15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

napayım geziniyom öyle ne var ne yok diye olumunekankayizsmile
iyi yapmissin balim Şeniz topigi sekillendirmekle kafayi bozmus durumdayim -tatlicadiarzu- giflerden birini sec aklinialirimsmile sende ne var ne yok de hele:jeyyar:

vayyyytt beeehhhh :roflol::roflol::roflol: muzun cekim gücü senide mi cekti sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
gözüme uyku girmez oldu lülülülülülü yana yakila aramalar yapmaktayim sorma:gitme: yas tutuom yassss lilililili:zilgitcekenfstksmili: sempatiksalakcinnisırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

ya seeen aklinialirimsmile sen neyi aramaktasin :roflol:

Birincisi daha çarpıcı ve göz alıcı bence...

Senin kadar olmasa da sempatiksalakcinni
önerin icin tsk hihoyyyt
ben sustum smillerim konussun :smiley-cool: -tatlicadiarzu- sırnaşık şey :roflol: :roflol::roflol:

bende güllü olanı seçtim kaymağımŞeniz
hehh timamdir o zaman hihoyyyt
öff hastayim ama uyuyasim yok :manyakfstksmili:
sempatiksalakcinnisırnaşık şeysırnaşık şey
gece kusu olduk yaa iyi mi sırnaşık şeysırnaşık şey

phil ablaaaaaaaaaaa Şeniz muzu duydun geldin dimiiiiiiiii sırnaşık şeysırnaşık şey

ya bende yorgunumda uyuyasım yok evet boshayallersmilegece kuşlarıyız biz bayanssulusmile

Belkim uykum gelir diye açıp birşeyler okuyayım dedim,daha çok uykum kaçtı delikafadulden

Smileyler çok güzel anlattı seni bana,sen sus hep gözlerin ay pardon smileylerin konuşsun naniknanik

Kızlar bu arada, gif-imza gibi şeyleri hangi sayfalardan indiriyorsunuz, önerebileceğiniz bir link-site falan varmı?

ya bende yorgunumda uyuyasım yok evet boshayallersmilegece kuşlarıyız biz bayanssulusmile
aksam yatmaz sabah kalkmaz gelin :roflol::roflol: etiketlerimiz canlandi gözümün önünde birden :roflol::roflol: nostalji yapasim geldi giii boshayallersmile

gnoti sen imzaya çekemeyen anten taksın yaz okeymi delikafaduldensırnaşık şey

:roflol:uykuyu acmak icin cok güzel bi yöntemmis :roflol:

:roflol::roflol: ben hep susucam delphinlerim-tatlicadiarzu- yani smillerim konuscak artik sengözlerimebaksanabsırnaşık şeysırnaşık şey

gugil emmiye sor o hemen cevaplar sempatiksalakcinni:roflol:

heeee muzuuuu duydunnnn
:roflol: abla gördün mü muzun cekim gücü herkesi cekiyor -tatlicadiarzu-sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

gnoti sen imzaya çekemeyen anten taksın yaz okeymi delikafaduldensırnaşık şey
:roflol::roflol::roflol: manyakkkkkkkkk :roflol: :roflol::roflol: :roflol::roflol:

selam phili hiç gelmiyon bana :umursamaz:
kiskanma kiskanmaaaaaaaaaa naniknaniksırnaşık şeysırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…