- 5 Ocak 2010
- 13.939
- 53
- 208
moralim cok bozukalinti fln yapamicam affedin cikiyorum yarin hallederim alintilari
iyim canım benim ...
okudum geçmişi az da olsa...
senin içinde üzüldüm ..ama herşeyde vardır bir hayır bebeğim,sıkma tatlı canını ..allah daha iyi kapılar açsın dilerim kutsal mesleğinle alakalı
fıstık anlatmaz derdini ,içine o atar o:2:
kendinde yaşar deli kız ,sen onun güçlü durduğuna bakma pek bir naif ,pek bir hassas..
umarım dermanı olmayan dert değildir...allah yardımcısı olsun onunda,zor günler yaşıyor ne yazık ki
moralim cok bozukalinti fln yapamicam affedin cikiyorum yarin hallederim alintilari
kuzucum neyın var bıtanem yaa ay neoluyo bu ara bızee benıde bu saat oldu uyku tutmadıkı yarın mesai var yaniii allah yardımcımız olsun inşallahh
slm kızlarrrr
kızlar hepinize selammmm
kuşkim çok üzülme canım.her şerde vardır bir hayır.
pil ablaa bugun bende gececı oldum mesaiyee 6 saat kaldı uyumasam daha ii:2:
selam ablacım hoşgeldin nasılsın? teşekkür ederim valla ben de öyle diyorum artık napıyım çalıştım olmadı. seneye inş.
sılaa acısada öldürmezzz benım sarkım kızlarrr mutlaka dınleyınn cok güzell sürekli dınlıyoerummm
battı balık yan gider diyorsunnnndesene yeni gelen müdürde de iş yok.
resmen dedi böle davrandıgın için huzr bırakmıcam dedı bende ceker gderım dedım zaten sonra öyle dıyıncee baktım karı gibi kıvırıyooo salakk herıfff:95::95::95:
philemon ablam- ank ablam-kırmızı donlu ablam-madam iks abam, öperim ellerinizden...
bayram gelmeden öpim ben yokum da bayrama
diğer küçükleriminde yanaklarından öperim ..
hepmize iyi bayramlar olsun inşşallah ..allah gönlümüze göre versin yarabbim
pil ablaa bugun bende gececı oldum mesaiyee 6 saat kaldı uyumasam daha ii:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?