15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

zhebani huş geldin ...

ulen aslı topiğime ne yazmış kırıldım la gülmekten ,al kız böğrüne sarmala...
canım benim yaa

buyur abla bı ben varım sanırım bugun

şimdi gelenler var asliiiiiii

selammmm kızlarrrrrr

selammm komşucumm

pazar günü kpss var kızlar allahım yüzüme bak ne olurrr artık su özelden kurtuluyummmm:97:

Hadi bakalım inşallah güzel geçer sınavın

aloooooooooooo
naberrrrr şekerimmmmm
bu mesajlaşma kolay oldu beaaaaaa

ne ossun ya çakıldım kaldım işteee sende ne haber

selaammmmm,çok geçmişe gidemedim ,yeni uyandım da

aslı hadi hayırlısı canım ,inşallah

selammmm nilcim uykucu seniiiii

hoş geldin zeboşşşşş dikişlerin alındımı canım :26:

yaaaa kızlar konu cevaplamaya basınca mesaj yazılan yer sayfanın dışında kalıyor benim sizlerdede aynımı sinir oluyom yaaaa :84: habire alttaki çizgiyi tutup çekiyom

yazarım ben gel bögrüme bögrümeee nillllyafrim benımmmen sevdıgım smıleyı koyuyom baggg
sahip çıkıorsunuz zaten yorumlarınızla ,çok tşk ederim mapıstaş kardeşlerim hepinize

kızlar bu arada bloğum yurt dışından bir çok ülkeden takip ediliyor ve çok hoş yorumlar alıyorum olumlu yönde şımarıklık olarak algılamayın ,valla sadece sizle paylaşıyom birde kocamla..topiğe vs yazmadım ama çok mutlu oluyorum yaaa

ne güzelll nill yaaaa kız ünlü olunca unutma bızıbiz senın mapısdaslarınızızaaaa bu bizim nil degılmı ermişiz tv de görüncee

bende öle degıl ankimmmm:44:

niye bende böle yaaaaaa
yani direk konu cevaplamaya bassam bile alıntı yapmadan mesaj yazılan yer sayfanın dışında oluyor :84:

ayyyyy ne güzel nilcimm tebrik ederim seni demekki beğeniliyorki güzel yorumlar alıyorsun şımarrr anacım şımar ne varki bunda sonuçta senin başarın emeğin var bunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…