15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

ayyyyy aşkolsun ya neden kızgın olayım rüyaydı işte
bide daha önceleride başka üyelerle rüyamda kavga bile ediyorudum sorma
burada yazamadığımı rüyamda söylüyordum
ehehehe kıyamam ablama ben yaaa ablam ben yatıom yarın görüşürüzzzz fıstık aslı hevin kırmızı donluum candym kimse yok bu gece yaa :26:

ne güzel dimi çocuklarımız büyüdüde bize arkadaş,dost sırdaş oldular.
bende 2 günür çocuklarımla bi güzel gezdik.ohhhh istanbul bayram dolayısıyla boşalmışta.

evet canım 2 gündür topiğimiz çokkkk sessiz kaldı
iyi uykular
sağol ablam
pili ablam ank ablam şimdiden bayramınızı kutluorum belki yarın gelemem neteee öpüyorum hepiniziii allah hayorlı bayramlar nasip etsin inşş evlatlarınızla eşinizle ağzınızın tadı evinizin huzuru hiç bozulmasınnn hep mutlu olun gülen gözleriniz yaş nedir bilmesin inşallah ablalarımm bnm

ehehehe kıyamam ablama ben yaaa ablam ben yatıom yarın görüşürüzzzz fıstık aslı hevin kırmızı donluum candym kimse yok bu gece yaa :26:

tamam canımiyi geceler sana tatlı rüyalarrrrr

ne güzel dimi çocuklarımız büyüdüde bize arkadaş,dost sırdaş oldular.
bende 2 günür çocuklarımla bi güzel gezdik.ohhhh istanbul bayram dolayısıyla boşalmışta.

evet ya nasıl büyüdüler bize sorsunlar demi
yok anacım nasıl kalabalıktı optimum varya iğne atsan yere düşmezti
ohhh iyi yapmışsınız vallaa

Çok teşekkürler canım benim seninde bayramın şimdiden kutlu olsun daha nice mutlu bayramlarda hep beraber olmamız dileğimle inşallah.
Bir an önce sevdiğine kavuşursun inşallah canımmm

seninde bayramın kutlu olsun canım.amin canım bide Allah sevdiklerine kavuştursun

doğru diyon bide bize sorsunlar.
demek ki millet alşveriş mağazalarındaymış
boğaz köprüsü ve ötesi bomboştu.

seninde bayramın kutlu olsun canım.amin canım bide Allah sevdiklerine kavuştursun

doğru diyon bide bize sorsunlar.
demek ki millet alşveriş mağazalarındaymış
boğaz köprüsü ve ötesi bomboştu.

mıntıka dışına çıkamadık daha ilerisini bilemiyom yanii boş deselerde yine dolu bir şehir yaaaaa

kızlarrrr iyi gecelerrrr

iyi geceler canım sanada

off nesıkıcı bir gün yaaaa fıstık da gelmemiş yine.
ank gözünaydın tekrar kızına kavuştun.
rüyana da çok güldüüm

neler aldin kanka banada yolla

Ben geldimm :79: :79:

Çok özledim sizleri yaa izisiniz dimi
hosgeldiiiiiiiiiiiiiinnn hevinimmm nasilsin özledik seni

anam nasilda rapor vermis helal kuskim sana

hayırlısı olsun canım.
valla sen gideli iyice muzcu olduk biz. her gün muz yiyoruz
görende hevin gitmeden önce muzcu degildik sancak la biz herdaim muzcuydukhalende öyleyiz

he kendi yiyemeyecegin muzu soyma yazmisti zaten bizim topicte sosis muz behlül tarkan allah ne verdiyse öyle gidiyodu iste :86: zibinim varken simdi gelmiyo zibinim eskisi kadar gece yayini yapmioruz hevinim

kanka merak etme yakinda baninda olur la daha banlanmadan mapisdas oldun iste fena mi mapis öncesi hazirlik kanke :86:

Son düzenleme:
Sorma kuşuum kardeşim geldi izine işlerimiz de çok yoğun
eve geliyorum pilim bitmiş.
Nasılsınız canım ciğerim
kankamm nasil hasret giderdiniz mi bari iki kardes

Sağol çiçeğim
Zibin aaaaaahh zibin
zibinim
hayirdir kanka niye kavga ettinn takma kafani yaaa buda gecer

bugün haber aldim ocakta gidecekmissss :98:

daha var

sonrasi zor olcak amaaa

bu arada meraba kizlar

:82: :82: :82: :82: :82: :82: :82: :82: :82: :82: :82: :82: :82: :82: :82:

.
ay sevindimm parlayanimmm :124: daha var demek gitmesine simdiden allah kavustursun bebem

bebemm nolduuuuuuuuuuuuu

canımmm ne oldu yaa

parlayan yıldızım allah kavuştursun canım şimdiden ...sağ salim kavuşun dilerim

geçe kuşum

kuzucum neyın var bıtanem yaa ay neoluyo bu ara bızee benıde bu saat oldu uyku tutmadıkı yarın mesai var yaniii allah yardımcımız olsun inşallahh

slm kızlarrrr

canımcım ne oldu neden moralin bozuk bidenem,bu gece düğüne gidecektiniz.
ne demek canım istediğin zaman yaparsın canım
seviyorum sizi yaaa :13:
özür dilerim kizlar sizi böyle merakta biraktigim icin o moral bozukluguyla yazdim iste gerci hala moralim düzelmis degil ama neyse

dügüne gittik geldik güzel gecti bi sorun yoktu eglendim baya:124:
dügünden geldikten sonra moralim yerle bir oldu cok canim sIkkIn bu can sIkIntIsI gecicek gibide degil msnden anlatirim buraya yazmak istemiyorum simdi

sılaa acısada öldürmezzz benım sarkım kızlarrr mutlaka dınleyınn cok güzell sürekli dınlıyoerummm
dinledim kanka güzel sarkiymis :97:

resmen dedi böle davrandıgın için huzr bırakmıcam dedı bende ceker gderım dedım zaten sonra öyle dıyıncee baktım karı gibi kıvırıyooo salakk herıfff:95::95::95:
allahim ya bosver la iyi olmus böyle, normal dilden anlamiyolar illa disini cikarcan peki simdi durumlar nasil :26:

özlicez cnm seni :79:
canım benim bende seni öperim yanaklarından,sizlerinde bayramınız kutlu olsun.
amin hepimiize hayırlı olsun kurban bayramımız.Allah hepimizin gönlüne göre versin.

herkese iyi bayramlar canlarr bugün temizlik yapıcam akşama görüşürüz öpüyorum hepinizi

Kendi'm, Asli'm, Nil'im, ank ablam, phil ablam, kuski'm, kirmizidonlu'm, madamiks ablam, kinov'um, amonra'm, parlayan'im, hevin'im, angel'im, ve kayip kankam zibinim
unuttugum biri varsa affola malum kafa bi milyon

hepinizde benden yasca büyüksünüz :86: o yüzden hepinizinde ellerinden öperim

dügün telasi mi :118: kizz dügün ne zaman:123: rütbende 7nci ay yaziyo
nihayet temmizlik bitti ben de bittim aama vallaçayımı aldım geldim az daha keyif yapıyım
ooo hamarat kankam benimmm
ayy vıztıgımm gelmemıs daha neoldu kuzumaa
kankam anlaticam sonra msnde

Selammmm şekerlerrrr ne haber kızım geldi dün akşam bugünde dışardaydık dolaştık biiraz ancak geldim bende herkesler iyidir umarım
cok sevindim ablacim, sonunda hasret sona erdi :124: keyfini cikarin kizinada 15lilerin slmini söyle

fıstık yok cok merak ettım zıbın yokkk nerde bunlar yaa

beni birakinda.. zibinim

hosgeldinnn ne eklicen kizzzzz ekle cok merak ettimmm :meraklifstksmili: :86:

amanin rüyaya bakkk hemde saygi durusunda durmamis rüya iste niye angel abla asker konusunda atistiginizdan olsa gerek

ayyyyy aşkolsun ya neden kızgın olayım rüyaydı işte
bide daha önceleride başka üyelerle rüyamda kavga bile ediyorudum sorma
burada yazamadığımı rüyamda söylüyordum

abla atma icine yaaa birak icinde ne varsa yaz olmazki ama böyle bak üryalarina bilem girmis :86: söyle herbiseyi kurtul ay cok güldümm

eeee hani ama:105: bisi eklicem demistin niye eklemedin ama ama ama ama ben merakimdan catlariiimmm :kücükemrahbakisiatanfstksmili: :86:

bu arada
kuskim sana faceten ark. istegi yolladim B... ile basliyo
Nil'im beni msnde eklemis ama bana bisi gelmedi :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…