herkeseee mutlu huzurluuuu bayramlarrr arkadaslarrr allah tek tek hepinizin gönlünden geçenleriiiniii versinnn dertlilere deva hastalara şifa versin aslıma daa en güselinden bir iş nasip etsinnn allahım hepinizi seviyorummm napisdaslı arkadaşlarımmm
uyudum ablacım su anda işteyımm
herkese iyi bayramlar canlarr bugün temizlik yapıcam akşama görüşürüz öpüyorum hepinizi
ne güzel dua etmişssin gözdecim aminnnnn:26: sana da iyi bayramlar çikolatalarımı ayır heee
hahahaha tamam çaktırmıyorumooo kendi de gelmiş naber kızaannn phil abla hoşgeldin
herkeseee mutlu huzurluuuu bayramlarrr arkadaslarrr allah tek tek hepinizin gönlünden geçenleriiiniii versinnn dertlilere deva hastalara şifa versin aslıma daa en güselinden bir iş nasip etsinnn allahım hepinizi seviyorummm napisdaslı arkadaşlarımmm
Hoşgeldin abla.:80:Nasılsın?
amin canım.sanada iyi bayramlar
hoşbulduk canımcım
iyiyim sen nasılsın?
bizde fındıkzade ye gittik geldik yollar bomboştu
hahahaha tamam çaktırmıyorumooo kendi de gelmiş naber kızaannn phil abla hoşgeldin
En güzel yol boş olan yoldur
kımse yokmuuuu kızlarrrhevınımde gelmısss nasılsın kuzu fıstık candy ank pil ablam angel kuşkimmm nilim zıbınımmm kalan varsaa kusura galmasın kafa bimılyon bugun müdürlee kavga ettımm saygısız heriff off offf ama sanırım bu sefer ipler kopcakkk bu smıley benden hepınıze gelsınn
valla ben de fıstığın sayesinde katıldım buraya bansızım ama gönülden mapıstaşınızım sizinkim başlattı bilmiyorum ama muz olayı doludizgin devam ediyor.evet yeni smiller geldi eski delphinimi roflolumu özledim ben de. sitede durmadan refor var beğendim beğenmedim butonu geldi. editler yarım saat içinde kulanıylıyor
moralim cok bozukalinti fln yapamicam affedin cikiyorum yarin hallederim alintilari
Hevin hanım oooooooo hoşgeldiniz.
İyiyim çiçeğim sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?