeeeeeee :roflol::roflol:yok anam ben muz sevmem aklinialirimsmile
:roflol::roflol: kari topic hangi topic balim :roflol::roflol:geldi bizim chatlak hatun,yıktı ortalığı ...:sm_cool:
wıstık teeee karşı topikten duyuom kı kahkahalarını :roflol::roflol:
geçmiş olsun sengözlerimebaksanab
cikiyo musun :a015::a015:uykuşum geldiiii mirmirmirmir
eed öyleyimdir :smiley-cool: galiba sende öylesin :roflol:takipte miyim la yoksaFstk bakıyorum gece kuşusun... sempatiksalakcinni
bugün seni mavi -tatlicadiarzu- yani kirmizi görüyorum desem :roflol::roflol::roflol: olar mi sırnaşık şeysırnaşık şeyGnotiSeavton .!.:Bugün ne renk(!) görüyorsun beni?kaydirigubbakcemile3
eed öyleyimdir :smiley-cool: galiba sende öylesin :roflol:takipte miyim la yoksasırnaşık şeysırnaşık şey
bugün seni mavi -tatlicadiarzu- yani kirmizi görüyorum desem :roflol::roflol::roflol: olar mi sırnaşık şeysırnaşık şey
belli oluyooo :roflol::roflol::roflol::roflol:Olar olar hemide çok güzel olar... sempatiksalakcinni
Hee ya seni yakın markaja aldım -tatlicadiarzu-
belli oluyooo :roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol:hayirdir ne icircen :roflol: pek bi coskun gördüm seni aklinialirimsmileSapıKınım artık ben senün... sempatiksalakcinni
Uykun yoksa gel sana birşey içireyim(!)...
:roflol::roflol:hayirdir ne icircen :roflol: pek bi coskun gördüm seni aklinialirimsmile
topigime hosgeldin olarak sana biseyler yediriyim mi-tatlicadiarzu- emret hemen donatiyim surayi :roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?