15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

Kanka sana selam vermemek olur mu hiç yazmıştım silinmiş.
Dış güçlerin işi var bunda kanka:18:
susss
dogru, yalan.. ne fark eder kanka ben ne diom

1 adet can can Nikoncan aranıyor.
Nikooooooooooooonnn 15 lilere gel
sesimize geeell
Nikon neredesin nan
nikon bikac gün önce yasam belirtileri vermis kanka

Phil abla,Fıstık kanka bana ne içki önerirsiniz?
Abla vişne vodka güzel mi içtin mi hiç?
kanka ben en kisa zamanda visky ve tekila dneicem ondan baska ne önerem sana ben akilli uslu bi kizim kanke :87: bilmem üle icki neyim :101:

nere gitmis phil abla

anam inammioruuummmm albümlerdeki cevap paneli bile gelismis düzendeki gibi smilli olmus olmmmm

Hakikaten ne diyorsun kanka kendine gel hatta kandine gel,haddini bil sen haddini haddini bil
Bu tokat seni kendine getirir
Bilirim seni kanka sen uslu bir kızsın.Ben de vişne vodkayı deneyince haberdar ederim.Güzelse tavsiye de ederim kanka

Nkon hayattaymış hee.Nerelerdeymiş kanka en son hangi muhitti yani topiclerde görülmüş.Jinekolojide mi yoksa?

kanka cok pis psikopat gördüm kendimi taaaam la anladik vurmasan olm kafama

haber et kanka merak ettim portakalin yerini tutmaz bence visne ama denemekte fayda var

nikon hanimlar en son 11.11.10 tarihinde lütf edip KK'ya giris yapmaklan beraber günnüse su mesaji yazmis bulunmaktadirlar

Nikoncan .!.:
.......................
vayytt kanka gördün bu nikonun yazdigini gözlerim yasardi serepsizim bir insan bu kadan mi hisli bu kadan mi ince düsünüp bir mesac yazar kanka sorarim sana kanka sorariiimmmmm

Harbi Nikon ne kaaa düşünceli bir gari imiş
Kanka sen anlayamamışsın o smile ile neler anlatmış neler

11.11.11 olsaymış da 1 li serileri bozmasaymış.Yazmak için 1 yıl daha bekleseymiş

Harbi Nikon ne kaaa düşünceli bir gari imiş
Kanka sen anlayamamışsın o smile ile neler anlatmış neler

11.11.11 olsaymış da 1 li serileri bozmasaymış.Yazmak için 1 yıl daha bekleseymiş
bende ayni seyi düsündüm kanka ne kaldi surda 11.11.11 olmasina

nann smillere dikkatli bakmamistim simdi baktim, hayirdir neyin var ???

dikkatli bakmamisim la ben iyiyimde sen anlat cabuk noldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…