15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

Ne muzu kız kendi mi başlattı olayı yoksa
Ben gitmeden bi muz olayı olmuştu da bi topicte kendim koparmıştı hepimizi

Ayy bu smileyler nolmuş böyle bir sürü kafam karıştı hep kullandıklarımı bulana dek akşam olcak :90:

valla ben de fıstığın sayesinde katıldım buraya bansızım ama gönülden mapıstaşınızım sizinkim başlattı bilmiyorum ama muz olayı doludizgin devam ediyor.evet yeni smiller geldi eski delphinimi roflolumu özledim ben de. sitede durmadan refor varbeğendim beğenmedim butonu geldi. editler yarım saat içinde kulanıylıyor

beni unuttun

bayramdan sonra asker yolu bekleyecegim bende
.

kımse yokmuuuu kızlarrrhevınımde gelmısss nasılsın kuzufıstık candy ank pil ablam angel kuşkimmm nilim zıbınımmm kalan varsaa kusura galmasın kafa bimılyonbugun müdürlee kavga ettımm saygısız heriffoff offf ama sanırım bu sefer ipler kopcakkkbu smıley benden hepınıze gelsınn

kıyamam sana yaaaa sinir oldum müdürüne valla. 15li mapısdaşlar olarak gelelim mi katliama bebem

bu ara kafam iyi değil canım kusura bakma lütfen.
asker yolu mu beklicen?
ay canım yaa beraber şafak sayrız merak etme destek oluruz biz sana

bugün haber aldim ocakta gidecekmissss :98:

daha var

sonrasi zor olcak amaaa

bu arada meraba kizlar

:82: :82: :82: :82: :82: :82: :82: :82: :82: :82: :82: :82: :82: :82: :82:

.

moralim cok bozuk alinti fln yapamicam affedin cikiyorum yarin hallederim alintilari

ay aklım fıstıkta kaldı yaa oldu ki
nilcim merhaba canım nasılsın?
iyim canım benim ...
okudum geçmişi az da olsa...
senin içinde üzüldüm ..ama herşeyde vardır bir hayır bebeğim,sıkma tatlı canını ..allah daha iyi kapılar açsın dilerim kutsal mesleğinle alakalı

fıstık anlatmaz derdini ,içine o atar o:2:
kendinde yaşar deli kız ,sen onun güçlü durduğuna bakma pek bir naif ,pek bir hassas..
umarım dermanı olmayan dert değildir...allah yardımcısı olsun onunda,zor günler yaşıyor ne yazık ki

Son düzenleme:
teşekkür ederimm nilcim yaa çok saol valla hayırlısı artık napıyım 3 yıl bekledim bu sene de olmadı seneye denicem şansımı tekrar. fısstığım benim yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…