15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

canım benımm tşk ederım bak duygulandımm heeehepımızın inşallahh

canım bi iş bulmadan ortada kalmak istemıyom da bılemedım napıcam dua et cnm

Selammmm şekerlerrrr ne haber kızım geldi dün akşam bugünde dışardaydık dolaştık biiraz ancak geldim bende herkesler iyidir umarım

iyidirr ablamm ne olsunnn dınlenırım sen napıyon bakimmm:13:

bende buralarda dolaşıyorum canım

Selammmm şekerlerrrr ne haber kızım geldi dün akşam bugünde dışardaydık dolaştık biiraz ancak geldim bende herkesler iyidir umarım

gözün aydın ank'cımdünde,bu günde tam gezme havasıydı.tahmin ettim ank kızıyla
geziyordur diye.ben iyiyim canım,seni tahmin ediyorum çok sevinçlisindir kızınla
birliktesin diye.

saol philicim optimuma gittik bugün havada çok güzeldi zaten dolaştık geldik yarında belki kadıköye gideriz dolaşmaya
nasıl sevinçli olmam benim dostum herşeyim çünkü dert ortağım çünkü

selam kızçelerrrr mapidaslarr ben geldimmm
özlediniz mi bakayım beniii
neden bu kadar sessiz bakayım bu topik toplayın kendinizzii hareketlenin bakalım
biraz ama bakın kızıorummm
hem bakın ben size ne getirdimmm topiğe gelirkennn

hazırmısınnn gösteriorummmm

Son düzenleme:

selam angel ne haberrr
sen varya bu gece rüyamda seninle boğuştum sürekli eğer varya bir yakalasaydım seni eliden kimseler alamazdı herhalde
güya 10 kasım törenlerinde ben arabadayım o anda herkse saygı duruşuna dururken ben arabadan çıkmamışım sende bunu yazıyorsun ank abla saygı duruşuna durmadı diye tabi herkesler şok içinde yazıyor aaaaa olamaz ank böyle bişey yapmaz diye bide beni ihbar ediyon varya yaptı işte diye bütün gece bununla boğuştum durdum yaaaaa hayır olsun bakalım

ablammm aşkolsun ben böle bişiy yaparmıyım hiç çok üzüldüm ama şimdii

anacım rüya işte ama deşifre ettinnnnnn beniiiiiiii yaa ben evde bile saygı duruşunda duruyorum gerçi bak rüyalar hep tersine çıkarmış zaten sen üzülme yaaaaaa
biliomusun ablam ben hiç öle şeyler yapmam ondan üzüldümmm sadece

biliomusun ablam ben hiç öle şeyler yapmam ondan üzüldümmm sadece

canım yapmassında rüya işte ne yapcan çok kızdım varya nasıl yapar böle diyom kendi kendime yazanlar bile şoka girmiş ank yapmaz diye hele bir tanesi bu smileyi koymuş ya şaşırmış tabi yaşadım rüyayı resmen

hala kızgınmısınnn ablam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…