ehehehe kıyamam ablama ben yaaa ablam ben yatıom yarın görüşürüzzzz fıstık aslı hevin kırmızı donluum candym kimse yok bu gece yaa :26:ayyyyy aşkolsun ya neden kızgın olayım rüyaydı işte
bide daha önceleride başka üyelerle rüyamda kavga bile ediyorudum sorma
burada yazamadığımı rüyamda söylüyordum
saol philicim optimuma gittik bugün havada çok güzeldi zaten dolaştık geldik yarında belki kadıköye gideriz dolaşmaya
nasıl sevinçli olmam benim dostum herşeyim çünkü dert ortağım çünkü
ehehehe kıyamam ablama ben yaaa ablam ben yatıom yarın görüşürüzzzz fıstık aslı hevin kırmızı donluum candym kimse yok bu gece yaa :26:
sağol ablamevet canım 2 gündür topiğimiz çokkkk sessiz kaldı
iyi uykular
ehehehe kıyamam ablama ben yaaa ablam ben yatıom yarın görüşürüzzzz fıstık aslı hevin kırmızı donluum candym kimse yok bu gece yaa :26:
ne güzel dimi çocuklarımız büyüdüde bize arkadaş,dost sırdaş oldular.
bende 2 günür çocuklarımla bi güzel gezdik.ohhhh istanbul bayram dolayısıyla boşalmışta.
sağol ablam
pili ablam ank ablam şimdiden bayramınızı kutluorum belki yarın gelemem neteee öpüyorum hepiniziii allah hayorlı bayramlar nasip etsin inşş evlatlarınızla eşinizle ağzınızın tadı evinizin huzuru hiç bozulmasınnn hep mutlu olun gülen gözleriniz yaş nedir bilmesin inşallah ablalarımm bnm
sağol ablam
pili ablam ank ablam şimdiden bayramınızı kutluorum belki yarın gelemem neteee öpüyorum hepiniziii allah hayorlı bayramlar nasip etsin inşş evlatlarınızla eşinizle ağzınızın tadı evinizin huzuru hiç bozulmasınnn hep mutlu olun gülen gözleriniz yaş nedir bilmesin inşallah ablalarımm bnm
tamam canımiyi geceler sana tatlı rüyalarrrrr
evet ya nasıl büyüdüler bize sorsunlar demi
yok anacım nasıl kalabalıktı optimum varya iğne atsan yere düşmezti
ohhh iyi yapmışsınız vallaa
seninde bayramın kutlu olsun canım.amin canım bide Allah sevdiklerine kavuştursun
doğru diyon bide bize sorsunlar.
demek ki millet alşveriş mağazalarındaymış
boğaz köprüsü ve ötesi bomboştu.
kızlarrrr iyi gecelerrrr
neler aldin kanka banada yollaselam kızlar nasılsınız?
dün o moral bozukluğu ile lışverişe verdim kendimi.ciciler aldım da az bi kendime geldim valla.
ank abla gözünaydın kızın geliyormuş çok sevindim.
günlüğünü de okudum kusura bakma
hosgeldiiiiiiiiiiiiiinnnBen geldimm :79: :79:
Çok özledim sizleri yaa izisiniz dimi
anam nasilda rapor vermisdün kpss açıklandı canım yine başaramadım sanırım
hayırlı olsun bilmiyordum nişanının olduğunu. mutluluklar dilerim.
topik aynı bildiğin gibi.ank ablanın kızı gelecek. kendi mapıslara düştü çıktıfıstık deliliğe devam ediyor.Nil süper makyajlara devam ediyor.phil aabla çok şükür iyi.aslı topic topic dolanıyo zıbın biraz rahatsız,angelgözde var o da ben gibi asker yolu gözlüyo. kısaca özdet geçtim inş unutmamışımdır kimseyi.
hayırlısı olsun canım.
valla sen gideli iyice muzcu olduk biz. her gün muz yiyoruz
Ne muzu kız kendi mi başlattı olayı yoksa
Ben gitmeden bi muz olayı olmuştu da bi topicte kendim koparmıştı hepimizi
Ayy bu smileyler nolmuş böyle bir sürü kafam karıştı hep kullandıklarımı bulana dek akşam olcak :90:
valla ben de fıstığın sayesinde katıldım buraya bansızım ama gönülden mapıstaşınızım sizinkim başlattı bilmiyorum ama muz olayı doludizgin devam ediyor.evet yeni smiller geldi eski delphinimi roflolumu özledim ben de. sitede durmadan refor var beğendim beğenmedim butonu geldi. editler yarım saat içinde kulanıylıyor
kankammSorma kuşuum kardeşim geldi izine işlerimiz de çok yoğun
eve geliyorum pilim bitmiş.
Nasılsınız canım ciğerim
Sağol çiçeğim
Zibin aaaaaahh zibin
hayirdir kanka niye kavga ettinnkımse yokmuuuu kızlarrrhevınımde gelmısss nasılsın kuzu fıstık candy ank pil ablam angel kuşkimmm nilim zıbınımmm kalan varsaa kusura galmasın kafa bimılyon bugun müdürlee kavga ettımm saygısız heriff off offf ama sanırım bu sefer ipler kopcakkk bu smıley benden hepınıze gelsınn
ay sevindimm parlayanimmm :124: daha var demek gitmesine
bugün haber aldim ocakta gidecekmissss :98:
daha var
sonrasi zor olcak amaaa
bu arada meraba kizlar
:82: :82: :82: :82: :82: :82: :82: :82: :82: :82: :82: :82: :82: :82: :82:
.
bebemm nolduuuuuuuuuuuuu
canımmm ne oldu yaa
parlayan yıldızım allah kavuştursun canım şimdiden ...sağ salim kavuşun dilerim
geçe kuşum
iyim canım benim ...
okudum geçmişi az da olsa...
senin içinde üzüldüm ..ama herşeyde vardır bir hayır bebeğim,sıkma tatlı canını ..allah daha iyi kapılar açsın dilerim kutsal mesleğinle alakalı
fıstık anlatmaz derdini ,içine o atar o:2:
kendinde yaşar deli kız ,sen onun güçlü durduğuna bakma pek bir naif ,pek bir hassas..
umarım dermanı olmayan dert değildir...allah yardımcısı olsun onunda,zor günler yaşıyor ne yazık ki
kuzucum neyın var bıtanem yaa ay neoluyo bu ara bızee benıde bu saat oldu uyku tutmadıkı yarın mesai var yaniii allah yardımcımız olsun inşallahh
slm kızlarrrr
canımcım ne oldu neden moralin bozuk bidenem,bu gece düğüne gidecektiniz.
ne demek canım istediğin zaman yaparsın canım
seviyorum sizi yaaaselam kızlarr
iyiyim aslışım sen nasılsın?
yinemi atıştınız be güzelim
hayırlısı olur inşallah hakkında,
bırak değerini bilmiyorlarsa anlasınlar nasılmış bir eleman eksildiğinde
hoşgeldin canım
fıstıım balım noldu kuzum ya
dinledim kanka güzel sarkiymis :97:sılaa acısada öldürmezzz benım sarkım kızlarrr mutlaka dınleyınn cok güzell sürekli dınlıyoerummm
allahim yaresmen dedi böle davrandıgın için huzr bırakmıcam dedı bende ceker gderım dedım zaten sonra öyle dıyıncee baktım karı gibi kıvırıyooo salakk herıfff:95::95::95:
özlicez cnm seni :79:philemon ablam- ank ablam-kırmızı donlu ablam-madam iks abam, öperim ellerinizden...
bayram gelmeden öpim ben yokum da bayrama
diğer küçükleriminde yanaklarından öperim ..
hepmize iyi bayramlar olsun inşşallah ..allah gönlümüze göre versin yarabbim
canım benim bende seni öperim yanaklarından,sizlerinde bayramınız kutlu olsun.
amin hepimiize hayırlı olsun kurban bayramımız.Allah hepimizin gönlüne göre versin.
herkese iyi bayramlar canlarr bugün temizlik yapıcam akşama görüşürüz öpüyorum hepinizi
Kendi'm, Asli'm, Nil'im, ank ablam, phil ablam, kuski'm, kirmizidonlu'm, madamiks ablam, kinov'um, amonra'm, parlayan'im, hevin'im, angel'im, ve kayip kankam zibinimherkeseee mutlu huzurluuuu bayramlarrr arkadaslarrr allah tek tek hepinizin gönlünden geçenleriiiniii versinnn dertlilere deva hastalara şifa versin aslıma daa en güselinden bir iş nasip etsinnn allahım hepinizi seviyorummm napisdaslı arkadaşlarımmm
dügün telasi mi :118: kizz dügün ne zaman:123: rütbende 7nci ay yaziyoİyiyim bitanem nolsun iş güç aynı monoton hayata geri döndüm masal gibi bi tatilden sonra
Şimdide düğün telaşına girdik yavaştan bugün kendime zaman ayırayım dedim az.
Birazdanda Mc Donalds'a gitcem
ooo hamarat kankam benimmmnihayet temmizlik bitti ben de bittim aama vallaçayımı aldım geldim az daha keyif yapıyım
kankamayy vıztıgımm gelmemıs dahaneoldu kuzumaa
cok sevindim ablacim, sonunda hasret sona erdi :124: keyfini cikarin
Selammmm şekerlerrrr ne haber kızım geldi dün akşam bugünde dışardaydık dolaştık biiraz ancak geldim bende herkesler iyidir umarım
fıstık yok cok merak ettım zıbın yokkk nerde bunlar yaa
hosgeldinnnselam kızçelerrrr mapidaslarr ben geldimmm
özlediniz mi bakayım beniii
neden bu kadar sessiz bakayım bu topik toplayın kendinizzii hareketlenin bakalım
biraz ama bakın kızıorummm
hem bakın ben size ne getirdimmm topiğe gelirkennn
amanin rüyaya bakkk
selam angel ne haberrr
sen varya bu gece rüyamda seninle boğuştum sürekli eğer varya bir yakalasaydım seni eliden kimseler alamazdı herhalde
güya 10 kasım törenlerinde ben arabadayım o anda herkse saygı duruşuna dururken ben arabadan çıkmamışım sende bunu yazıyorsun ank abla saygı duruşuna durmadı diye tabi herkesler şok içinde yazıyor aaaaa olamaz ank böyle bişey yapmaz diye bide beni ihbar ediyon varya yaptı işte diye bütün gece bununla boğuştum durdum yaaaaa hayır olsun bakalım
ayyyyy aşkolsun ya neden kızgın olayım rüyaydı işte
bide daha önceleride başka üyelerle rüyamda kavga bile ediyorudum sorma
burada yazamadığımı rüyamda söylüyordum
eeee hani ama:105: bisi eklicem demistinehehehe kıyamam ablama ben yaaa ablam ben yatıom yarın görüşürüzzzz fıstık aslı hevin kırmızı donluum candym kimse yok bu gece yaa :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?