nihayet temmizlik bitti ben de bittim aama vallaçayımı aldım geldim az daha keyif yapıyım
herkeseee mutlu huzurluuuu bayramlarrr arkadaslarrr allah tek tek hepinizin gönlünden geçenleriiiniii versinnn dertlilere deva hastalara şifa versin aslıma daa en güselinden bir iş nasip etsinnn allahım hepinizi seviyorummm napisdaslı arkadaşlarımmm
selam kızlarr
iyiyim aslışım sen nasılsın?
yinemi atıştınız be güzelim
hayırlısı olur inşallah hakkında,
bırak değerini bilmiyorlarsa anlasınlar nasılmış bir eleman eksildiğinde
hoşgeldin canım
fıstıım balım noldu kuzum ya
gözünaydın ablamm napk işteee degısıklık yokk yasamayaa devamm:97:
iyidirr ablamm ne olsunnn dınlenırım sen napıyon bakimmm:13:
Selammmm şekerlerrrr ne haber kızım geldi dün akşam bugünde dışardaydık dolaştık biiraz ancak geldim bende herkesler iyidir umarım
bende buralarda dolaşıyorum canım
gözün aydın ank'cımdünde,bu günde tam gezme havasıydı.tahmin ettim ank kızıyla
geziyordur diye.ben iyiyim canım,seni tahmin ediyorum çok sevinçlisindir kızınla
birliktesin diye.
selam kızçelerrrr mapidaslarr ben geldimmm
özlediniz mi bakayım beniii
neden bu kadar sessiz bakayım bu topik toplayın kendinizzii hareketlenin bakalım
biraz ama bakın kızıorummm
hem bakın ben size ne getirdimmm topiğe gelirkennn
selam angel ne haberrr
sen varya bu gece rüyamda seninle boğuştum sürekli eğer varya bir yakalasaydım seni eliden kimseler alamazdı herhalde
güya 10 kasım törenlerinde ben arabadayım o anda herkse saygı duruşuna dururken ben arabadan çıkmamışım sende bunu yazıyorsun ank abla saygı duruşuna durmadı diye tabi herkesler şok içinde yazıyor aaaaa olamaz ank böyle bişey yapmaz diye bide beni ihbar ediyon varya yaptı işte diye bütün gece bununla boğuştum durdum yaaaaa hayır olsun bakalım
ablammm aşkolsun ben böle bişiy yaparmıyım hiç çok üzüldüm ama şimdii
biliomusun ablam ben hiç öle şeyler yapmam ondan üzüldümmm sadeceanacım rüya işte ama deşifre ettinnnnnn beniiiiiiii yaa ben evde bile saygı duruşunda duruyorum gerçi bak rüyalar hep tersine çıkarmış zaten sen üzülme yaaaaaa
biliomusun ablam ben hiç öle şeyler yapmam ondan üzüldümmm sadece
hala kızgınmısınnn ablamcanım yapmassında rüya işte ne yapcan çok kızdım varya nasıl yapar böle diyom kendi kendime yazanlar bile şoka girmiş ank yapmaz diye hele bir tanesibu smileyi koymuş ya şaşırmış tabi yaşadım rüyayı resmen
hala kızgınmısınnn ablam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?