iyi yapmissin balim Şeniz topigi sekillendirmekle kafayi bozmus durumdayim -tatlicadiarzu- giflerden birini sec aklinialirimsmile sende ne var ne yok de hele:jeyyar:napayım geziniyom öyle ne var ne yok diye olumunekankayizsmile
vayyyytt beeehhhh :roflol::roflol::roflol: muzun cekim gücü senide mi cekti sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyEfet efet fazla coştum sempatiksalakcinni
Alçolaştım nurileştim seni gece gece görünce sempatiksalakcinni
"Aaaa" dedim..."bu benimki..." :roflol:
Ne uyumuyon kıs sen, yoksam halen o rengimi aramaktasın... sırnaşık şey
önerin icin tsk hihoyyytBirincisi daha çarpıcı ve göz alıcı bence...
Senin kadar olmasa da sempatiksalakcinni
hehh timamdir o zaman hihoyyytbende güllü olanı seçtim kaymağımŞeniz
aksam yatmaz sabah kalkmaz gelin :roflol::roflol: etiketlerimiz canlandi gözümün önünde birden :roflol::roflol: nostalji yapasim geldi giii boshayallersmileya bende yorgunumda uyuyasım yok evet boshayallersmilegece kuşlarıyız biz bayanssulusmile
phil ablaaaaaaaaaaaŞeniz muzu duydun geldin dimiiiiiiiii sırnaşık şeysırnaşık şey
:roflol:uykuyu acmak icin cok güzel bi yöntemmis :roflol:Belkim uykum gelir diye açıp birşeyler okuyayım dedim,daha çok uykum kaçtı delikafadulden
Smileyler çok güzel anlattı seni bana,sen sus hep gözlerin ay pardon smileylerin konuşsun naniknanik
Kızlar bu arada, gif-imza gibi şeyleri hangi sayfalardan indiriyorsunuz, önerebileceğiniz bir link-site falan varmı?
:roflol: abla gördün mü muzun cekim gücü herkesi cekiyor -tatlicadiarzu-sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyheeee muzuuuu duydunnnn
:roflol::roflol::roflol: manyakkkkkkkkk :roflol: :roflol::roflol: :roflol::roflol:gnoti sen imzaya çekemeyen anten taksın yaz okeymi delikafaduldensırnaşık şey
kiskanma kiskanmaaaaaaaaaa naniknaniksırnaşık şeysırnaşık şeyselam phili hiç gelmiyon bana :umursamaz:
gnoti sen imzaya çekemeyen anten taksın yaz okeymi delikafaduldensırnaşık şey
eveet bu aralar erken yatıyom boshayallersmile
şimdide koca uyandırdı deprem oldu diyebilmiyorumkismile
eveet bu aralar erken yatıyom boshayallersmile
şimdide koca uyandırdı deprem oldu diyebilmiyorumkismile
neee depremmi ohaoldumsmileakannehireyvahedigeldismilenerde ne zaman olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?