buyur abla bı ben varım sanırım bugun
selammmm kızlarrrrrr
pazar günü kpss var kızlar allahım yüzüme bak ne olurrr artık su özelden kurtuluyummmm:97:
aloooooooooooo
naberrrrr şekerimmmmm
bu mesajlaşma kolay oldu beaaaaaa
selaammmmm,çok geçmişe gidemedim ,yeni uyandım da
aslı hadi hayırlısı canım ,inşallah
:92:
:97:
zhebani huş geldin ...
ulen aslı topiğime ne yazmış kırıldım la gülmekten ,al kız böğrüne sarmala...
canım benim yaa
sahip çıkıorsunuz zaten yorumlarınızla ,çok tşk ederim mapıstaş kardeşlerim hepinizeyazarım ben gel bögrüme bögrümeee nillllyafrim benımmm en sevdıgım smıleyı koyuyom baggg
yaaaa kızlar konu cevaplamaya basınca mesaj yazılan yer sayfanın dışında kalıyor benim sizlerdede aynımı sinir oluyom yaaaa :84: habire alttaki çizgiyi tutup çekiyom
sahip çıkıorsunuz zaten yorumlarınızla ,çok tşk ederim mapıstaş kardeşlerim hepinize
kızlar bu arada bloğum yurt dışından bir çok ülkeden takip ediliyor ve çok hoş yorumlar alıyorum olumlu yöndeşımarıklık olarak algılamayın ,valla sadece sizle paylaşıyom birde kocamla..topiğe vs yazmadım ama çok mutlu oluyorum yaaa
bende öle degıl ankimmmm:44:
sahip çıkıorsunuz zaten yorumlarınızla ,çok tşk ederim mapıstaş kardeşlerim hepinize
kızlar bu arada bloğum yurt dışından bir çok ülkeden takip ediliyor ve çok hoş yorumlar alıyorum olumlu yöndeşımarıklık olarak algılamayın ,valla sadece sizle paylaşıyom birde kocamla..topiğe vs yazmadım ama çok mutlu oluyorum yaaa
ablacım slm
bende yok öyle bişi
burdasınz
aslım özledö nan
nil çok sevindmmeşhur oldn
ankım
yok belli değil
zıbnnn bende sneı özledmmm annem sen yokkenn zıbınnn gel gell yaptım sanaaynı böleee
nannnn bana gel demedin emmme:92:
ama abla sen hergun gelıyodun ondanndur ankim gel gellll
caanm kankamzıbnnn bende sneı özledmmm annem sen yokkenn zıbınnn gel gell yaptım sanaaynı böleee
gel gel sarışınm gel
nannnn bana gel demedin emmme:92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?