15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

oldu oldu cok güzel oldu :108:
al sana sarki benden
:118:
[video=youtube;dX6jBdRNvbE]http://www.youtube.com/watch?v=dX6jBdRNvbE&feature=related[/video]
:118::118::118::118:

selammmmmm ne haberrrrrr kızlarrrrrrr
:80::80::80:
iyi senden
burun burunu smilim yokk nirde :84: onun yerin bundan :127:2 tane var derkene buldummmoh be
eyvah o smilde mi gitti ............... dicektim az kalsin

Son düzenleme:

ne ossun ya kızla beraber oturuyoz işte bugün dışarı çıktık biraz gezdik geldikk
nere gittiniz abla :97: benide götürün gittiginiz yere:89:

kızlarrrr selammmm

Nereye gittiniz abla kızınla?
Bu arada ank abla yüzünü gören hacı hoca
haci hoca diyo manyak hamsileri hallettin mi kanka :104::bilmiyomusgibibidesoranfstksmili: :86:

ne haber kızzzzzz
optimum var bizim burda oraya gittik alışveriş merkezine
öyle yaaaaaa dün gecede site kapalıyıdı zaten
fırsatta olmuyor be kendicimmmmm

ne aldinizzzzzz :süreklisorusoranmeraklifstksmili: :86:

:118::118::118::118:

eyvah o smilde mi gitti ............... dicektim az kalsin

ne haber kızzzz nasılsınnnn

nere gittiniz abla :97: benide götürün gittiginiz yere:89:

haci hoca diyo manyak hamsileri hallettin mi kanka :104::bilmiyomusgibibidesoranfstksmili: :86:

ne aldinizzzzzz :süreklisorusoranmeraklifstksmili: :86:

alışveriş merkezine gittik bugünn hırka ve saç düzleştirici aldı kendineee eski kullandığıda bana kaldı gel kızzzz gellll senide gezdiririz burada

ne haber kızzzz nasılsınnnn

alışveriş merkezine gittik bugünn hırka ve saç düzleştirici aldı kendineee eski kullandığıda bana kaldı gel kızzzz gellll senide gezdiririz burada
pardon ablam ya cikmak zorunda kaldim bye diyemedimde ,
iyiyiim can sIkIntIsIndan uzun süre piyanoma el degdirmemistim, sabahtan beri piyano basindayim suan belim kopuyo resmen biri gelsinde masaj yapsin ölcem agridan

bende yeni sac düzlestirici alcamda korkuyorum abla kiyamiyorum saclarima ya o yüzden almadim düzlestirmiomda anasini satim
gelirim vallaaa

topic bugün cok sessiz eksinlara akasim var ama bakim bitmeden eksinlara akmaya tirsiorum

vallah icimdeki canavar cok pis bi sekilde canlandi
allaahhhhh tutun beni vallada gidiom eksinlaraaaa

hakkinizi helal edin

kızlarrr alıntı yapmak istedim ama o kaaa yorgunum ki alıntı bilem yapacak takatım yok.
kendicim vişne votka ben beğenmiştim,eşim içerken tadına bakmıştım.

phil abl nasilsinnn
eksinlara akiyim dedim ama eksin yok akilli uslu yorum yapmakla yetiniyorum ama olsun 3 ay ara vermistim yavas yavas ilerlemek lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…